Napisane przez Majkelx23
Napisane przez Beethoven87
Do zwrotu jest 11328 wygranych oraz 4130 za niezagrane turnieje co daje sumę 15458. Sprzedałem 75,5%, więc do oddania jest 11670,8 + 2k.jakbym nie liczył za nierozegrane turnieje wychodzi suma 4294 $ ale może sie nie znam...
Zasugerowałeś się podsumowaniem w pierwszym poście, które nie zostało zaktualizowane o 2 turki (109 i 55), stąd wynika różnica 164$.
Napisane przez jerryfci
proponuje mimo wszystko splacac wszystkich proporcjonalnie. Kazdy operuje wlasnym rollem stakingowym i dla kazdego inwestora mrozenie kasy na tak dlugi okres to duza strata. Poza tym masz zamiar zarobic na splaty grając, ogromnie wierze w Twojego skilla i jestem pod wrazeniem Twoch wynikow, jednak to dalej jest poker i moze sie okazac ze niektorych splacisz w ciągu kilku tygodni a Ci z wiekszą cegielką będą musiel czekac z rok...
Tak zrobię.
Co do mojej gry, to tak ja pisałem, zawarłem długoterminowy deal, dzięki czemu mogę grać większość mtt oraz hu sng w O8, czyli to w czym czuję się najlepiej. Deal jest o tyle korzystny, że mogę właściwie w dowolnym momencie rozliczać profit, jeśli takowy będzie.
Oczywiście w tym wątku będzie prowadzony "rail spłacania".
Poniżej dokładna lista ile komu zalegam, nie uwzględnia dodatkowego 2k, którym zajmę się później. Proces spłat powinien ruszyć w przyszłym tygodniu.