Cześć, tak się złożyło, że nie jestem dziś przy swoim kompie. Jutro po 18 wrzucę update.
Pozdro!
Cześć, tak się złożyło, że nie jestem dziś przy swoim kompie. Jutro po 18 wrzucę update.
Pozdro!
15068
$917,75 + ok. $300 rb
Proponuję zakończyć stacking 31.05 Wtedy idealnie rozliczymy się z rb.
Do tego czasu 20k na pewno przekroczę. Jeżeli kiepska pogoda się utrzyma, to nie będę pracował i będzie więcej rozdań. Szacowany rb na 20k, to ok. $400.
Cześć, przez ostatnie kilka dni PKR nie działał. Sprawa jest szeroko opisywana na forum pkr. Teraz jak na razie działa, oby się tak utrzymało.
Wrzucę jeszcze 2 update'y, przy 20k i ewentualnie 25k. Potem podsumowanie. Teraz mam ponad 17k i $951,26. Oby tylko soft działał i będzie dobrze.
Cześć,
ostatnie 3 dni były tragiczne. Przegrałem 8bi, z tego 5 pod ev. Łapałem coolera za coolerem i nie dało się nic zrobić.
Jestem przekonany o tym, że jest to po prostu zwykły swing i w związku z tym proponuję:
- kończymy staking w tym momencie,
- dajecie mi jeszcze 2 tyg. do 14.06 (wtedy też wypłacają rb)
- dajecie mi kilka dni i kończymy staking, gdy profit wróci do poziomu $1k.
Wybierzcie proszę jakąś opcję, będę czekał na Waszą decyzję.
Na ten moment tak to wygląda:
22443h / +$225,07 + rb $381,23
Ja jestem za zakończeniem w tym momencie. Granie pod presją czasu/zrobienia wyniku nigdy nie jest dobre, acz jeśli reszta inwestorów będzie za kontynuacją, to też się na to zgodzę.
Rb już doszedł, wypłata leci na konto.
Udziały do odesłania:
2Full0fJokes $190,15
naspieknychjestmalo $950,78
TomaszPB $190,15
Krobb $1521,26
filipescu88 $380,31
BleakAmaranth $570,47
filipescu88 i BleakAmaranth prosiłbym Was o napisanie mi jeszcze raz maila, dzięki.
filipescu88 i BleakAmaranth dostali przelew na netellera.
2Full0fJokes i TomaszPB dostali całość na p*.
naspieknychjestmalo i Krobb dostali po $300
Napisałem już maila do P* o zwiększenie limitów, bo na razie nie mogę wszystkiego wpłacić.
Dziękuję Wam jeszcze raz wszystkim za udział w stackingu i cierpliwość, jaką wykazaliście się w railingu. Zdaję sobie sprawę, że nie był on dobrze prowadzony. W przyszłości poprawię ten element.
Będę wystawiał kolejny stacking, tym razem na lepszych warunkach, bo chcę mniej $ i będą bonusowe % za nieterminowe wpisy w railingu. Dodatkowo dla osób, które już u mnie inwestowały, będzie 60% profitu. Jeśli będziecie zainteresowani, to zapraszam do udziału!
Pozdro!