Skip to forum
Notifications
Clear all

feedback

2 Posts
2 Users
5 Reactions
1,073 Views
BornToWinThat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
1 reply
Michasia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=470235 link i treść jakby usunęli posta

Siema, nie ma na to odpowiedniego działu, w sumie kto by się spodziewał, że w tym gronie znajdą się tacy ludzie, ale tam gdzie są pieniądze tam zawsze będą kręcić..
Ostrzegam przed graczem BornToWinThat - pod pretekstem dołączenia do grupy pokerowej, zaczyna bajerować na skype'ie i wyciągać od Was pieniądze, juz nie będe się zgłebiał w szczegóły bo szkoda gadać :D no cóż, nie sądziłem, że trafie tutaj na takich nieuczciwych ludzi.
Pierwsza moja próba dołączenia do jakiejś grupy learningowej i jak debil zaufałem typkowi. Jak ktoś ma jakieś informacje o nim to proszę dać mi znać.

Reply