sold
poprosilem o zwrot 66% i kaske juz dostalem. to takie info dla tych ktorym sie nie chce czekac
Jako ze mi Beetoven jest dluzny jedynie 1% z calosci mysle, ze jest w stanie zrobic to stosunkowo szybko, biorac pod uwage to jakie ma wyniki od dawna. Nie jest to na tyle duza kwota, zeby jej zamrozenie na jakis czas sprawilo mi wielki problem, a sprzedawanie pieniedzy za 66% ich wartosci jakos mi sie nie widzi. Wierze a uczciwosc stakowanego (a widze wiele glosow ją potwierdzajacą) i czekam cierpliwie na transfer. Pozdro.
Warto zaktualizować tabelkę excelową kto odsprzedał pieniądze a kto został. Może jakiś googledocs?
Napisane przez hanupik
a co z dodatkowym 2k które zagwarantował? na niego też obowiązuje %?![]()
Dokładnie, co z tym? Załóżmy, że odsprzedam udziały za 66% ich wartości a kto potem dostanie część z tych 2k?
Napisane przez MarseliusMS
Napisane przez hanupik
Dokładnie, co z tym? Załóżmy, że odsprzedam udziały za 66% ich wartości a kto potem dostanie część z tych 2k?
Odsprzedałeś to chyba już nie masz, logiczne?
![]()
Napisane przez stekubuk
Napisane przez MarseliusMS
Napisane przez hanupik
Odsprzedałeś to chyba już nie masz, logiczne?
![]()
Nie wiem czy takie logiczne bo to by oznaczało, że 66% od wkładu i 66% od części tego 2k dodatkowego. Dlatego chce się dowiedzieć.
Napisane przez subagazi
Jako ze mi Beetoven jest dluzny jedynie 1% z calosci mysle, ze jest w stanie zrobic to stosunkowo szybko, biorac pod uwage to jakie ma wyniki od dawna. Nie jest to na tyle duza kwota, zeby jej zamrozenie na jakis czas sprawilo mi wielki problem, a sprzedawanie pieniedzy za 66% ich wartosci jakos mi sie nie widzi. Wierze a uczciwosc stakowanego (a widze wiele glosow ją potwierdzajacą) i czekam cierpliwie na transfer. Pozdro.
Ja również, będę cierpliwie oczekiwał ^ ^
pzdro. :sdrink
Mogę sprzedać swoją cegiełkę za 90% czyli:
154.58$ + 20$ = 174.58$
za
157.12$
Jeżeli ktoś chcę kupić to zapraszam na priv.
Odnośnie pytań o te 2k$, jak najbardziej w tym też skupujemy udziały.
Natomiast wcześniej pojawiła się sugestia aby powstał jakiś spreadsheet, więc jako że i tak chciałem mieć szybki podgląd na listę zakupionych udziałów, to postanowiłem pomóc i coś takiego stworzyć: [Treść edytowana]
//reklama - jeneral86
Napisane przez Madavaster1
Odnośnie pytań o te 2k$, jak najbardziej w tym też skupujemy udziały.
Czyli rozumiem, że jak odsprzedam udziały za 66% wartości do dostanę (309,16$+40$)*0,66=230,45$?
skorzystałem z oferty [Treść edytowana], wszystko okej.
powodzenia Beethoven ! GL
//reklama - jeneral86