Skip to forum
Railing MSS 100k Ha...

Notifications
Clear all

Railing MSS 100k Hands

242 Posts
79 Users
15 Reactions
46.2 K Views
Lakshanya82

a jaki jest regulamin dla black memberow ??? pozwla krasc ??? czyli ktos kto opierdziela innych z kasy moze dumnie z usmiechem na twarzy reprezentowac wasze barwy ??? opanujcie sie serio z tym ciaglym pisaniem jak wiele robicie w dziale stejkingowym...to tak jak ktos juz napisal na jakim roomie byl stejk ... za brak feedbacku od razu jest ktos od was i sie burzy a cos takiego przegapiliscie ???
czy to jest wlasnie ta polityka wobec BM ... pozatym tak samo z obrazaniem Polakow na jego niemieckim blogu - znacie chyba adminow z DE wiec wypadaloby to rowniez zglosic ... i nie piszcie ze my tez mamy taka opcje bo jak widac nasze zdanie gowno znaczy !!! nie jestem inwestorka ale wielu moich stakerow jest ciagle scamowanych i przerazajace jest ze nawet nie staracie sie pomoc a najczesciej jeszcze utrudniacie ...

Reply

@Lakshanya82

Regulamin jest dla wszystkich taki sam. Czy to Gold, Platyna, Diament, BM - właśnie to staram się Wam przekazać.

Udostępniliśmy Wam platformę do stakingu, ograniczyliśmy możliwość oszustw wedle Waszego feedbacku (oferty od złota, minimum 3 miesięcy stażu na forum). Oczywiście - zdarzają się oferty, które - tak jak wspomniałeś, nie mają rozpisanego schematu gry (roomów) lub feedbacku. Staramy się to wyłapywać i upominać. Od Was też dostajemy zgłoszenia i staramy się na nie reagować w tych/podobnych sprawach.

Polityka wobec wszystkich w tym dziale jest taka sama. Nie znam historii z niemieckim blogiem. Jeśli byłoby w tych postach coś obraźliwego, pewnie moderatorzy z niemieckiej sekcji zajęliby się tymi postami.

Nie uważam abyśmy Wam w czymkolwiek utrudniali. Przedstawiłem warunki konwersacji, które w żaden sposób nie utrudniają Wam w dochodzeniu swoich racji.

Dobór inwestycji, ocena ryzyka, wartości oferty - wszystko to leży w gestii inwestora. W regulaminie jasno stoi, że nie bierzemy odpowiedzialności za egzekwowanie oferty. To są elementarne zasady tego działu. Brak ich zrozumienia i roszczeniowa postawa w stosunku do PokerStrategy.com, jest w tej sytuacji nie na miejscu.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply
Countit

Napisane przez 2Full0fJokes
Może niech nasz biznesmen sprzeda samochód jak mu na życie brakuje

chcesz kupić? bo jakoś od 3 mscy nie moge sprzedać.

wszystko fajnie fajnie, ale czy komuś sie udało zaimportować te rozdania czy nie? Ja na prawde nie mam nic przeciwko hejtu bo sobie na niego zasłużyłem ale jak narazie to niewiadomo jaki jest w ogóle wynik tego stakingu.

A pisanie tyle naprawde mało wam do, bo dopóki nie będe miał kasy, to też nie będe mial jak wam oddać, niestety jesteście tutaj po stronie czasu, jak wam np. oddam teraz moje 350$ rolla to już nie dostaniecie nigdy reszty bo nie będe mial z czego wam zrobić tego rolla.

Jeżeli któryś z was (stakerów, bo tutaj raczej 90% innych osbób sie przetłacza) jest w starszniej potrzebie kasy, choć sam akurat rozważam każdego $ które musze na coś wypłacić, to niech napisze, to, jeżeli inny stakerzy nie mają nic przeciwko, moge go jako pierwszego spłacić.

Tak jak już też pare razy mówiłem, gdybym miał jakieś moje prywatne pieniądze by was spłacić, to bym spłacił, ale ja nie gram PLO5/10 bo mi sie tak chce, tylko bo nie mam innych możliwośći. Nie wsopinając o 5 Stakingach gdzie ludzie tak samo niestety jak ja wam wiszą hajs, niektórzy od 3 lat, a są dalej aktywni.

Jeszcze raz przypominam i poddaje link do rozdań, jeżeli ktoś ma jakiś pomyśł to niech napisze:

http://livepokersupport.com/HH/HH_GayAndProud_after_01_04_2014.zip

Reply

Oho :coolface:

Reply
DominXTC

Napisane przez jeneral86
@DominXTC

Napisane przez DominXTC
nie ma sie co burzyć na Szwabów, (osobiście) nie uważałem że rozkręcenie na niemieckim forum afery pomoże nam jakoś w odzyskaniu "Geldów", a jedynie może zapobiec w stracie pieniedzy jakichś uczciwych Niemiaszków. jeśli jednak są zbyt głupi/zapatrzeni w czarną otchłań kłamliwej, złodziejskiej [Treść edytowana] zwanej countitem to [Treść edytowana] :)
No i po co te wulgaryzmy? Dlaczego sami nakręcacie na siebie bat, a później narzekacie na bany?

