Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
800 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.4 K Wyświetlenia

Zadeklarował. :appl: Nominuję go do nagrody Fair Play. :coolface:

Counit też zadeklarował, że odda, a kupił za ten hajs prezent dla kogoś na wesele. :yaoming: Tusk zadeklarował, że będzie obniżał podatki. :yaoming: Obama zadeklarował, że US opuszczą Afganistan i Irak. :yaoming: (i dostał pokojową nagrodę Nobla - „Za jego nadzwyczajne wysiłki na rzecz wzmocnienia międzynarodowej dyplomacji i współpracy między narodami”! :facepalm: ; polecam poczytać o laureatach tejże nagrody - niezłe jaja! np. Unia Europejska, Al Gore, Muhhamad Yunus, ONZ).

WKS, tak gadasz na priv, że nadal nie wiedzą kiedy i czy cokolwiek dostaną sądząc po irytacji jednego z "inwestorów".

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

W ogóle dziwi mnie podejście inwestorów w tym stakingu... to jest dokładnie taki sam przypadek jak Beethovena, obaj przegamblowali rolla. Jedyna różnica jest taka że Beethoven grał tam jakieś inne gierki niż przewidywał staking a wks przegamblował rolla na tych gierkach co były umówione z inwestorami. Pytanie: czy to go w jakiś sposób odciąża? Bynajmniej. Beethoven ma jaja, przyznał się co zrobił i z pomocą innych, odrabia rolla łącznie z profitem jaki ugrał na stejku, [treść wyedytowana] która napisała że słaby mindset, słabe calle ale gg i do następnego. Jeszcze sporo życia przed nami (tak przynajmniej się wydaje), więc na pewno to usłyszysz prosto w twarz frajerze. A co do inwestorów... też jesteście frajerami że zgadzacie się na jego wielką łaskę żeby chociaż troszkę dolarków wróciło na wasze biedne konto. Zamiast dorwać i wyjaśnić sprawę to pogodziliście się ze stratą, gratulacje.

//bez wulgaryzmów w stronę drugiego użytkownika pls - Marta

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

nowy sezon? przeczytam jak wytrzeźwieję :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
saja13

A co do inwestorów... też jesteście frajerami że zgadzacie się na jego wielką łaskę żeby chociaż troszkę dolarków wróciło na wasze biedne konto. Zamiast dorwać i wyjaśnić sprawę to pogodziliście się ze stratą, gratulacje.

Ciesze sie, ze jestes taki prawilny i sztywniutki, ale to jest tylko internet, a ty nie jestes gangsterem. Stejkujac ludzi zdajesz sie tylko na to, ze sa w jakis sposob wiarygodni, WKS jakos jest tu rozpoznawalny, pare osob go zna itp, wiec wieksza szansa ze nie ukradnie hajsu, niz jakis random z 10 postami i to w zasadzie sa jedyne informacje ktore moga ci pomoc uniknac bycia okradzionym stejkujac kogos. Ty pewnie jakos czlowiek z zasadami scigalbys go po calej Polsce o pare złotych, no mi sie jakos to nie widzi.

Wukaesiak Wrzuc jakies sensowne info jak idzie, wykres cokolwiek, na PV pisales mi ze do konca roku sie wyrobisz. Nie odpisales na moja wiadomosc, gdzie pytalem co z tym RB.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez saja13

A co do inwestorów... też jesteście frajerami że zgadzacie się na jego wielką łaskę żeby chociaż troszkę dolarków wróciło na wasze biedne konto. Zamiast dorwać i wyjaśnić sprawę to pogodziliście się ze stratą, gratulacje.

Ciesze sie, ze jestes taki prawilny i sztywniutki, ale to jest tylko internet, a ty nie jestes gangsterem. Stejkujac ludzi zdajesz sie tylko na to, ze sa w jakis sposob wiarygodni, WKS jakos jest tu rozpoznawalny, pare osob go zna itp, wiec wieksza szansa ze nie ukradnie hajsu, niz jakis random z 10 postami i to w zasadzie sa jedyne informacje ktore moga ci pomoc uniknac bycia okradzionym stejkujac kogos. Ty pewnie jakos czlowiek z zasadami scigalbys go po calej Polsce o pare złotych, no mi sie jakos to nie widzi.

Wukaesiak Wrzuc jakies sensowne info jak idzie, wykres cokolwiek, na PV pisales mi ze do konca roku sie wyrobisz. Nie odpisales na moja wiadomosc, gdzie pytalem co z tym RB.

O czym Ty piszesz człowieku? :facepalm:
Ja prawilny i sztywniutki? :yaoming: Nazwałbym mnie inaczej.... Normalny. Po całej Polsce? Niech no pomyśle... wydaje mi się że jakbyś udał się do Wrocławia to byś go znalazł :ayfkm: Jak sam zwróciłeś uwagę, nie jest to anonimowa osoba.

Odpowiedz
Cytat
saja13

Radze sie wylogowac czasami, mozesz tu juz nie postowac bo sie gnój robi.

Odpowiedz
Cytat
smellslikecheapspiryt

On tylko uprzejmie ostrzega, kogo także lepiej nie stejkować :f_drink:

e: nie odświeżyłem, a tu strona tekstu nasmarowana

Odpowiedz
Cytat
Kocencjusz

Siema
Jako,ze jest tu sporo offtopu i spamu pozwolę sobie na jedno nurtujące pytanie, odnoszące sie tez do innych stakingow. Prosze nie myśleć ,ze ma to charakter ironiczny a raczej inspiruje mnie ciekawość;)
Do rzeczy...
Skoro stakjemy kogoś w pokerze o dość sporej wariancji , dlaczego w wypadku torby stakowany ma oddać komuś, cokolwiek (przy założeniu ,ze ktoś jest uczciwy), czy torba nie jest wpisana w specyfikę tej gry i na tym polega ryzyko tej inwestycji?
Prosze o odpowiedzi ,pozdro!!!!

