Ja tam jestem cashowcem, więc nie chciałem się wypowiadać za mocno, ale odnoszę podobne wrażenie. Skoro żeton w stacku ma większą wartość niż żeton możliwy do wygrania, to addon jest IMO EV+ i nie branie go jest niewykorzystywaniem value.
Chciałbym już teraz zaznaczyć, że będę grał 3000 MTT ( do połowy marca mniej więcej ). Ktoś z inwestorów ma coś przeciwko? Chciałbym wiedzieć wcześniej.
Kończę poranną sesję, których teraz będę się starał grać coraz więcej.
Ja nie mam nic przeciwko jak się ustosunkujesz do rady z braniem add-ona, bo chcę jasno widzieć co o tym sądzisz i czy będziesz to grał czy nie.
Nie wiem czemu Bubek wam tak wkręcił temat i czemu on sam w to wierzy. Przyznaje, mogłem zagrać kilka turniejów bez addona nie przeczę - nie kliknąłem automatycznego albo uznałem, że mam spoko stack.
Jeśli dla kogoś to jest nie jasne to piszę:
Jestem Wojtek i biorę addony, a nawet rebuye.
Na starsach i ósemkach mam automatyczny, na ipoker i party kilkam auto po starcie turnieju, a na FTP zawsze ręcznie klikam.
Nie wiem czemu miałbym coś wymyślać, często gram na ipokerze jak zauważyłeś, siedzieliśmy raz obok siebie w 5er, grałeś na pojedyńczym stacku, nie wiele się nabudowałeś potem nie wziąłeś addona i szybki out. Odpisałeś wtedy, że to zależy od sytuacji. Potem chciałem zobaczyć jak Ci idzie w 5er z 21:30 a Ty już out a było coś koło 22.
Wystarczyło napisać sorry może nie zauważyłem, każdemu się zdarza.
Nie mówię, że coś wymyślasz. Przyznałem, ze mogła się zdarzyć taka sytuacja.
Bez spiny. Określ się jak możesz czy pasuje Ci dodatkowy 1000 MTT ![]()
GL w Twoim longtermie ![]()
Edit : Jak pisałem, że "zależy od sytuacji" to nie sądziłem, że tak to zrozumiecie.
Dobra. Cieszy mnie zainteresowanie inwestorów i wasza chęć do pomocy ![]()
Aczkolwiek w tym konkretnym wypadku nie ma takiej potrzeby.
Bubek - wybacz, mogłem od razu wyjaśnić tamtą sytuacje i by nie było problemu. Moja culpa.