Potraktuj to jako ostrzeżenie.

Jeśli macie spór - w żaden sposób nie będziemy Wam przeszkadzać w kwestii dochodzenia swoich racji. Jest tylko jeden warunek: używajcie odpowiedniego języka i nie obrażajcie się wzajemnie. Raz, że zabrania tego regulamin, dwa - to do niczego nie prowadzi.

Nie czerpię przyjemności z wydawania banów, ale jeśli nie pozostawiacie wyboru, to niestety, ale pretensje w kwestii utrudniania sobie dochodzenia racji (ban na pisanie na forum), musicie mieć do siebie samych.

Pozdrawiam,
jeneral86

po co wulgaryzmy? cóż, pewnie po to po co zwykle -> żeby wzmocnić siłę przekazu i żeby lepiej dać czytelnikowi do zrozumienia jakie uczucia szargają autorem podczas pisania posta. po drugie, moje wulgaryzmy były wykropkowane, więc myślałem że to wystarczy. jednak jeśli to taka wielka zbrodnia (edit:) za którą tak chętnie sypiecie banami, pozwól że użyje innych słów, ażeby sens wypowiedzi pozostał taki sam: jeśli ktoś jest zbyt głupi żeby inwestować w countita (edit:) mając informacje o naszej historii to kijek mu w oczko :* ^^ <3

Reply
Jarzab86

Napisane przez Countit

wszystko fajnie fajnie, ale czy komuś sie udało zaimportować te rozdania czy nie? Ja na prawde nie mam nic przeciwko hejtu bo sobie na niego zasłużyłem ale jak narazie to niewiadomo jaki jest w ogóle wynik tego stakingu.

A pisanie tyle naprawde mało wam do, bo dopóki nie będe miał kasy, to też nie będe mial jak wam oddać, niestety jesteście tutaj po stronie czasu, jak wam np. oddam teraz moje 350$ rolla to już nie dostaniecie nigdy reszty bo nie będe mial z czego wam zrobić tego rolla.

Czyli nie możesz im oddać hajsu, bo tracker nie importuje rozdań ?( :D :facepalm:
A do kasjera nie można na tym roomie spojrzeć, żeby wiedzieć ile się ma $$ ?(
Wiesz, gdybyś na starcie tego stejka miał w kasjerze tylko tyle ile ci potrzeba na granie i grał tylko i wyłącznie to, co miałeś grać, to ja tu problemu nie widzę. Napisałbyś do stejkujących Cię, że nie działają Ci na tym roomie trackery a stan konta wynosi xxx, ew. mógłbyś robić screeny z kasjera i normalnie dograć stejka albo po prostu oddać ludziom hajs. Tymczasem ciągnie się to jak telenowela, ty olewasz ludzi, którzy Ci powierzyli na granie swój hajs i jak gdyby nigdy nic grasz Omahę. Wyjątkowa ignorancja :ayfkm:

"oddam teraz moje 350$ rolla to już nie dostaniecie nigdy reszty bo nie będe mial z czego wam zrobić tego rolla" :spit:

A te 2k$ ze stejka to co ?(
Masz samochód, zapewne sam mieszkasz i opłacasz mieszkanie, ale nie masz hajsu, a jak oddasz ludziom tysiąc zł to już nie będziesz miał potem nigdy im oddać ?( WTF? To może pora po prostu pójść do pracy? Zamiast brać kolejne stejki na spłatę innych. :thinking:

Reply
6th
6th

//zachowaj takie niemerytoryczne uwagi dla siebie i nie obrażaj innych - jeneral86

Reply
slawciu

Dlatego ja też kiedyś podpierdole stejka, będę miał na jakąś małą furkę :)

Reply
aimar23

Tłumaczenie tego goscia ze nie moze rozliczyc stackingu bo tracker nie importuje rozdań to jakis żart. Mieszkanie, firma , legalne pieniadze jak jestes taki obrotny to wez pozyczki i oddaj kase, a nie jeszcze straszysz ze jak oddasz teraz 350$ to nigdy nie zobacza kasy.

Jeszcze łudzi sie ze pozyczy kase za to zagra i wygra i wszystko sie poukłada. hahahahaahah Najwyzej jak wygrasz to pospłacasz pozyczki a nie chlopaków ktorzy Ci zaufali.

Zal mi Ciebie jak wszystko idzie dobrze to kazdy umie zyc, bawic sie szkoda tylko ze jak noga Ci sie powinnela to nie wiesz co to honor i odpowiedzialność za swoje czyny.

Sry za offtop ale rzygac mi sie chce jak widze takie tchorzostwo.

Black Member sam bym się zrzekł tego tytułu za takie dziadostwo a przynajmniej zawiesiłbym dopóki nie oddalbym hajsu.