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

@up
jak ktos przegra rolla w "normalny" sposob to shit happens, tutaj natomiast bylo:
- olanie inwestorow ktorzy chcieli zakonczenia stakingu w momencie gdy byl +, hero postanowil pogamblowac sobie i przewalic xx stackow w 5k rak
- bylo granie na stolach ktore nie byly w umowie
- nie przedstawil historii rozdan aby udowodnic, ze kase przegral rzeczywiscie
- chyba doszedl jeszcze brak rb ale tutaj juz glowy nie dam

Odpowiedz
Cytat
Kocencjusz

To pytanie nurtowało mnie od dawna ale odp na nie w sposób wyczerpujący, to ,ze zadałem je w tym wątku to akurat przypadek, ofc działania hero widzę tak negatywnie jak Ty ale mimo chęci nie pozwolę sobie na uskutecznianie epitetów.
Dzięki:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez kNoq001
@up
jak ktos przegra rolla w "normalny" sposob to shit happens, tutaj natomiast bylo:
- olanie inwestorow ktorzy chcieli zakonczenia stakingu w momencie gdy byl +, hero postanowil pogamblowac sobie i przewalic xx stackow w 5k rak
- bylo granie na stolach ktore nie byly w umowie
- nie przedstawil historii rozdan aby udowodnic, ze kase przegral rzeczywiscie
- chyba doszedl jeszcze brak rb ale tutaj juz glowy nie dam

//mało śmieszne - powstrzymaj się proszę od podobnych komentarzy - Marta

Odpowiedz
Cytat
mikwej

[*]. Wpisujcie miasta

Odpowiedz
Cytat
nommine

Napisane przez pszczola321
[treść wyedytowana]

:thinking:

//wulgaryzmy, j/w - Marta

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez mikwej
[*]. Wpisujcie miasta

Radom.

W nawiązaniu do wczorajszej konwersacji - nie wiem jak pszczółka, bo jeszcze mi nic nie pisał, ale wukaesiak mi napisał, że dostał lifetime read only. Myślę, że to chyba istotna wiadomość...

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Najlepsze, że jemu taki readonly jest całkiem na rękę. Powinni mu zrobić taki readonly żeby mógł pisać tylko w tym wątku ;)

Odpowiedz
Cytat
djhowk

jak człowiek o tylu postach może dostać lifetime readonly :facepalm: bez przesady

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez djhowk
jak człowiek o tylu postach może dostać lifetime readonly :facepalm: bez przesady

Ilość postów ważniejsza od moralności :appl: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Jarząb86,

Pozwól że Ci coś wytłumaczę:

1) Nikt tutaj nie ma pretensji do PS, wiec Twoje wklejanie regulaminu tego działu nie ma kompletnie sensu. Żaden z inwestorów nie domagał się wyciagniecia konsekwencji przez Strategie. Piszemy (a raczej ja piszę) do stakowanego.

2) Słowo staking nie równa się słowu darowizna. My nie jesteśmy grupą, która działa charytatywnie i daje pieniądze do randomowego rozdysponowania według uznania osoby stakingowej. WKS wystawił ofertę na konkretne gierki przy konkretnych zalożeniach i to w tą właśnie ofertę my zainwestowaliśmy swój hajs. Między innymi w ofercie zawarty był punkt o zejściu niżej w wypadku rozjebania połowy rolla, do którego Twój kolega się nie zastosował. Więc daruj sobie te wypowiedzi o jakiejś dobrej woli WKSa że on w ogóle chce nam coś zwrócić. Jest to jego obowiązek bo złamał warunki umowy i w momencie gdy nadal odpalal nl50 mając mniej niż połowę grał sobie po prostu za swoje. Juz nie wspominam o tym ze kolejna rzeczą która nie wchodziła w skład stakingu były granę przez niego stoliki Deep+ante na które miał bagatela 8 BI.

3) Jak dalej nie rozumiesz to przeczytaj ofertę + to co napisałem raz jeszcze. Jak nie pomoże to musisz powtarzać ten zabieg do skutku.

@WKS

Znowu się popisałeś uczciwościa. Skoro wszyscy zainteresowani są poinformowani (według Ciebie) to dlaczego Saja13 czyli największy inwestor tez piszę ze go olewasz?

Chłopie jesteś smutny po prostu. Jeszcze na początku myślałem ze faktycznie trafiłeś jakiegoś gównoruna i przejebaleś ta kasę, ale teraz jak widzę Twoje zachowanie czyli po kolei brak audytu, unikanie odpowiedzi na nasze pytania, obrażanie się, brak info na temat rakebacku, całkowite urwanie kontaktu i wyzwanie jak się w końcu pojawiles to sam się już możesz domyślić jak bym Cię określił. Dla podpowiedzi słowo to ma 8 liter i rozpoczyna się od "z".

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Jarzomb wbił 10.000 post a wy takimi pierdołami sie zajmujecie jak nieudany staking. NO COMENT :f_mad:

Odpowiedz
Cytat
nommine

święta, świeta... i po hajsach :yaoming:

Odpowiedz
Cytat