Skip to forum
Notifications
Clear all
206 Posts
50 Users
30 Reactions
73 K Views
ultrac

sold

Reply
kuczenty

tez jestem zainteresowany tymi 66%

Reply

kk. wysłałem zaproszenie na skype w Twojej sygnaturze.

Reply
kuczenty

poprosilem o zwrot 66% i kaske juz dostalem. to takie info dla tych ktorym sie nie chce czekac

Reply
subagazi

Jako ze mi Beetoven jest dluzny jedynie 1% z calosci mysle, ze jest w stanie zrobic to stosunkowo szybko, biorac pod uwage to jakie ma wyniki od dawna. Nie jest to na tyle duza kwota, zeby jej zamrozenie na jakis czas sprawilo mi wielki problem, a sprzedawanie pieniedzy za 66% ich wartosci jakos mi sie nie widzi. Wierze a uczciwosc stakowanego (a widze wiele glosow ją potwierdzajacą) i czekam cierpliwie na transfer. Pozdro.

Reply
MarseliusMS

Warto zaktualizować tabelkę excelową kto odsprzedał pieniądze a kto został. Może jakiś googledocs?

Reply
hanupik

a co z dodatkowym 2k które zagwarantował? na niego też obowiązuje %? :f_thumbsup:

Reply
Coach
Majkelx23

odsprzedałem swoje 5% i otrzymałem należność, gl :fdrink

Reply
MarseliusMS

Napisane przez hanupik
a co z dodatkowym 2k które zagwarantował? na niego też obowiązuje %? :f_thumbsup:

Dokładnie, co z tym? Załóżmy, że odsprzedam udziały za 66% ich wartości a kto potem dostanie część z tych 2k?

Reply
stekubuk

Napisane przez MarseliusMS

Napisane przez hanupik

Dokładnie, co z tym? Załóżmy, że odsprzedam udziały za 66% ich wartości a kto potem dostanie część z tych 2k?

Odsprzedałeś to chyba już nie masz, logiczne? :thinking:

Reply

Możesz odkupić ponownie za 50% :coolface: "Inwestorzy" na PS :yaoming :

Reply
MarseliusMS

Napisane przez stekubuk

Napisane przez MarseliusMS

Napisane przez hanupik

Odsprzedałeś to chyba już nie masz, logiczne? :thinking:

Nie wiem czy takie logiczne bo to by oznaczało, że 66% od wkładu i 66% od części tego 2k dodatkowego. Dlatego chce się dowiedzieć.

Reply
JooZeeF

Napisane przez subagazi
Jako ze mi Beetoven jest dluzny jedynie 1% z calosci mysle, ze jest w stanie zrobic to stosunkowo szybko, biorac pod uwage to jakie ma wyniki od dawna. Nie jest to na tyle duza kwota, zeby jej zamrozenie na jakis czas sprawilo mi wielki problem, a sprzedawanie pieniedzy za 66% ich wartosci jakos mi sie nie widzi. Wierze a uczciwosc stakowanego (a widze wiele glosow ją potwierdzajacą) i czekam cierpliwie na transfer. Pozdro.

Ja również, będę cierpliwie oczekiwał ^ ^

pzdro. :sdrink

Reply
buddhazahir

Mogę sprzedać swoją cegiełkę za 90% czyli:
154.58$ + 20$ = 174.58$

za

157.12$

Jeżeli ktoś chcę kupić to zapraszam na priv.

Reply
Certh

Odsprzedalem symboliczny procent, naleznosc otrzymalem.

_thumbsup:

Reply

Odnośnie pytań o te 2k$, jak najbardziej w tym też skupujemy udziały.

Natomiast wcześniej pojawiła się sugestia aby powstał jakiś spreadsheet, więc jako że i tak chciałem mieć szybki podgląd na listę zakupionych udziałów, to postanowiłem pomóc i coś takiego stworzyć: [Treść edytowana]

//reklama - jeneral86

Reply
MarseliusMS

Napisane przez Madavaster1
Odnośnie pytań o te 2k$, jak najbardziej w tym też skupujemy udziały.

Czyli rozumiem, że jak odsprzedam udziały za 66% wartości do dostanę (309,16$+40$)*0,66=230,45$?

Reply

//reklama - jeneral86

Reply
MarseliusMS

Hajs otrzymałem zgodnie w powyższym. Pozdro i GL!

Reply
hanupik

skorzystałem z oferty [Treść edytowana], wszystko okej.

powodzenia Beethoven ! GL

//reklama - jeneral86

Reply