Reply
kNoq001

sie czepiliscie tego blackmambera jakby ten znaczek oznaczal cos wiecej niz ilosc wygenerowanego rake
BM nie reprezentuje w zaden sposob PS, nie jest pracownikiem ani nikimi takim, ot po prostu gral na powiazanych platformach, jak oszuka Was gold to tez trzeba go degradowac do basica? -.-

a co do calej sytuacji to troche smiech, osoba ktora jeszcze rok temu byla pewnie wzorem dla wielu przez sick grind/SNE, teraz buduje rolla od 350$ na splate innych graczy :pcuser:

Reply
Fakee1

liznal luksusu, w glowce sie poprzewracalo i takie sa efekty, dno i 2 metry mulu

Reply
asiarat

Napisane przez Fakee1
liznal luksusu, w glowce sie poprzewracalo i takie sa efekty, dno i 2 metry mulu

[treść edytowana]

chłop mógł dawno zawinąć sie z tego forum jak sviestas czy inni a próbuje jakos wrocic z twarza i pewnie mu sie to uda , poker jest okrutny i nie zyczylbym nikomu byc w takiej sytuacji oprocz tych wszystkich hejtujacych donow ktorzy sa mocni tylko w swoich zamknietych 4-ech scianach

oby sie udalo gl

//crmsnlord

Reply
Fakee1

Napisane przez asiarat

Napisane przez Fakee1

[treść edytowana]

chłop mógł dawno zawinąć sie z tego forum jak sviestas czy inni a próbuje jakos wrocic z twarza i pewnie mu sie to uda , poker jest okrutny i nie zyczylbym nikomu byc w takiej sytuacji oprocz tych wszystkich hejtujacych donow ktorzy sa mocni tylko w swoich zamknietych 4-ech scianach

oby sie udalo gl

[treść edytowana]

//crmsnlord

nie wiem co w mojej odpowiedzi było do edytowania... napisalem tylko, ze jesli uwaza, ze to takie szlachetne i normalne, to rzeczywiscie musi byc tym, kim mnie nazywa

Reply
Crimson

Panowie, prosiłbym abyście zachowywali się kulturalnie i nie wyzywali się nawzajem.

Pozdrawiam

Reply
aimar23

asiarat ok zgadzam sie poker jest jaki jest ale czy nie sadzisz ze skoro zawiniles to sam musisz wziasc na swoje barki wlasne gówno. Skoro przegrales nie swoja kase bierzesz kredyt i sam sie z tym meczysz ale jasne latwiej wisiec kase od jakis "nołnejmów" niz chlopaków z providenta badz innego dziadostwa. Dla mnie to zadne tlumaczenie ze napewno odda gada o terminie to niech tez bierze za termin odpowiedzialnosc.
Czy to ze przechulalem hajs znaczy ze wszyscy ktorzy mi zaufali musza za to odpowiedac. To jaki jest poker kazdy wie mozna przegrac ale nie zginac z kasa i jednoczesnie nie kontaktowac sie z ludzmi. Podejrzewam ze chyba nie przemyslales tego co napisales.

gL

Reply
asiarat

//spam - jeneral86

Reply
asiarat

Napisane przez aimar23
asiarat ok zgadzam sie poker jest jaki jest ale czy nie sadzisz ze skoro zawiniles to sam musisz wziasc na swoje barki wlasne gówno. Skoro przegrales nie swoja kase bierzesz kredyt i sam sie z tym meczysz ale jasne latwiej wisiec kase od jakis "nołnejmów" niz chlopaków z providenta badz innego dziadostwa. Dla mnie to zadne tlumaczenie ze napewno odda gada o terminie to niech tez bierze za termin odpowiedzialnosc.
Czy to ze przechulalem hajs znaczy ze wszyscy ktorzy mi zaufali musza za to odpowiedac. To jaki jest poker kazdy wie mozna przegrac ale nie zginac z kasa i jednoczesnie nie kontaktowac sie z ludzmi. Podejrzewam ze chyba nie przemyslales tego co napisales.

gL

aimar zgadzam sie w 100% tylko chodzi mi o to zeby jakies dzieci neostrady nie majace nic wspolego ze sprawa nie podkrecaly tematu piszac jakies bzdury typu liznol luksusu etc. , przemyslalem to co napisalem chyba zle zrozumiales moj przekaz bo ja napewno nie bronie tutaj countita

gl

Reply

Witajcie Fakee1oraz asiarat,

Zostaliście ostrzeżeni. Kolejny spam/wyzwiska zaowocują blokadą pisania na forum na tydzień.

edyta: pardon, pomyliłem Nicki

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply

teraz schodzi na internetową etykę forumowiczów...wielkie lol

Reply

Napisane przez Countit
wszystko fajnie fajnie, ale czy komuś sie udało zaimportować te rozdania czy nie?

A co to ma do rzeczy? Sugerujesz, że jak by się dało to byś rozliczył staking?

Reply