Skip to forum
NL100 - railing Ref...

Notifications
Clear all

NL100 - railing Refic

46 Posts
12 Users
0 Reactions
5,579 Views
cwirek1982

Jw napisal Marselius jestes zwyklym trolem ... Powinienes dostac bana

Reply
imgoingtomirage

URJoke0, użytkownicy wyżej udzielili Ci już trafnej odpowiedzi, a trzecie pytanie po prostu zignoruję, aby Cię nie kompromitować. Stąpasz po cienkim lodzie kolego i obserwujemy Twoje posty, więc miej się na baczności, jeśli zależy Ci na dalszym uczestniczeniu w życiu tej społeczności. Do tej pory Twoje wypowiedzi poza spamem i podżeganiem użytkowników do kłótni czy flame nic nie wnosiły.

Wyświadcz sobie przysługę, przyjrzyj się swojemu zachowaniu i nie kontynuuj tej dyskusji.

Mimo wszystko pozdrawiam.

Reply

Napisane przez imgoingtomirage
Stąpasz po cienkim lodzie kolego i obserwujemy Twoje posty, więc miej się na baczności

Robię w pory. :yaoming :

A merytorycznie się odniesiesz czy brakuje argumentów do niezignorowanych pytań 1 i 2? (nie skompromitujesz mnie odpowiadając na nie - zapewniam, więc śmiało :))

Reply
MarseliusMS

Napisane przez URJoke0

Napisane przez imgoingtomirage
Stąpasz po cienkim lodzie kolego i obserwujemy Twoje posty, więc miej się na baczności

Robię w pory. :yaoming :

Rób

Reply
Jarzab86

Napisane przez MarseliusMS

Napisane przez URJoke0
1) Dlaczego mój post określiłeś spamem? (sugestia, że gracz przekręcił "inwestorów" jak najbardziej na temat)
2) Nie jestem inwestorem = nie mogę pisać na subforum "staking"?
3) Czy działasz w zmowie z Reficiem?

Ja znam inny powód -> twoje posty nic zwykle nie wnoszą i tylko drażnią forumowiczów. Gdybym był moderatorem to już byś dostał globala ode mnie.

+1

Reply
Woocash

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez MarseliusMS

Napisane przez URJoke0
1) Dlaczego mój post określiłeś spamem? (sugestia, że gracz przekręcił "inwestorów" jak najbardziej na temat)
2) Nie jestem inwestorem = nie mogę pisać na subforum "staking"?
3) Czy działasz w zmowie z Reficiem?

Ja znam inny powód -> twoje posty nic zwykle nie wnoszą i tylko drażnią forumowiczów. Gdybym był moderatorem to już byś dostał globala ode mnie.

+1

+2

Ogarnij się chłopie bo nic innego nie robisz tylko wkurwiasz innych użytkowników forum.

Reply