Skip to forum
Notifications
Clear all

Longterm-spłacony!

109 Posts
26 Users
218 Reactions
52.5 K Views

// spam - Elzo2012

Reply
piachu01

Przepraszam was za to ze wszystko idzie wolniej niż zamierzalem. Sa dwie dobre wiadomości. Raz zd ogarnalem wszystkie dlugi pozapokerowe a dwa o dziwo kgos mi zaufal. Dolaczylem do stajni spinowej i caly czas poza praca spędzam na grze. Ev wygląda dobrze niestety wyniki gorzej ale w końcu przyjdą.

Reply
trzcinek

Co to za stajnia?

Reply

// spam - Elzo2012

Reply
skarpet2

Napisane przez piachu01
Tak była. sorry za to, że dopiero dzisiaj piszę, ale wyjazd z roboty miałem i praktycznie bez gry. Pograłem dzisiaj i co nieco przesyłam, ale tak jak mówiłem przez moja sytuacje (rachunki, mało czasu na grę) w tym tyg nie jestem w stanie wysłać narazie więcej więc przesyłam striderowi 35$ i u niego zostaje 62.5$

Duzo tych sobót jeszcze potrzeba, zebys oddal kolejne sto złotych?

Reply
piachu01

Nie nie dużo. Bez sensu wchodzić tutaj i pisać, że nie moge bo coś tam, ale gridnuje cały czas. Stajnia to spinowa(nie wiem czy powinenem nazwę podawac czy nie:)) niestety musiałem zacząć od dość niskich stawek, ale już jeden skok zrobiłem. Gdyby $=cev$ to już kilka osób bym spłacił. Niestety tak nie ma. jestem bardzo blisko profitsplita i liczę, że w ciągu 2-3dni przelej nie sto złotych, a z tysiąc;) wychodze powoli na prostą i proszę jeszcze o chwilę cierpliwości

Reply
piachu01

Spłaciłem Stridera (62,5$) i Maro (97,5$). Feelthekick - przelane 48$. Długi wyglądają tak na ten moment:

dulek 292,5
feelthekick 147
hbo 351
weekerman 390
wombat 975
strider 0
grindingmachine 195
maro85 0
gregor 292,5
skarpet 429

Reply
FeelTheKick

Potwierdzam otrzymany przelew.

Reply
Maro85

Ja również.

Reply
Strider444

:f_thumbsup:

Reply
piachu01

Daaamn nie udało się wygrać 200x spina dzisiaj;/ szkoda bo sporą część mógłbym spłacić. No nic. grinduje dalej

Reply
piachu01

70$ poszło do feelthekick więc 77$ zostało.

Co do sytuacji to awansowałem w stajni na spiny 30$ więc może uda się coś przyspieszyć. Małe pocieszenie jest takie, że gdyby wyniki = ev to spłaciłbym już większość

Reply
FeelTheKick

Potwierdzam.

Reply
Weekerman

gdzie jest hajs za las? czy ruleta dalej sie kreci?

Reply
piachu01

Ruleta nie bo system nie działa. Nowy bonus na blackjack znalazłem wiec odrabiam

Brawo Ty.

Na 30spinach wpadłem w make up i odrabiam. Nie zapominam o was a wręcz przeciwnie ale nie jestem w stanie tego przyspiesyzc

Reply
GrindingMachine

w 3 miesiące spłacone 300$ i nie jesteś w stanie tego przyspieszyć, albo nadal wyjebka i gambling, albo spiny umierają.

Reply
hbo06

Twoje volume na spinach to ładna kpina... W tym miesiącu zagrałeś ledwo 1k gierek. Dla porównania mi udało się ich zagrać 2 razy więcej, mimo że nikomu pieniędzy nie muszę oddawać i gram jeszcze mtt. Z tego co widzę to Twoje spinev też dupy nie urywa, więc tym bardziej powinieneś się skupić na kręceniu jak największego volume, bo w tym tempie to i do przyszłej gwiazdki nas nie spłacisz.

Reply
piachu01

Napisane przez GrindingMachine
w 3 miesiące spłacone 300$ i nie jesteś w stanie tego przyspieszyć, albo nadal wyjebka i gambling, albo spiny umierają.

Zauważ, że zaczynałem spiny od 7$. Teraz wpadłem w mu, ale powoli wychodze więc teraz liczę, że się to przyśpieszy = poprawa gry przez spory czas spędzony na nauce + szybciej nabijane punkty na 30$. Jestem dobrej myśli:)
I fakt, że muszę dzielić profity trochę to spowalnia. Wyjebki i gamblingu nie było, nie ma i nie będzie

@hbo - praca na pełny etat plus życie i nauka spinów zajmuja trochę czasu. Jadę na jakość, a nie volume i widać efekty powoli. Co do spinev to generalnie fakt, że dupy nie urywa, ale od momentu dołączenia do stajni jest duży progres. Spinlyzer pokazuje lifetime.

btw. Feelthekick spłacony.

Reply
piachu01

Rozmawiałem ze skarpetem, który ma dość nieciekawą sytuację finansową (broke etc.) i postanowiłem go wrzucić na początek kolejki.

Reply
FeelTheKick

Potwierdzam

Reply