1.
Od momentu crushu mojego holdema i nowej bazy danych zaliczylem:
VOLUME: 379mtt
ROLL : 3001$.
2.
Przechodzac do tematu:
Przyznam moj volume w porownaniu do pierwszego miesiaca pozostawia wiele do zyczenia tak samo jak moje zaangazowanie w watku railingowym, talze za to was musze przeprosic.
Rzadko tu bylem i raczej wolalem pisac o pozytywach niz kolejne : sesja w plecy itd.
Jednakze widze ze nie zostawiliscie po mnie suchej nitki, ale porownojac mnie do jakis zlodziejaszkow to juz lekka przesada, nie mówiąc juz o "zabawie" waszymi pieniedzmi. Co jak co moze rzadko gralem i jeszcze rzadziej pisalem tutaj o moich poczynaniach, ale nigdy nie traktowalem tego stejka jako zabawy za free $ a z tego co przeczytalem tak wlasnie wiekszosc uwaza. Nie wiem skad te domysly, to ze nie kurwuje tutaj notorycznie z powodu bad beatow czy nie udanych sesji jak co niektorzy stejkerzy to nie znaczy ze mam z tego fun i guzik mnie to obchodzi.
3.
Sczerze chcialbym odrobic wszystkie straty i wyjsc na solidny profit bo sam zle sie z tym czuje. Postaram sie ogarnac i grac duzo duzo wiecej tak jak to bylo na poczatku tego stejku wraz z dziennymi podsumowaniami.
4.
Od wczoraj zdecydowalem sie bardziej poswiecic grze non turbo
Wszystko do 22$ freez + big 55 i turbo do 16.50 do tego dorzucam 4ki 180ki.
Jesli macie jakies uwagi do mojego shedule to piszcie smialo 
5.
Jeff apropo:
Nie zrzucam wszystkiego na wariancje, sam doszukiwales sie niewiadomo czego przy pierwszej torbie. A tam po prostu ustawiony przeze mnie shedule byl bardzo wariancyjny. Ponad 50% granych przeze mnie turniejow byly T i HT do 55$. Reszta to wiekszosci freezy ze sporym fieldem ktorych rowniez latwo sie nie wygrywa (zaluje tu tego deepa z big11 bo powinienem rozegrac stolik finalowy duzo lepiej). Takze wszyscy bioracy wtedy cegielki wlacznie ze mna wiedzieli na co sie pisza.
Dopiero od 4k zaczalem ograniczac turbo i ht z wyzszymi buy inami bo nie chcialem ponownie storbic.
6.
To chyba tyle, piszcie co myslicie o moim nowym shedule a tymczasem dobranoc wam :fdrink:s_zZz: