Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
260 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
17.9 K Wyświetlenia
OzzyM

Niestety +1 :(

Poker za swoje $$ to może być jeszcze zabawa, za to poker za cudze nigdy (w teorii). Tymczasem jesteś kolejnym, który wydaje się dobrze bawić naszym hajsem :/

Także proszę o ogarnięcie, a jeżeli jest opcja, to chciałbym wyjść ze stakingu.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

niestety taka jest przykra prawda, nikt sie tego po Tobie akurat woher nie spodziewal

Odpowiedz
Cytat
piachu01

. Fajnie, ze sie cieszyles np. ostatnimi dniami wakacjami, ale jak ja bym upierdolil tyle na microstejksach, to bym chyba napierdalal po 100 turkow dziennie

Get a life

Odpowiedz
Cytat
Woher90

1.

Od momentu crushu mojego holdema i nowej bazy danych zaliczylem:

VOLUME: 379mtt
ROLL : 3001$.

2.

Przechodzac do tematu:

Przyznam moj volume w porownaniu do pierwszego miesiaca pozostawia wiele do zyczenia tak samo jak moje zaangazowanie w watku railingowym, talze za to was musze przeprosic.
Rzadko tu bylem i raczej wolalem pisac o pozytywach niz kolejne : sesja w plecy itd.

Jednakze widze ze nie zostawiliscie po mnie suchej nitki, ale porownojac mnie do jakis zlodziejaszkow to juz lekka przesada, nie mówiąc juz o "zabawie" waszymi pieniedzmi. Co jak co moze rzadko gralem i jeszcze rzadziej pisalem tutaj o moich poczynaniach, ale nigdy nie traktowalem tego stejka jako zabawy za free $ a z tego co przeczytalem tak wlasnie wiekszosc uwaza. Nie wiem skad te domysly, to ze nie kurwuje tutaj notorycznie z powodu bad beatow czy nie udanych sesji jak co niektorzy stejkerzy to nie znaczy ze mam z tego fun i guzik mnie to obchodzi.

3.

Sczerze chcialbym odrobic wszystkie straty i wyjsc na solidny profit bo sam zle sie z tym czuje. Postaram sie ogarnac i grac duzo duzo wiecej tak jak to bylo na poczatku tego stejku wraz z dziennymi podsumowaniami.

4.

Od wczoraj zdecydowalem sie bardziej poswiecic grze non turbo

Wszystko do 22$ freez + big 55 i turbo do 16.50 do tego dorzucam 4ki 180ki.

Jesli macie jakies uwagi do mojego shedule to piszcie smialo :f_thumbsup:

5.

Jeff apropo:

Nie zrzucam wszystkiego na wariancje, sam doszukiwales sie niewiadomo czego przy pierwszej torbie. A tam po prostu ustawiony przeze mnie shedule byl bardzo wariancyjny. Ponad 50% granych przeze mnie turniejow byly T i HT do 55$. Reszta to wiekszosci freezy ze sporym fieldem ktorych rowniez latwo sie nie wygrywa (zaluje tu tego deepa z big11 bo powinienem rozegrac stolik finalowy duzo lepiej). Takze wszyscy bioracy wtedy cegielki wlacznie ze mna wiedzieli na co sie pisza.

Dopiero od 4k zaczalem ograniczac turbo i ht z wyzszymi buy inami bo nie chcialem ponownie storbic.

6.
To chyba tyle, piszcie co myslicie o moim nowym shedule a tymczasem dobranoc wam :fdrink:s_zZz:

Odpowiedz
Cytat
OzzyM

Napisane przez Woher90
2.

Przechodzac do tematu:

Przyznam moj volume w porownaniu do pierwszego miesiaca pozostawia wiele do zyczenia tak samo jak moje zaangazowanie w watku railingowym, talze za to was musze przeprosic.
Rzadko tu bylem i raczej wolalem pisac o pozytywach niz kolejne : sesja w plecy itd.

