Skip to forum
Notifications
Clear all

Longterm-spłacony!

109 Posts
26 Users
218 Reactions
52.5 K Views
Weekerman

CH*J wie co grales wczesniej za naszą pape, wiec czekam na pełne zakupione udziały tj 600$. Pozdrawiam

Reply

// spam - Elzo2012

Reply
piachu01

Tak była. sorry za to, że dopiero dzisiaj piszę, ale wyjazd z roboty miałem i praktycznie bez gry. Pograłem dzisiaj i co nieco przesyłam, ale tak jak mówiłem przez moja sytuacje (rachunki, mało czasu na grę) w tym tyg nie jestem w stanie wysłać narazie więcej więc przesyłam striderowi 35$ i u niego zostaje 62.5$

Reply
Strider444

Potwierdzam.

Reply
piachu01

Przepraszam, ale w tym tyg nie jestem w stanie nic przesłać

Reply
skarpet2

Potwierdzam.

Reply
Strider444

Hahah

Reply
exculibrus

.

Reply

// spam - Elzo2012

Reply

Trzeba mieć nieźle we łbie aby pojechać do ostravy na ruletę

Reply
exculibrus

A no to jak tak, to wrzucę to co ostatnio wrzuciłem i usunąłem :spit:

Reply
HTAndrzej5

Napisane przez slodkimisio
Trzeba mieć nieźle we łbie aby pojechać do ostravy na ruletę

trzeba mieć nieźle we łbie żeby uwierzyć w post ze spam konta na babcie

Reply
Strider444

A to wyżej to rozumiem, że on chce grać czy kupował udziały?

Reply
exculibrus

Nie no, że chce grać.

Damn it, rzeczywiście nie zauważyłem, że to jest ze spam konta wysłane :facepalm:
Teraz jest mi przykro, że wrzuciłem tego screena. Cóż... życie :ayfkm:

Bez jaj, patrzę na to teraz i nie wiem jak mogłem wziąć to poważnie

Reply
piachu01

A wygrałem w rulete? I screen raczej nie świadczy zle o mnie. Mam rozmowy z jakimiś stajniami i dlatego nie pisałem przez weekend. Ogólnie jest narazie kapa. Odeobilem zeszlotygdniowy wpierdziel ale i tak czesc musiałem wypłacić na opłaty. Tak jak mowilem wrzesień bedzie najgorszy. A do postu weekermana po powrocie do domu tez się odwolam bo o dziwo nie chuj wie co gralem. Bo ja wszystko sobie podliczylem i wrzucę tutaj info

Edit: Nie wiem czy serio musze to wyjaśniać ale niech bedzie. Nie nie bylem na ruletce. Nie licząc wyjścia na jedna imprezę i jeden mecz to kazda wolna chwile spędzam na graniu zaniedbując wszystko inne. Nie pisze tego by ktos mi wspolczul bo zjebalem na tyle ze na to nie zasługuje ale nie mam jak udowodnić wam tego jak mi zalezy na najszybszej splacie inaczej niż słowami aktualnie. Rozumiem hejty z basic konta i to z jednego i tego samego ale jak ktos kiedys powiedzial: Jak nie masz wrogów to znaczy ze cos zrobiles w zyciu nie tak

Reply

// spam - Elzo2012

Reply

[Treść edytowana]
A co do tematu to : pieniądze to nie wszystko, są ważniejsze wartości, a tego co widze,Typ który zaliczył "wpadke" jako jeden z nielicznych "wpadkowiczów" stara się jakoś wyjaśniać itp.Większość przepada i ma [Treść edytowana]. Zdrowia

//Jeśli widzisz spam, docinki, itp., zgłaszaj je nam, a nie reaguj w ten sposób - imgoingtomirage

Reply
patolog44

jakie to wartości?

Reply

[treść edytowana]

// spam - Elzo2012

Reply
Kaczy93

A Ty wiesz co to ortografia? :f_zZz:

Reply