NL100 - nowa lepsza oferta! | Refic
Zaczynam dziś wieczorem. Pierwszy update przed końcem przyszłego wtorku. (24.06)
NL100 - nowa lepsza oferta! | Refic
Zaczynam dziś wieczorem. Pierwszy update przed końcem przyszłego wtorku. (24.06)
3744h -42,73
O dziwo gra mi się dobrze, czuje spory komfort w mojej grze.
Z ostatnich rąk szkoda zwłaszcza rozdania, gdzie z top setem w 4wayu z ogromnym fishem w puli, przegrałem na river. Byłoby +$400 ![]()
Oprócz tego jeszcze 2x KK połamało mi AA, czyli zamiast -40 mogło być ponad 500. Nvm, gramy dalej!
Jutro rano wyjeżdżam na 2 tygodnie. Nie mam pewności, że tam gdzie będę, będzie dobrze działający internet. Jeśli będzie, na co bardzo liczę, bo sporo czasu będę miał wieczorami, grinduję ostro. Jeśli nie będzie, to najbliższy update 15.07
Do 2-3 dni dam znać, czy jest net i czy da się grać - jeśli się nie odezwę, to neta nie ma.
Hej, jak tam? Minęło trochę czasu.
EDIT: Sorry, zapomniałem, że robisz wpis co wtorek
Od jakiegoś czasu rozpoczynam sesję, dostaję serie bad beatów i mindset mi pada. Czuję, że gram gorzej i szybko kończę sesję.
Brakuje mi również stolików w godzinach, które najbardziej mi odpowiadają.
Źle mi się gra, dlatego też ilość rąk tragiczna. W tym tyg. spróbuję pogrindować większą ilość stolików na 50tkach żeby poprawić mindset
6155 -$520,46
Zrobię update w piątek.
7697 -$323,65
Myślę, że wszystko idzie w dobrą stronę i po weekendzie będzie profit.
Miałem problem z netem, więc zgodnie z umową oddaję 5% i robię update teraz.
8739h -406,82
To stan na niedzielę. Dopiero dziś wrócił net i zagrałem dłuższą, nocną sesję. Warto tutaj wspomnieć o tym aktualizacja softu a HM2 Nie wiem ile dziś rąk zagrałem, ale sporo. Był też profit, ale nie dodaję do update'u. Dodam, gdy naprawią hm.
btw. niech naprawiają jak najdłużej. Podczas sesji było mało regów, a ci którzy grali nie potrafili się dostosować do gry bez huda. Fishów wręcz przeciwnie, mnóstwo
czas spać, pozdro!
Update za kilka dni, gdy hm wypuści nowy update (mam problem z ostatnią wersją beta).
Napisane przez johnybravo80
Jakieś wieści z placu boju??
Szczególnie, że minął wtorek i żadnego info...
Napisane przez animus05
Minęło 11 dni, może jakiś update.
A do 10 sierpnia miał być koniec stakingu (wiem, że z powodu update'a mogło się przedłużyć, więc załóżmy że do 20 sierpnia)... Nie chcę nic mówić ale w ciągu 2 miechów nawet 10k rak nie zostało rozegranych... Refic, odezwij się, bo zaczyna to wyglądać trochę słabo :/