Jednakze widze ze nie zostawiliscie po mnie suchej nitki, ale porownojac mnie do jakis zlodziejaszkow to juz lekka przesada, nie mówiąc juz o "zabawie" waszymi pieniedzmi. Co jak co moze rzadko gralem i jeszcze rzadziej pisalem tutaj o moich poczynaniach, ale nigdy nie traktowalem tego stejka jako zabawy za free $ a z tego co przeczytalem tak wlasnie wiekszosc uwaza. Nie wiem skad te domysly, to ze nie kurwuje tutaj notorycznie z powodu bad beatow czy nie udanych sesji jak co niektorzy stejkerzy to nie znaczy ze mam z tego fun i guzik mnie to obchodzi.

Spoko spoko, nie wymagamy wklejania badbeatów i opisywania jak to Cię tyrają (to raczej przynosi odwrotny skutek do oczekiwanego, tzn. gracz ciskający po 50 spotów z booma z badbeatami w każdej sesji raczej wygląda niepoważnie).

Wystarczy update stanu rolla co sesję, fajnie gdybyś też wklejał listę zagranych turniejów (wielu tak robi na longach, np. Dementor, Beethoven). A tutaj sam zobacz, 11 dni bez żadnego update'u, a zagrałeś w tym czasie 4 sesje, kiepsko to wygląda. Pamiętaj że większość z nas ma po kilka-kilkanaście stejków jednocześnie, nie mamy czasu każdego gracza sprawdzać na Sharkscope i patrzyć czy coś klika i jak mu idzie :f_confused:

No i przydałaby się poprawka volume, ale to dość obv. Schedule wygląda spoko, GL!

Odpowiedz
Cytat
Woher90

w/e

Dzisiaj zagralem krotka sesje :

23 mtt
roll 2955$~

Odpowiedz
Cytat
Woher90

Ja dzisiaj niestety sesji nie zagram ale zycze wam wszystkim grubych szipow ;)

Odpowiedz
Cytat
OzzyM

Napisane przez Woher90
w/e

Skoro w/e, to chciałbym jeszcze raz zapytać - czy jest możliwość zrezygnowania z udziałów? Jeśli tak, chciałbym skorzystać.

Odpowiedz
Cytat
Woher90

ozzym : wyslalem inv na priv

Wczoraj zagralem :

mtt : 51

Roll : 2675$

Odpowiedz
Cytat
Woher90

gram :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Woher90

wczoraj 12ty w 5ht i byl deep w 1 3x turbo ale tez nie dalo rady

mtt : 23

Roll : 2653$

Odpowiedz
Cytat
Woher90

wczoraj fatalna sesja

vol : 30 mtt

Roll : 2408$

Planuje przejsc na dzienne sesje w godz 14-18, co o tym myslicie?

Dzisiejszy dzien poswiecam na analize a jutro sunday session zaczne wczesniej niz zwykle ;)

Odpowiedz
Cytat
Woher90

min do przodu

niedziela:

vol ; cos wczoraj mi sie znowu popsulo z hm i przez jakies 3h gralem bez huda, dzisiaj postaram sie to naprawic :S

roll : 2436$

Odpowiedz
Cytat
tomziom

Jak najbardziej jestem za przejściem na sesje dzienne, poziom niższy, mniejsze fieldy. Tylko shipować :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Woher90

:nh
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5090432_50615818AD

btw 5 HT

Dear Woher,

You finished the tournament in 3rd place. A USD 701.15 award has been credited to your Real Money account.

Odpowiedz
Cytat
Woher90

poprzednia sesja + wczorajsza vol : 60 mtt

roll : 2987$

Odpowiedz
Cytat
Woher90

Dzisiaj:

mtt: 25

roll: 2873$

byl deep w big8$ ale JJ nie polamaly Asow i polecialem wlasnie.

Nastepna sesja w niedziele, YO! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Woher90

lets ship smth :challenge

Odpowiedz
Cytat
Woher90

moze nie o takie szipeczki chodzilo ale jak mowil tak zrobil :facepalm:

You finished the tournament in 1st place. A USD 221.49 award has been credited to your Real Money account. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

roll : 2895$

Odpowiedz
Cytat
Woher90