Skip to forum
Notifications
Clear all

[Railing] baxx1989

86 Posts
8 Users
0 Reactions
5,962 Views
GibkiJoe

hmm obadaj priv

na party normalnie jest pakiet powitalny z bonusem 500$

Reply
baxx1989

Napisane przez GibkiJoe
hmm obadaj priv

na party normalnie jest pakiet powitalny z bonusem 500$

nic nie mam na privie.

Możesz podesłać linka gdzie jest info o tym bonusie 500$? Bo chyba jestem ślepy :facepalm:

Reply
baxx1989

Ok już widzę. Zatem jutro wpłacę na party.

Reply
GibkiJoe

tutaj jest temat gdzie mozesz sie podczepic pod subskrypcje HH, wychodzi 10$ za miesiac czyli calkiem przyjemnie.

btw. daj mi na priv znac jakiego affiliate wybrales, jesli cos lepszego niz Ci proponowalem to tymbardziej daj znac bo sam chyba bede sie na party siec przenosil a nie mam zadnych kontaktow na dobre deale.

Reply
baxx1989

Napisane przez GibkiJoe
tutaj jest temat gdzie mozesz sie podczepic pod subskrypcje HH, wychodzi 10$ za miesiac czyli calkiem przyjemnie.

btw. daj mi na priv znac jakiego affiliate wybrales, jesli cos lepszego niz Ci proponowalem to tymbardziej daj znac bo sam chyba bede sie na party siec przenosil a nie mam zadnych kontaktow na dobre deale.

GibkiJoe - Nie dostałem od Ciebie żadnej informacji. Ja popytałem kilka osób z którymi w przeszłości współpracowałem i nikt nie ma nic na party, więc z chęcią wezmę to co masz do zaproponowania.

Poważniej będę myślał jutro po południu, bo dziś i jutro mam kolokwia i to dosyć spore, a w zasadzie koło i zbój...

Reply
GibkiJoe

dziwne, wysylalem Ci dwie wiadomosci na priv... wysle Ci e-mail na ten co slales skany, tylko ze za jakies 15 min musze obaidek zrobic

Reply
baxx1989

Roll przeniesiony, baza załadowana, rozegrałem jakieś tam 500 handów co by się z softem oswoić i jeśli zawsze jest tyle ryb co teraz, to jak nie będę miał dwucyfrowego winrate'u, to się chyba powieszę...

Mam straszna chujnie na uczelni i muszę się trochę pouczyć, ale postaram się jak największe volume strzelić

Reply
GibkiJoe

niby zalezy mi na odbudowie kapitalu ale jak masz zawalic sesje na studiach przez pokera to nie chcialbym miec tego na sumieniu... wiec graj ale w granicach rozsadku :)

Reply
brelson221

sorry pomylka ;)

Reply
baxx1989

pograłem trochę, przyzwyczajam się do softu, próbuję różne ilości stolików. Na razie nie jest źle, ale dupy nie urywa. Jesteśmy jakieś + 4,5bi. Zostało jakieś $50raku do ugrania co da bonus $50, do tego czasu mam nadzieję, że z profitu też wpadną z 2bi i będę atakować 50tki. Muszę się pouczyć trochę, ale na pewno jeszcze dzisiaj pogram.

Jestem bliski wylecenia z uczelni, więc ewentualnie będzie dużo czasu na grę :D

Reply
GibkiJoe

ehh to moze odpusc granie a skup sie na nauce ? :P

btw. ten bonus 500$ jest wyplacany w transzach po 10% ?

Reply
baxx1989

Napisane przez GibkiJoe
ehh to moze odpusc granie a skup sie na nauce ? :P

btw. ten bonus 500$ jest wyplacany w transzach po 10% ?

Tak 10x $50

Reply
baxx1989

i "chuj dupa cycki", jak to mój znajomy mawiał. Miała być nauka, a w przerwach poker, a jest poker, a w przerwach nauka... albo i nie -.-

8bi nl25 - done, pora na 20bi nl50, ale nie wiem czy dzisiaj i jutro pogram.

Reply
baxx1989

Mam strasznego badruna na uczelni. Za co się nie zabierę, jakie koło nie napiszę, to w pizdu.

Co do pokera, mam w tej chwili 10k handów i jakieś 1150$ na koncie. Plan na ten miesiąc to 20k handów na 6 stolikach z mega table selection i krótkie sesje dla maksymalnego winrate'u. Chciałbym utrzymać te 10bb/100, a wiem że jeśli soft będzie 'obiektywny' to jest to wykonalne.

Myślałem o lutym. Niezależnie co się będzie działo na uczelni, na pewno będzie duużo więcej czasu na grę. Plan na luty to 50k hands grając jak wyżej. Myślę, że jest szansa zamknięcia lutego z profitem. Pytanie do was, czy będziecie chcieli jeszcze ciągnąc stacking. jest jeszcze sporo czasu do lutego, więc pomyślcie.

Jutro mam to chujowe koło i albo wieczorem pogram, albo się totalnie zresetuję po ciężkim psychicznie okresie.

Reply
GibkiJoe

realizuj swoj plan na styczen oraz luty i bedzie dobrze :)

mozesz sobie zainstalowac table turbo scannera, 30 dni triala jest. Z tego co sie dowiedzialem najlatwiej o profitowe stoly poznym wieczorem (wiecej stolow/mniejsze kolejki).

Reply
baxx1989

Napisane przez GibkiJoe
realizuj swoj plan na styczen oraz luty i bedzie dobrze :)

mozesz sobie zainstalowac table turbo scannera, 30 dni triala jest. Z tego co sie dowiedzialem najlatwiej o profitowe stoly poznym wieczorem (wiecej stolow/mniejsze kolejki).

Korzystam z TST + regularnie co parę dni uzupełniam bazę rąk. W momencie wygaśnięcia triala, albo spróbuję pobawic sie trialem table scanner'a z hm2, albo zakupie pelna wersje tst (najbardziej prawdopodobna wersja).

btw - licencja tst obejmuje jednego kompa?

Edit. Już doczytałem - 2 komputery, więc identycznie jak hm2

Reply
szkot

mozesz z kims kupic chodzi na 2 kompy spokojnie, jak dla mnie graj w lutym jak bedziesz mial mniej na glowie, GL

Reply
GibkiJoe

@baxx1989
wyslalem Ci dzisiaj na priv wiadomosc, zerknij jak mozesz(mam nadzieje ze tym razem dojdzie, jak nie to wysle e-mail).

Reply
baxx1989

Napisane przez GibkiJoe
@baxx1989
wyslalem Ci dzisiaj na priv wiadomosc, zerknij jak mozesz(mam nadzieje ze tym razem dojdzie, jak nie to wysle e-mail).

Nic nie dostałem. Nie mam pojęcia co jest tego powodem. Może mam coś zablokowane? Jest taka opcja w ogóle? Wyślij maila, albo dodaj mnie na skype formell.lukasz

Reply
GibkiJoe

wyslalem e-mail

Reply