railing
Przepraszam, że nie doczytałem. Pomyliło mi się bo myślałem, że Refic gra już ponad tydzień i pierwsze sprawozdanie powinno być w tamten poniedziałek
Cześć!
Tak się złożyło, że czekałem jeszcze na przelew od naspieknychjestmalo i zacząłem później niż powstał railing ![]()
Zacząłem grę tak naprawdę od czwartku i grałem do tej pory 3 dni.
Udało się zagrać 2989h z profitem $636,61.
Nie jestem do końca zadowolony z początku gry. Było mało stolików w dzień przez co mniej fishów i więcej gry z regami. Podjąłem kilka decyzji, gdzie po namyślę mógłbym zagrać inaczej.
Plan na następny tydzień: 4 dni grindu (w tym tyg. mam wyjazd na konferencję, także 3 dni wylecą mi z gry), 3-4k rąk, analiza 2-3 regów.
Pozdro!
Cześć, przepraszam Was bardzo za spóźnienie. Miałem bardzo zabiegane ostatnie kilka dni.
total
5062h +201,26
Zagrałem kilka krótkich sesji. Sporo swingów było, jednak czuję się dobrze z moją grą.
W kolejnym tyg. obiecuję zwiększyć ilość rąk!
Pozdro
Przepraszam was za volume. Jestem ciągle w rozjazdach i nie mam czasu grać.
Żeby was pocieszyć dodam, że wynik całkiem niezły:
$1051,33 - Do tego doliczmy około $200 rb. (dokładnie za kilka dni będę wiedział)
Volume niestety kiepskie, 9685. Dziś ponownie wyjeżdżam, wracam w niedziele, więc musicie się nastawić na ponownie małą ilość rąk. W kolejnym tyg. na pewno będzie lepiej.
Pozdro!
12170h
$1005,79
W najbliższym tygodniu gram przez 6 dni!
Update we wtorek wieczorem.