Skip to forum
Railing MSS 100k Ha...

Notifications
Clear all

Railing MSS 100k Hands

242 Posts
79 Users
15 Reactions
46.2 K Views

Napisane przez Countit
A pisanie tyle naprawde mało wam do, bo dopóki nie będe miał kasy, to też nie będe mial jak wam oddać, niestety jesteście tutaj po stronie czasu, jak wam np. oddam teraz moje 350$ rolla to już nie dostaniecie nigdy reszty bo nie będe mial z czego wam zrobić tego rolla.

Nie zamierzasz pracować do końca życia?

Reply
ciaciak1

Świetnie się czyta ten wątek :) Jak dobry kryminał

Reply
DeSade2378

A to nie jest tak w stackingu że jak przegra pieniądze to nie musi ich oddawać? Co jeżeli ktoś ma mega pecha i rozegra daną ilość rozdań po których będzie w plecy to co wtedy? Ma oddać z własnej kieszeni? Przecież zawsze jest takie ryzyko że się przegra i chyba stackujący je podejmują.

Reply
pokerwOOt

musze sie przeprosic za odpowiedzi niemickich memberow w blogu countita i za nastepne bledy gramatykalne. nie mam znim do czyniena, czytam jego blog.
countit mi sie wydaje szanowanym memberem i w pozadku chlopakiem. raczej mi to wyglada na to, ze nie chcial zaakceptowac prawdy i myslal ze to wszystko sie jakos uda. napewno nie latwo dla chlopaka ktory zarabial dobra kase nagle grindowac plo5 i 10, tym zaplacic rachunki i dlugi.

oczywiscie to nie powod sprawe tak zalatwic jak zalatwja.
sa membery ktore dziekuja wam za warning, ale wlasciwie kazdy wiezy to nie scam countita, ale kryzys ktory musi pokonac.

najlepsza rada dla was napewno bedzie dac chlopakowi tyle czasu ile potrzebuje i nie nawierac presji. zrobil blad i zeby ten blad wyrownac takie filmiki i teksty nie beda pomoca.

wiem ze mi latwo mowic, bo mi kasy nie wisi, ale to by byly moje nastepne kroki. zycze wam cierpliwosci i zrozumienia.

Reply
8dyb8

Napisane przez DeSade2378
A to nie jest tak w stackingu że jak przegra pieniądze to nie musi ich oddawać? Co jeżeli ktoś ma mega pecha i rozegra daną ilość rozdań po których będzie w plecy to co wtedy? Ma oddać z własnej kieszeni? Przecież zawsze jest takie ryzyko że się przegra i chyba stackujący je podejmują.

oczywiscie ze nie ma problemu, ale on ich nie przegral, jak masz rolla xk$ i nagle przestajesz robic updejty na pare miesiecy, to naturalnym jest zakladac ze te xk$ sobie podpierdoliles na wydatki nie zwiazane z zakladanym przeznaczeniem (graniem gier obejmujacych staking)

Reply
Zen85

Nie rozumiem dlaczego koleś który całe życie pykał cashe holdema, osiągnął w nich wysoki poziom, w dodatku MSS, na tym zbudował swój duży roll.... teraz panicznie odbudowuje się (grając dla siebie jak i dla spłaty wierzycieli) w plo :coolface: Jedyne co mógł zrobić gorzej to ruszyć na HU HT :D

Reply
Dundersztyc71

Napisane przez Zen85
Nie rozumiem dlaczego koleś który całe życie pykał cashe holdema, osiągnął w nich wysoki poziom, w dodatku MSS, na tym zbudował swój duży roll.... teraz panicznie odbudowuje się (grając dla siebie jak i dla spłaty wierzycieli) w plo :coolface: Jedyne co mógł zrobić gorzej to ruszyć na HU HT :D

To proste, PLO jest dużo bardziej swingowa niz NLHE, plus przewaga skilla gracza dobrego nad przeciętnym ma większe znaczenie (zobacz filmy variata i bociana), więc na papierze wygląda to sensownie:

- ma skilla i będzie miał gigantyczny edge nad typowymi gównoregami z PLO10,25
- liczy, że akurat stara blat' wariacja pokaże mu swoją lepszą stronę i poszybuje na jej skrzydałach

To na papierze, a skończy się gumbolem i shootowaniem PLO 50 i 100

do Desade2378 - Chester zanim poszybował storbił dwa stakingi po 10k$, Andrzejeczek w 3 dni storbił 5k$ i nikt nie ma pretensji i nie nazywa ich złodziejami, jak by countit pokazał rozliczenie to nie byłoby tej szopy

Polowałem na tego Ubermenscha, bo ja fischu nie miałbym z nim cienia szansy, nie miałem szczęścia, może w weekend wyczesze mnie z moich BI, na razie jakiś plankton na tych PLO 10 się zahaczył....

