gl gl Woher , własnie właśnie odpadlem z Twojego stolika w 5,4 na sporym pocie
ostatnio 2 deepki byly w big22 i 2$t ale w obu odpadlem na ~60 lokatach
roll : 2907$
jedziem
ta,wiem jeff:/ juz powoli zacyznam tracic cierpliwosc srsly :S
wczoraj na urodzinach mamy, dzisiaj brat 30tka o_O
, jutro gram sunday session dopiero w okolicach 19-20
w ciagu ostatnich 2 sesji spadlem do 2350$
zainstalowalem hm2 i zrobilem w koncu dzialajacego huda.
A procz 888, sa jeszcze jakies warte uwagi poker roomy pod low mtt?
Ja cale zycie ze starsami :nh
Napisane przez Woher90
zainstalowalem hm2 i zrobilem w koncu dzialajacego huda.
Czyli już jakiś szip jest
Napisane przez OzzyM
Dobrze kminię, że cały październik grałeś bez HM'a?
niezupelnie
Od momentu jak skraszowal mi sie database, caly czas mialem problemy. W koncu cos zaczelo smigac jednak po pewnuym czasie dopiero zorientowalem sie ze hud ktory mi pokazuje nie jest uzupelniany na bierzaco. Na niektorych graczy rece mialem a na innych nawet po 2 godzinach wciaz widnialo okragle ♠
teraz smigam z hm2 i jak na razie jestem zadowolony ![]()
gram
A w zasadzie kiedy jest koniec tego longterma? W ofercie - LONGTERM 1K MTT by Woher SOLD Prosze o wplaty
- było 1000 mtt, wg Sharka zagrałeś już 1450, czy mi się wydaje, czy powinniśmy się już byli dawno temu rozliczać? Czy coś przegapiłem?
Swoją drogą szacun za multitasking - właśnie widzę, że przy 21 stolikach na P* zdążyłeś jeszcze "lajknąć" link z demotywatorów na facebooku, zazdroszczę
Napisane przez OzzyM
A w zasadzie kiedy jest koniec tego longterma? W ofercie - LONGTERM 1K MTT by Woher SOLD Prosze o wplaty- było 1000 mtt, wg Sharka zagrałeś już 1450, czy mi się wydaje, czy powinniśmy się już byli dawno temu rozliczać? Czy coś przegapiłem?
raczej przegapiles, swoja droga zalozyliscie juz klub?
Napisane przez OzzyM
Swoją drogą szacun za multitasking - właśnie widzę, że przy 21 stolikach na P* zdążyłeś jeszcze "lajknąć" link z demotywatorów na facebooku, zazdroszczę![]()
Practise makes perfect :fuckyeah
Napisane przez Woher90
Napisane przez OzzyM
A w zasadzie kiedy jest koniec tego longterma? W ofercie - LONGTERM 1K MTT by Woher SOLD Prosze o wplaty- było 1000 mtt, wg Sharka zagrałeś już 1450, czy mi się wydaje, czy powinniśmy się już byli dawno temu rozliczać? Czy coś przegapiłem?
raczej przegapiles, swoja droga zalozyliscie juz klub?
Pokaż proszę gdzie, przejrzałem warunki oferty, przejrzałem info o reloadzie i nie widzę, żeby inwestorzy gdziekolwiek wyrażali zgodę na przedłużenie stakingu.
Nie mówiąc o tym, że nigdzie nie podajesz ilości rozegranych mtt, miałeś zamiar ciągnąć ten longterm aż Ci się znudzi?
Napisane przez Woher90
Napisane przez OzzyM
Swoją drogą szacun za multitasking - właśnie widzę, że przy 21 stolikach na P* zdążyłeś jeszcze "lajknąć" link z demotywatorów na facebooku, zazdroszczę![]()
Practise makes perfect :fuckyeah
Klasa!
![]()