update poprosze !
widzialem ze pykasz FF, w godzinach 6-12 rano jak tako idzie pograc
btw. jakies pomysly co dalej ? obecna sytuacja na party to jakas tragedia, sam sie zastanawiam gdzie teraz ruszyc
3 dni po moim depozycie zaczela sie ta szopka z segregacja, polski pech.
No się ostro popierdoliło na party, można było grać 12 stołów gdzie były po 2-3 ryby, a teraz trzeba żonglować 6 stołami, żeby jedna rybkę mieć na stole. Do tego ponad 10bi pod EV. Próbuje FF, znacznie lepiej się tu gra jak na normalnych stołach, ale inaczej. Wyrobię tu bonus i na 95% idę na starsy, nie wiem jeszcze czy zoom, czy standardowe stoliki.
na zoom NL25 jest zdecydowanie wyzszy poziom niz na ff party, ogolem nie jest tam lekko bo mocno zaregowane, najlepiej grac od 4 w nocy do ok 9 rano. Czasem sie trafia ze po 22:00 do rana mozna pograc. Na zoomie rozegralem z 250k rozdan i w godzinach, w ktorych podalem fisze przybywaly "falami". Np godzina vpip stolikow 12-14 (prawie niegrywalne) po czym skok na 16-18 i bardzo przyjemna gra przez godzinke i znowu spadek. Do tego spore swingi, w krytycznym momencie bylem 40BI pod ev (raz 10BI nad ev :D)
Hmm.. nie mam dobrych informacji.
Po pierwsze jestem ostatnio pizdyliony bi pod EV, ale każdy pokerzysta wie, że ilość bi nad, czy pod EV to tylko kilka procent 'szczęścia'. Być może do tego zła gra? Nie wiem. W międzyczasie wykupiłem bonus za 6000pkt=$450, żeby zasilić rolla, co prawda zasiliło, ale dalej nie szło i jest lipa - konto puste.
Całość na party:
hands: 138 305
profit: -$1814,62
rake: $3667,18
Wykres:
Spoiler

Na koncie zostało:
$4,96
1897 PP - zakupie bonus bonus gotówkowy: 1500pp=$50
zatem jest $55
Kemor - 30% $16,5
GibkiJoe - 25% $13,75
Szkot - 2% $1,1
sudokumistrz - 8% $4,4
Głupio mi, że tak się to potoczyło, ale nic już nie jestem w stanie zrobić. GL chłopaki w innych stakingach.
Napiszcie gdzie chcecie zwroty.
imho granie fast forward nie bylo zbyt dobrym posunieciem, multitabling tez Ci chyba nie sluzy. Po wykresie widac ze skill kuleje i to bylo glownym powodem torby. Szkoda ze mimo prozb inwestorow o info w tym topiku tak zadko robiles aktualizacje, podejrzewam ze w pewnym momencie podjelibysmy decyzje o przerwaniu Twojej gry i rozliczeniu tego co zostalo. No ale trudno sie mowi, pech chyba trzymal od poczatku tego stakingu, najpierw padl traffic na roomie na ktorym grales, pozniej ledwo co przeniosles sie na party zrobili segregacje graczy
W sumie to troche jestem zdziwiony ze nl25/50 Ci tyle problemow sprawilo, majac sporo baze jestem w stanie rano spokojnie zapelnic moje 9 slotow stolami z 1-2 fiszami + jeszcze mam zawsze ok 3 stoly do rotacji. Mimo tej calej segregacji poziom jest w dalszym ciagu o wiele nizszy niz u konkurencji (np: starsy).
Zwrot poprosze na partypoker (w kasjerze jest opcja transferu miedzy graczami), na e-mail podesle Ci namiary.
pozdrawiam.