Skip to forum
Notifications
Clear all

Longterm-spłacony!

109 Posts
26 Users
218 Reactions
52.5 K Views
skarpet2

?

Reply
piachu01

600turków i 3850$

Sorry, ale troche się u mnie dzieje teraz np. dostałem pracę, która trochę czasu mi zajmuje i obawiam się że może być problem z volume

Reply
Strider444

Ale rozumiem, że dotrzymasz punktu umowy o czasie trwania stakingu?

Reply
piachu01

Postaram się. Jeżeli nie wyjdzie to dam znać i razem podejmiemy decyzje czy czekamy czy zwrot kasy by jej nie mrozić

Reply
skarpet2

Ja pierdole :facepalm:

Reply
piachu01

Witam.
Niestety stało się to czego się pewnie każdy domyśla. Jestem hazardzistą i przegamblowałem kasę. Nie chce by to było wzięte za żalenie się, ale prawda jest taka, że całe życie mi sypie nie tylko finansowo. Miałem do wyrobienia końcówke bonusu na pewnym roomie, który zapewniłby mi finanse na zapłatę rachunków. Niestety podczas pierwszych 5minut sesji przegrałem 2 bi kk<ak i aa<kk. Zamiast wtedy skończyć próbowałem dalej i zaczęło się odrabianie odrabiania. Niestety tilt wziął górę. Stało się to w piątek/sobotę. Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale niedziela to był niesamowity dół psychiczny i szukanie pomysłów jak oddać kasę. Bo wbrew temu co myślicie to spłata jest dla mnie priorytetem zaraz za zapewnieniem sobie podstawowej egzystencji. Mam kilka pomysłów pozapokerowych tj. pożyczką (już się o nią staram) czy sprzedaż własnych ‘kosztowności’. W poniedziałek porozmawiałem z kilkoma osobami w tym z kimś z zakresu psychologii i troszkę poprawiło mi to samopoczucie. Jednak muszę przyznać, że po ‘sukcesie’ w EPT trochę za bardzo urosły mi skrzydła i od tego momentu zacząłem upadać pokerowo, a razem z upadkiem rosły oczekiwania by jak najszybciej wrócić tam gdzie byłem. Niestety prawda jest taka, że już nigdy tam nie wrócę i zrozumiałem, że będę w życiu tylko zwykłym Kowalskim i muszę to zaakceptować. Szkoda, że musiałem zawieść tyle osób by to zrozumieć. Posklejałem wszystkie $ z kilku roomów i wyszedł mi roll pozwalający grać. Dość nisko, ale jednak. W tym będę szukał wyjścia z tej sytuacji. Jeżeli nie wyjdzie (wierze, że wyjdzie o ile zostane przy solidnym brm – w końcu nie jestem nowicjuszem) to posunę się do bardziej ostrych (dla mnie) sposobów na oddanie kasy. Każdy z Was jest pokerzystą i wie, że to może spotkać każdego i jeżeli mogę o coś prosić w mojej sytuacji to proszę o wyrozumiałość i o czas. Każdy dostanie swoja kasę, ale terminu na razie podać nie umiem.
Oto wytyczne spłaty i prowadzenia tego wątku:
- dobrze sobie zdaję sprawę, że spłynie na mnie teraz fala hejtu. Nie dziwie się bo jest ona zasłużona i sam często występowałem po stronie hejtującej. Do inwestorów ważne info – bardzo mi zależy na zachowanie ‘czystej’ głowy i dobrze wiecie, że hejt jednak niczego nie przyśpieszy. W związku z tym wszystkim nie będę odwiedział tego wątku ani na niego odpowiadał. Jedyne wpisy będą każdej soboty z wiadomością komu i ile oddałem.
- poczytałem trochę o tym jak oddawać długi i doszedłem do wniosku, że zacznę od tych najmniejszych. Tak jak pisałem będę oddawał co sobotę. Ten miesiąc będzie dla mnie najgorszy bo chociaż dostałem pracę to pierwsza wypłata dopiero w październiku. Myślę, że przez ten miesiąc będę ok 40-60% profitów oddawał wam nawet maluitkimi ratami by tylko pokazać, że coś się dzieje. Z następnym miesiącem zwieksze to do ok 70-80%
-rekompensata: chciałbym Wam dać jakąś rekompensatę, ale na dzień dzisiejszy niczego nie mogę obiecać. Jeżeli będę mógł chociaż 500$ przelać dla inwestorów to dam znać.
-aktualne dane stakingu to 610turków i roll 3900
- długi:
dulek 292,5
feelthekick 195
hbo 351
weekerman 390
wombat 975
strider 97,5
grindingmachine 195
maro85 97,5
gregor 292,5
skarpet 429

