Jarząb86,
Pozwól że Ci coś wytłumaczę:
1) Nikt tutaj nie ma pretensji do PS, wiec Twoje wklejanie regulaminu tego działu nie ma kompletnie sensu. Żaden z inwestorów nie domagał się wyciagniecia konsekwencji przez Strategie. Piszemy (a raczej ja piszę) do stakowanego.
2) Słowo staking nie równa się słowu darowizna. My nie jesteśmy grupą, która działa charytatywnie i daje pieniądze do randomowego rozdysponowania według uznania osoby stakingowej. WKS wystawił ofertę na konkretne gierki przy konkretnych zalożeniach i to w tą właśnie ofertę my zainwestowaliśmy swój hajs. Między innymi w ofercie zawarty był punkt o zejściu niżej w wypadku rozjebania połowy rolla, do którego Twój kolega się nie zastosował. Więc daruj sobie te wypowiedzi o jakiejś dobrej woli WKSa że on w ogóle chce nam coś zwrócić. Jest to jego obowiązek bo złamał warunki umowy i w momencie gdy nadal odpalal nl50 mając mniej niż połowę grał sobie po prostu za swoje. Juz nie wspominam o tym ze kolejna rzeczą która nie wchodziła w skład stakingu były granę przez niego stoliki Deep+ante na które miał bagatela 8 BI.
3) Jak dalej nie rozumiesz to przeczytaj ofertę + to co napisałem raz jeszcze. Jak nie pomoże to musisz powtarzać ten zabieg do skutku.
@WKS
Znowu się popisałeś uczciwościa. Skoro wszyscy zainteresowani są poinformowani (według Ciebie) to dlaczego Saja13 czyli największy inwestor tez piszę ze go olewasz?
Chłopie jesteś smutny po prostu. Jeszcze na początku myślałem ze faktycznie trafiłeś jakiegoś gównoruna i przejebaleś ta kasę, ale teraz jak widzę Twoje zachowanie czyli po kolei brak audytu, unikanie odpowiedzi na nasze pytania, obrażanie się, brak info na temat rakebacku, całkowite urwanie kontaktu i wyzwanie jak się w końcu pojawiles to sam się już możesz domyślić jak bym Cię określił. Dla podpowiedzi słowo to ma 8 liter i rozpoczyna się od "z".