Skip to forum
Notifications
Clear all
206 Posts
50 Users
30 Reactions
73 K Views
MarseliusMS

No to minimum kilka miesięcy w plecy...

Mogę cię hejtować, ale nic z tego i tak nie wyniknie.

Mogę tylko mieć nadzieję, że zrobisz jak należy.

Reply

Nie brałem udziału w tym stakingu ale z tego ile Cię znam to wierze w Twoją uczciwość i jeśli mogę pomóc to chętnie pomogę a jeśli nie to życzę wszystkiego dobrego i trzymaj się chłopie!

Reply
6th
6th

Obyś dał radę chłopaku. Spłacenie ludzi > sznur. Tak czy inaczej, będę trzymał kciuki.

Reply
ultrac

Pamiętaj o moich 4% poza listą.

Wierzę w Ciebie i czekam na przelew.

Powodzenia w wychodzeniu na prostą i "ogarnięciu się życiowo". Dasz radę.

Reply
Coach
Majkelx23

Napisane przez Beethoven87
Do zwrotu jest 11328 wygranych oraz 4130 za niezagrane turnieje co daje sumę 15458. Sprzedałem 75,5%, więc do oddania jest 11670,8 + 2k.
Jeśli chodzi o to jak zamierzam to odrobić, to na szczęście znalazł się ktoś, kto pomimo obecnej sytuacji postanowił wyciągnąć do mnie pomocną dłoń i obdarzyć zaufaniem, dzięki czemu będę mógł swobodnie grać na dotychczasowych stawkach. Ze swoje strony mogę obiecać, że dołożę wszelkich starań, aby odegrać to jak najszybciej. Ciężko mi mówić o konkretnych terminach, będę przeznaczał na grę najwięcej czasu jak to tylko możliwe. Do tej pory na różnych stejkach ugrałem ponad 60k profitu, i pomimo beznadziejnej sytuacji, wierzę, że jeżeli ogarnę się życiowo, uda mi się zakończyć pozytywnie tę sprawę. Spłaty będę robił w kolejności od najmniejszych udziałów do największych, a na końcu dodatkowe 2k.

jakbym nie liczył za nierozegrane turnieje wychodzi suma 4294 $ ale może sie nie znam...

Ciężko to interpretować co się stało, nawet nie odpisałeś na Prośbę kfasa który zaraz po osiągnięciu profitu napisał:

Napisane przez kfas
_thumbsup:

Niedługo w sumie mógłbyś odesłać wkłady :)

Reply
bondzyn

Rozumiem, że "rail ze spłacania" znajdzie się w tym wątku?

Reply
jerryfci

proponuje mimo wszystko splacac wszystkich proporcjonalnie. Kazdy operuje wlasnym rollem stakingowym i dla kazdego inwestora mrozenie kasy na tak dlugi okres to duza strata. Poza tym masz zamiar zarobic na splaty grając, ogromnie wierze w Twojego skilla i jestem pod wrazeniem Twoch wynikow, jednak to dalej jest poker i moze sie okazac ze niektorych splacisz w ciągu kilku tygodni a Ci z wiekszą cegielką będą musiel czekac z rok...

Reply

Ilu jeszcze, zanim się ogarniecie z tym całym stakeowaniem? :facepalm:

Reply
kfas

Napisane przez jerryfci
proponuje mimo wszystko splacac wszystkich proporcjonalnie. Kazdy operuje wlasnym rollem stakingowym i dla kazdego inwestora mrozenie kasy na tak dlugi okres to duza strata. Poza tym masz zamiar zarobic na splaty grając, ogromnie wierze w Twojego skilla i jestem pod wrazeniem Twoch wynikow, jednak to dalej jest poker i moze sie okazac ze niektorych splacisz w ciągu kilku tygodni a Ci z wiekszą cegielką będą musiel czekac z rok...

No właśnie, logicznie i fair byłoby wręcz zaczęcie spłacania od inwestorów z największymi cegłami, którzy obdarzyli cię największym zaufaniem i najwięcej ryzykowali, ale proponuję to co Jerry.

Napisane przez Majkelx23
Ciężko to interpretować co się stało, nawet nie odpisałeś na Prośbę kfasa który zaraz po osiągnięciu profitu napisał:

Napisane przez kfas
_thumbsup:

Niedługo w sumie mógłbyś odesłać wkłady :)

Czutka była... szkoda, że nie kontynuowałem tematu, ale może i tak było za późno ?(

Reply
buddhazahir

Jakikolwiek orientacyjny termin? Kiedy zaczynasz grać? Jak często będziesz raportował w temacie?

Reply
bek0n
MarseliusMS

Niech gra i odrabia. Co mu innego pozostało? Oby złapał upswinga na ponad 13k$...

Reply
jerryfci

fajnie jakbys dal nam znac jakim rollem operujesz, jaki stosujesz bm, na jakich gierkach masz zamiar grac, na jakich stawkach. jesli grasz 8,10 game na stawkach 5/10 lub wyzej to 500 BB by sie przydalo, poza tym nie wiem jak dobry jestes w mix game, przykladowo nigdy Cie nie widzialem na zadnej gierce stud/stud8/razz/2-7td na starsach (moze grasz na innych softach), nie wiem czy to jest trafny wybor odrabiac na fixach, gdzie jedynym wygranym na stawkach od mid w gore jest soft, reak jest zabojczy, wygrywac sie da, ale jest cholernie ciezko.
pozatym fajnie jabys okreslil orientacyjny czas na splate, czy to jest cos w stylu 2/3 miesiące czy pol roku/rok

Reply
Coach
Majkelx23

tam ładne widze profity ostatnio, nice nice, w takim tempie długo nie będzie trzeba czekać.

Reply
majslaw

,

Reply
bondzyn

Majslaw, nie wprowadzaj niepotrzebnego zamieszania, tego jest i tak już nadto...

Reply
MarseliusMS

Ważne, żeby się odzywał co jakiś czas i jakieś hajsy już zwracał, nawet te małe. Żeby zobaczyć, że coś się dzieje.

Reply
buddhazahir

Proszę o zostawienie do siebie kontaktu (e-mail, skype).

Reply
bek0n

Napisane przez jerryfci
fajnie jakbys dal nam znac jakim rollem operujesz, jaki stosujesz bm, na jakich gierkach masz zamiar grac, na jakich stawkach. jesli grasz 8,10 game na stawkach 5/10 lub wyzej to 500 BB by sie przydalo, poza tym nie wiem jak dobry jestes w mix game, przykladowo nigdy Cie nie widzialem na zadnej gierce stud/stud8/razz/2-7td na starsach (moze grasz na innych softach), nie wiem czy to jest trafny wybor odrabiac na fixach, gdzie jedynym wygranym na stawkach od mid w gore jest soft, reak jest zabojczy, wygrywac sie da, ale jest cholernie ciezko.
pozatym fajnie jabys okreslil orientacyjny czas na splate, czy to jest cos w stylu 2/3 miesiące czy pol roku/rok

to pewnie do mojego posta, chodzilo mi o mFTOPSa w 10game (MTT z bi 55$) - czy wczoraj stud8 (MTT z bi 22$) - wiec nie cashe, a w tych turkach kupa value - tak tylko dla sprostowania. Nie jestem inwestorem, po prostu widzialem Beethovena przy stolach i myslalem ze moze kogos to w tym watku zainteresuje.

Reply

Napisane przez macaco2
Patrze jakiś nowy post w temacie "O8" myślę sprawdzę, ciekawe ile wygrał teraz a tu to..... :spit:

+1 :coolface:

Reply