Co dalej? Nie ukrywam iż po oddaniu chciałbym dokończyć staking i zapewnić inwestorom kolejny profit. Wiem jednak, że pokerowo jestem skreślony z tego forum i nikt już mi nie zaufa. Zrobie jednak wszystko by minimalnie polepszyć swój wizerunek i oddać tak szybko jak się tylko da.
Bardzo wszystkim przepraszam i do soboty

Reply
Moderator
Elzo2012

Witaj
Rzadko spotyka się tak szczerą i jednocześnie konkretną wypowiedź po storbieniu stackingu.
Powodzenia w realizacji planów - mam nadzieję, że wyjdziesz z tego i wrócisz do pokera przez wielkie P.

pozdrawiam
Elzo

Reply

:|

Jesteś hazardzistą i zamierzasz dalej grać? Błędne koło.

Reply
pszczola321

Nie będę hejtował, ta oferta od początku wyglądała mega słabo (patrząc na twoje poprzedni stakingi) i każdy inwestor wiedział co robi. Chcę jednak pociągnąć ten wątek:

Napisane przez URJoke0
Jesteś hazardzistą i zamierzasz dalej grać? Błędne koło.

Nie uważasz że będąc hazardzistą i mając długi, odrabianie ich na pokerze to proszenie się o jeszcze większe problemy? Jaką masz pewność że nie powtórzysz tego co ostatnio?

Reply
GrindingMachine

Elzo raczej nie do końca szczerą, bo od pierwszego tygodnia stakingu były grane stt turbosy (np. 60$ bi), fifty50, 18many, spiny i kij wie co jeszcze "za swoje", liczyłem, że po wpisie o sprzedaży udziałów coś się poprawi, ale jednak gumbol

szkoda naprawdę, że gracz z takim skillem i doświadczeniem tak kuleje z mindsetem, dziwię się też, że łatwiej przychodzi akceptacja bycia zwykłym kowalskim niż nauka przestrzegania brm i akceptacja wariancji, no ale to już nie moja sprawa, życzę powodzenia w układaniu spraw, może właśnie normalna praca coś pomoże w ogarnięciu podejścia do pieniędzy

Reply
kerieone

Reply
Strider444

Spoko, na rozliczenie przegamblowanego stejka u wantmemoneya czekałem ponad rok.

Reply

Może po prostu reload i postawmy wszystko na czarne, przecież pech nie może trwać wiecznie...

Reply

// spam - Elzo2012

Reply
macaco2

Zwykły "kowalski" średnia krajowa to 4000brutto to daje 2840 na rękę czyli przy 160h pracy w miesiącu to 17,75zł/h netto czyli po dzisiejszym kursie dolara wychodzi 4,71$/h człowieku tyle to można już na NL2 wykrecić... Ale z twoim skilem nikt nie każe grać ci micro gier.
Popraw mindset przestań skakać po grach określ się co chcesz grać cash/sng/mtt i zapierdalaj aby wyjść na prostą.
Przestań gumblować jakieś fifty czy stt turbosy gdzie w dzisiejszych czasach pewnie fishy wogóle już nie ma, a co najwyżej ty nim byłeś...

Reply

// spam - Elzo2012

Reply
Ar3cki

Napisane przez wajha13
oddaj siano brat!!!!

Nie masz jaj żeby mu to napisać ze swojego prawdziwego konta?

Reply
piachu01

Odniosę sie do grania innych gierek. Tak byly grane ale nawet dolar tam przegranych nie byl wliczany w staking. Co odrobienia grając. Moje tiltowanie objawialo sie skakaniem po stawkach by jak najszybciej byc tma gdzie kiedys. Odrabial bede na nl10 nl25 oraz micro mtt na krzakach. Nie sadze by tutaj dali sie przegrywać i tiltowac w dłuższym okresie czasu. Zrobiłem sobie równie plan dnia i plan gry co imo jeszcze zmneijsza na to szanse

Reply

W teorii wszystko wydaje się proste.

Reply
Strider444

Ale fakt, że krzaki to dobry pomysł.

Reply