Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
206 Posty
50 Użytkownicy
30 Reakcje
73 K Wyświetlenia
Beethoven87

Napisane przez Majkelx23

Napisane przez Beethoven87
Do zwrotu jest 11328 wygranych oraz 4130 za niezagrane turnieje co daje sumę 15458. Sprzedałem 75,5%, więc do oddania jest 11670,8 + 2k.

jakbym nie liczył za nierozegrane turnieje wychodzi suma 4294 $ ale może sie nie znam...

Zasugerowałeś się podsumowaniem w pierwszym poście, które nie zostało zaktualizowane o 2 turki (109 i 55), stąd wynika różnica 164$.

Napisane przez jerryfci
proponuje mimo wszystko splacac wszystkich proporcjonalnie. Kazdy operuje wlasnym rollem stakingowym i dla kazdego inwestora mrozenie kasy na tak dlugi okres to duza strata. Poza tym masz zamiar zarobic na splaty grając, ogromnie wierze w Twojego skilla i jestem pod wrazeniem Twoch wynikow, jednak to dalej jest poker i moze sie okazac ze niektorych splacisz w ciągu kilku tygodni a Ci z wiekszą cegielką będą musiel czekac z rok...

Tak zrobię.

Co do mojej gry, to tak ja pisałem, zawarłem długoterminowy deal, dzięki czemu mogę grać większość mtt oraz hu sng w O8, czyli to w czym czuję się najlepiej. Deal jest o tyle korzystny, że mogę właściwie w dowolnym momencie rozliczać profit, jeśli takowy będzie.
Oczywiście w tym wątku będzie prowadzony "rail spłacania".
Poniżej dokładna lista ile komu zalegam, nie uwzględnia dodatkowego 2k, którym zajmę się później. Proces spłat powinien ruszyć w przyszłym tygodniu.

Odpowiedz
Cytat
Certh

Fajnie, ze napisales co i jak.

Trzymam kciuki za rzetelne rozliczenia.

Odpowiedz
Cytat
buddhazahir

Napisane przez Certh
Fajnie, ze napisales co i jak.

Trzymam kciuki za rzetelne rozliczenia.

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
hanupik

jakieś dobre\złe newsy?

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

:club:

Odpowiedz
Cytat
hanupik

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Jak tam? Bo 9 dni minęło od ostatniego newsa :/

Odpowiedz
Cytat
subagazi

Proces spłat powinien ruszyć w przyszłym tygodniu.

Właśnie kończy się ten tydzień, więc skoro postawiłeś taką możliwość należałoby zdać jakieś sprawozdanie z tego jak idą postępy i jaka jest nadzieja na to, że w najbliższym czasie zaczną być regulowane należności.

Odpowiedz
Cytat
Beethoven87

Witam,
właściwie od początku lecę breakeven, więc i niestety nie ma z czego rozliczać w tym momencie.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Witam,
właściwie od początku lecę breakeven, więc i niestety nie ma z czego rozliczać w tym momencie.

Dobrze, że chociaż jakieś info jest. Jako inwestorzy jesteśmy trochę podenerwowani, dlatego staraj się w miarę często (dwa razy w tygodniu?) informować nas o procesie spłat.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

niepotrzebnie robicie cisnienie, bethoven zobowiazal sie do splaty, ma zapewnione wsparcie Grind Clubu, wszystko idzie ku dobremu, dajcie mu sie skupic na grze :)

Odpowiedz
Cytat
gengis

heheh, a najlepiej go przeproscie za to ze upominacie sie o wlasne pieniadze.

Odpowiedz
Cytat

Witam serdecznie,

w imieniu grupy, która obecnie stejkuje Bethovena, tj. [Treść edytowana], chciałbym zaoferować wszystkim inwestorom, którzy oczekują na spłatę, pewną alternatywę, a mianowicie możliwość odsprzedania tej wierzytelności. Oferta jest otwarta dla wszystkich zainteresowanych inwestorów. Jesteśmy gotowi je odkupić za 66% ich wartości, płatne od zaraz.

Żeby wszystko było jasne:
- what's in it for us - uważamy to za profitową inwestycję samą w sobie i być może polepszy sytuację dla hero
- what's in it for you - dzięki sprzedaży wierzytelności dostajesz natychmiastowy zastrzyk pewnej kasy, my natomiast przejmujemy od Ciebie ryzyko spłaty zadłużenia oraz jej rozłożenia w czasie, który (życzymy tego Betonowi) może wynieść kilka dni albo tygodni, ale może też potrwać wiele miesięcy, w trakcie których pieniądze będą zamrożone
- what's in it for Bethoven - konsolidacja wierzytelności, być może mniej zniecierpliwionych osób, co przełoży się na spokój i możliwość skupienia prawie wyłącznie na grze, co może mieć niebagatelne znaczenie przy tym niewykluczone że długim i żmudnym procesie.

//reklama - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
jerryfci

za drogo sie cenicie przy takim ukladzie macie 66,66% zwrotu :f_ugly: . sory, ale wiem ze betoven jest w stanie to odrobic i nie mam zamiaru oddawac wam 40%.imo powazną ofertą, godną rozwazenia jest 90% wartosci. pozdro

Odpowiedz
Cytat
ultrac

.

Odpowiedz
Cytat
ultrac

.

Odpowiedz
Cytat
Thorek

Napisane przez jerryfci
za drogo sie cenicie przy takim ukladzie macie 66,66% zwrotu :f_ugly: . sory, ale wiem ze betoven jest w stanie to odrobic i nie mam zamiaru oddawac wam 40%.imo powazną ofertą, godną rozwazenia jest 90% wartosci. pozdro

Oferta skierowana jest do osób, które nie chcą mrozić pieniędzy na długi okres. Zauważ, że osoby, które zdecydują się sprzedać udziały, mają zagwarantowany profit na tej paczce i nie mają zamrożonej kasy, my natomaist będziemy musieli czekać na zwrot, który nie wiadomo kiedy nastąpi, więc mrożenie pieniędzy za 90% nie jest dla nas opłacalną inwestycją. Nie wspominając o roi z danej kwoty inwestycyjnej w danej jednostce czasu, które dla wielu inwestorów jest wyższe, niż to co my mamy na tym do ugrania.

Reasumując oferta skierowana jest dla osób, które potrzebują gotówki i jednocześnie nie chcą zakończyć tej oferty na minusie.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez jerryfci
Kazdy operuje wlasnym rollem stakingowym i dla kazdego inwestora mrozenie kasy na tak dlugi okres to duza strata.

Napisane przez jerryfci
jednak to dalej jest poker i moze sie okazac ze niektorych splacisz w ciągu kilku tygodni a Ci z wiekszą cegielką będą musiel czekac z rok...

Odpowiedz
Cytat
ultrac

.

Odpowiedz
Cytat

Po kilku rozmowach z zainteresowanymi oferta została zmodyfikowana (66%). To jednak jej ostatni update ;)

Odpowiedz
Cytat