Oczywiście oddajesz 500$ czyli kwotę przy której miałeś zejść na niższe stawki + 300$ rakebacku na pokrycie strat, tak?
Pytam tylko dla pewności.
Oczywiście oddajesz 500$ czyli kwotę przy której miałeś zejść na niższe stawki + 300$ rakebacku na pokrycie strat, tak?
Pytam tylko dla pewności.
Napisane przez Woocash
Oczywiście oddajesz 500$ czyli kwotę przy której miałeś zejść na niższe stawki + 300$ rakebacku na pokrycie strat, tak?Pytam tylko dla pewności.
ten jak się żondźi
Napisane przez Lonke777
Napisane przez Woocash
Oczywiście oddajesz 500$ czyli kwotę przy której miałeś zejść na niższe stawki + 300$ rakebacku na pokrycie strat, tak?Pytam tylko dla pewności.
ten jak się żondźi
\
heheszk,i ale gupek nie?
ze chce swoje pienondze odzyskac xDD
Uznał że skoro i tak już jest złodziejem (no nie ma co się oszukiwać), to i resztę zajebie, why not?
Brawo WKS, mam nadzieję że dobrze spozytkujesz kasę którą nam zajebałeś.
Ciekawe co teraz mają do powiedzenia jego obrońcy.
Napisane przez Woocash
Brawo WKS, mam nadzieję że dobrze spozytkujesz kasę którą nam zajebałeś.Ciekawe co teraz mają do powiedzenia jego obrońcy.
a co mają mieć do powiedzenia? Postawił flaszkę więc sprawy nie było.
Napisane przez Woocash
Brawo WKS, mam nadzieję że dobrze spozytkujesz kasę którą nam zajebałeś.Ciekawe co teraz mają do powiedzenia jego obrońcy.
yyyy to, ze nic placzku nie zajebalem i do swiat bedzie zwrot
idz plakac do innej piaskownicy
Napisane przez slawciu
Napisane przez Woocash
a co mają mieć do powiedzenia? Postawił flaszkę więc sprawy nie było.
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Woocash
![]()
Brak słów. Złodzieje wyzywają uczciwych ludzi od "płaczek" bo Ci chcą odzyskać swoją kasę.
Zrozum matole że to Ty pożyczyłeś od ludzi kasę i to Ty masz obowiązek się z niej rozliczyć. Ja się tutaj nie powinienem nawet prosić o jakiś update, bo każda minimalnie honorowa osoba która dała dupy nie trzymając się założeń stakingu sama powinna nas informować jak idzie i kiedy kasa do nas wróci. Ty tego oczywiście nie robisz i masz czelność jeszcze innych wyzywać.
Napisane przez Woocash
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Woocash
![]()
Brak słów. Złodzieje wyzywają uczciwych ludzi od "płaczek" bo Ci chcą odzyskać swoją kasę.
Zrozum matole że to Ty pożyczyłeś od ludzi kasę i to Ty masz obowiązek się z niej rozliczyć. Ja się tutaj nie powinienem nawet prosić o jakiś update, bo każda minimalnie honorowa osoba która dała dupy nie trzymając się założeń stakingu sama powinna nas informować jak idzie i kiedy kasa do nas wróci. Ty tego oczywiście nie robisz i masz czelność jeszcze innych wyzywać.
![]()
Skoro piszesz, że do Świąt uzbierasz (aczkolwiek nie sprecyzowałeś czy Bożo Narodzeniowych czy Wielkanocnych :profit:) to rozumiem, że trochę już odłożyłeś i mógłbyś część powysyłać, bo ludzie na prezenty nie mają.
Napisane przez URJoke0
Skoro piszesz, że do Świąt uzbierasz (aczkolwiek nie sprecyzowałeś czy Bożo Narodzeniowych czy Wielkanocnych :profit:) to rozumiem, że trochę już odłożyłeś i mógłbyś część powysyłać, bo ludzie na prezenty nie mają.![]()
z kazdym zainteresowanym czyms wiecej poza plakaniem na forum gadam na priv wiec moglbys sie po raz kolejny nie wpierdalac?![]()
Napisane przez Woocash
Zrozum matole że to Ty pożyczyłeś od ludzi kasę i to Ty masz obowiązek się z niej rozliczyć. Ja się tutaj nie powinienem nawet prosić o jakiś update, bo każda minimalnie honorowa osoba która dała dupy nie trzymając się założeń stakingu sama powinna nas informować jak idzie i kiedy kasa do nas wróci.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dział staking nie działa na zasadzie pożyczek. Osoba, której powierzają pieniądze inwestorzy nie ma żadnego obowiązku zwracać nikomu pieniędzy, które przegrała, a PokerStrategy nie bierze odpowiedzialności za transakcje i umowy zawarte między użytkownikami forum. To, że wukaesiak zadeklarował się Wam oddać pieniądze to tylko i wyłącznie jego dobra wola, a Wy inwestując w kogokolwiek pieniądze powinniście mieć świadomość, że możecie te pieniądze stracić.
Na tym forum ludzie powierzają swoje pieniądze komuś kogo nawet nie znają, nie biorąc od takiej osoby danych osobowych, ani nawet żadnej formy kontaktu (typu skype, gg, mail), najczęściej na podstawie jednego screena z wykresem, a późnij są płacze, że ktoś zniknął z hajsem, że ktoś przegrał.
Gorzej jeśli osoba grała nie do końca zgodnie z założeniami oferty, ale faktycznie, w dziale staking jest taki cyrk, że szkoda gadać, wystarczy, że random ze złotem wstawi wykres i tylko to wystarczy, aby oferta się sprzedała.
Do co staking vs pożyczka to true story, staker nie musi nic oddawać. No, chyba, że ukradł -.-
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Woocash
Zrozum matole że to Ty pożyczyłeś od ludzi kasę i to Ty masz obowiązek się z niej rozliczyć. Ja się tutaj nie powinienem nawet prosić o jakiś update, bo każda minimalnie honorowa osoba która dała dupy nie trzymając się założeń stakingu sama powinna nas informować jak idzie i kiedy kasa do nas wróci.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dział staking nie działa na zasadzie pożyczek. Osoba, której powierzają pieniądze inwestorzy nie ma żadnego obowiązku zwracać nikomu pieniędzy, które przegrała, a PokerStrategy nie bierze odpowiedzialności za transakcje i umowy zawarte między użytkownikami forum. To, że wukaesiak zadeklarował się Wam oddać pieniądze to tylko i wyłącznie jego dobra wola, a Wy inwestując w kogokolwiek pieniądze powinniście mieć świadomość, że możecie te pieniądze stracić.
Inwestorzy, okazuje się że jednak trafiliście na dobrą firmę, gratulacje
Jaszczomp, kurwa, co Ty tworzysz?