Jw napisal Marselius jestes zwyklym trolem ... Powinienes dostac bana
URJoke0, użytkownicy wyżej udzielili Ci już trafnej odpowiedzi, a trzecie pytanie po prostu zignoruję, aby Cię nie kompromitować. Stąpasz po cienkim lodzie kolego i obserwujemy Twoje posty, więc miej się na baczności, jeśli zależy Ci na dalszym uczestniczeniu w życiu tej społeczności. Do tej pory Twoje wypowiedzi poza spamem i podżeganiem użytkowników do kłótni czy flame nic nie wnosiły.
Wyświadcz sobie przysługę, przyjrzyj się swojemu zachowaniu i nie kontynuuj tej dyskusji.
Mimo wszystko pozdrawiam.
Napisane przez imgoingtomirage
Stąpasz po cienkim lodzie kolego i obserwujemy Twoje posty, więc miej się na baczności
Robię w pory. :yaoming :
A merytorycznie się odniesiesz czy brakuje argumentów do niezignorowanych pytań 1 i 2? (nie skompromitujesz mnie odpowiadając na nie - zapewniam, więc śmiało :))
Napisane przez URJoke0
Napisane przez imgoingtomirage
Stąpasz po cienkim lodzie kolego i obserwujemy Twoje posty, więc miej się na bacznościRobię w pory. :yaoming :
Rób
Napisane przez MarseliusMS
Napisane przez URJoke0
1) Dlaczego mój post określiłeś spamem? (sugestia, że gracz przekręcił "inwestorów" jak najbardziej na temat)
2) Nie jestem inwestorem = nie mogę pisać na subforum "staking"?
3) Czy działasz w zmowie z Reficiem?Ja znam inny powód -> twoje posty nic zwykle nie wnoszą i tylko drażnią forumowiczów. Gdybym był moderatorem to już byś dostał globala ode mnie.
+1
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez MarseliusMS
Napisane przez URJoke0
1) Dlaczego mój post określiłeś spamem? (sugestia, że gracz przekręcił "inwestorów" jak najbardziej na temat)
2) Nie jestem inwestorem = nie mogę pisać na subforum "staking"?
3) Czy działasz w zmowie z Reficiem?Ja znam inny powód -> twoje posty nic zwykle nie wnoszą i tylko drażnią forumowiczów. Gdybym był moderatorem to już byś dostał globala ode mnie.
+1
+2
Ogarnij się chłopie bo nic innego nie robisz tylko wkurwiasz innych użytkowników forum.