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/10436272_F223806221
http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/10436244_3459EEE54E

Reply
insanepro

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Reply
TupacLive96

.

Reply
Asura2006

Napisane przez DeSade2378

ale ja kto ? chcesz mi wmówić że przy inwestowaniu jest jakieś ryzyko ? w amber gold i paru innych mówili że zysk gwarantowany :coolface:

Reply
Endurx

:why: Ja .....le no i wykrakałem nawet ikony tego forum dla hajsu się sk....ą

Reply
Varrancomando

Takie czasy. Jak wszyscy kradną od góry do dołu ( rządzący, politycy, urzędnicy, przedsiębiorcy), media kłamią 24h/dobę, to na chuj być uczciwym?

Reply
crueleq

On ma w huj hajsu, Wasz problem polega na tym, że on nie uznaje wpłacania pieniędzy na pokery, także albo odrobi, albo niet :D

Reply
babel92

najlepiej kogoś obrzucać ku*wami i wypowiadać się na temat jego sytuacji kompletnie go nie znając
wp

Reply
tras

najlepiej bronic kogoś kto nie chce się rozliczyć z umowy i pożyczonej kasy, wp trenerze

Reply
bubek90

Napisane przez tras
najlepiej bronic kogoś kto nie chce się rozliczyć z umowy i pożyczonej kasy, wp trenerze

nie bójmy się nazwać rzeczy po imieniu, jest złodziejem

Reply
Dundersztyc71

Original von Countit

alles kacka.

Dabei war es so gut, ich hatte sogar ne kleine BR aufgebaut, auf Ipoker eingecashed um PLO20€ zu grinden, Tische sind wirklich supernice und mit dem RB lässt sich sogar gut Geld verdienen, aber Hochzeit die ich nicht mehrabsagen konnte (Hose + Hotel + Geschenk fürs Brautpaar), Kaution die ich von der alten Wohnung nicht zurückbekommen habe (zu Recht, lieben Dank an meine Gäste) und neue Kaution für die Wohnung (2x Monatsmiete, wie sonst nie in Polen) und ich hab wieder keinen cent. Schade eigentlich, weils echt gut aussah.

Somit werde ich wohl morgen Abend wieder von 0 anfangen, soll heißen 50$ auf Stars eincashen, 24/7 24-tabling betreiben, auf Plo5 wechseln, auf PLo10 wechseln und dann hoffentlich wieder die roll für PLO20€ auf ipoker haben. Aber selbst wenns supernice läuft und ich 10k hands am Tag schaffe sehe ich keine Möglichkeit dass ich das bis Ende des Monats schaffe.

Deswegen habe ich nun auch meinen Honda S2000 inseriert, leider bleibt mir nichts anderes übrig, muss drigend einen oder gar beide von den Autos loswerden, meine Firma wird auch für nen Bruchteil ihres Wertes verkauft, hauptsache ich hab wieder ein wenig Barreserve und kann halbwegs normale Limits spielen.

Tut mir leid dass es keine Updates gab, aber ich hab wirklich hart gegrindet (und war 2 Tage im Knast, aber das ist ne ganz andere Geschichte dich ich nicht erzählen werde) und wollte mich melden wenn wieder alles d´accord ist, aber ist es leider nicht. Somit heißt es weiter kämpfen!

Ulżyło Wam chłopaki ?( Nowa nadzieja, zaczyna z 50$ :truestory:

Reply

Apartamenty, więzienie, PLO

:pcuser:

Reply
pszczola321

Napisane przez babel92
najlepiej kogoś obrzucać ku*wami i wypowiadać się na temat jego sytuacji kompletnie go nie znając
wp

:facepalm:

Reply