Ogólnie pojęty wpierdol ostatnio, ale zaciskamy zęby i jedziemy z volume.
Jako główny inwestor wierzę najmocniej w stakowaną osobę, a że od początku wpadają regularne mini shipki to roll stabilny i można walczyć.
Podsumowanie jutro przed sesją.
Ogólnie pojęty wpierdol ostatnio, ale zaciskamy zęby i jedziemy z volume.
Jako główny inwestor wierzę najmocniej w stakowaną osobę, a że od początku wpadają regularne mini shipki to roll stabilny i można walczyć.
Podsumowanie jutro przed sesją.
Ograniczam starsy i FTP, będzie więcej ipoker, ósemek i party. Walczymy o profit cały czas, mimo ostrego wpierdolu cały czas jest za co grać.
Jutro gram.
1335/3000
Roll : 2505,83$
2 efte w niedziele bez profitu. Pokera można kochać albo nienawidzić. Niestety miłość jest trudna.
Podsumowanie po jutrzejszej. We wtorek prawdopodobnie wolne.
Siadam do analizy.
Post był trochę po sesji, bo grałem od 8 do 14 dzisiaj. Później siedziałem nad spotami, jakiś relax, lektura itp.
Kondycyjnie czuje się wręcz wzorowo. Biegałem mimo średniej pogody.
Ogólnie ze swojego podejścia do "pracy" jestem bardzo zadowolony i nigdy nie gram bez przygotowania psychicznego i fizycznego. Dlatego wierzę, że staking wyjdzie na gruby profit. Bardzo poważnie podchodzę do stakingu, mam nadzieję, że jesteście zadowoleni z railngu.
Odpowiadając na pytanie. Tak, wytrzymuje kondycyjnie, bo robię wszystko, żeby grać jak najwięcej, jak najlepiej i jak najlepsze turnieje.
Pozdrawiam
Nie mam więcej pytań. Z railingu jestem zadowolony. Również wierzę, że to wyjdzie na plus. Pytam, bo naprawdę bym nie chciał, żeby volume rosło, a spadało egde. Ja jako cashowiec wytrzymuję 3h max, wiem, że turki są dużo bardziej pod tym względem wymagające, więc szacun. Walcz i GL!
1435/3000
Roll : 2190,96$
Dają w kość.
Była przerwa i wracam ze zdwojoną siłą.
Dzisiaj po analizie siadam do sesji.
Napisane przez stekubuk
1435/3000Roll : 2190,96$
Dają w kość.
Była przerwa i wracam ze zdwojoną siłą.
Dzisiaj po analizie siadam do sesji.
nie jestem inwestorem, i nie chce wam tu syfu robic, ale Twoja postawa jest godna podziwu i nasladowania, tak trzymaj, a los na pewno w koncu wynagrodzi. GL
Walczymy. Łotrzyk dał nadzieję, ale 44ty w rulecie. ![]()
Jutro poranna sesje wjeżdża. Mam plan między 8-12 zacząć więc widełki spore.
Masa deepów. Walczę. Oby zaczynała się ta lepsza połowa pod względem wyników.
1518/3000
Roll : 2317,91$
Ogarniam łapki. Jak uznam, że jestem gotów na sesję to odpalam. ![]()
Walentynki - wolne.
Łotrzyk ponownie daje nadzieje. 2 ft nocne, 32 w big4. Walczymy o coś większego ewentualnie każda sesja taka.
Dzisiaj wolne. Przyda się, bo do 8 grałem, spałem 2 godzinki i teraz walentynki ![]()
Niedzielę chciałbym zacząć jak najwcześniej, bo wyjątkowo mam plany od 21-22 więc chciałbym koło 8-9 zacząć.
Podsumowanie po jutrzejszej.