Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć,
usunąłem cały spam i dyskusję niezwiązaną z tematem. Jeśli ktoś inwestował w MWalera śmiało może się wypowiadać. Prywatne sprawy załatwiajcie w innych miejscach - to jest wątek z feedbackiem stakingowym.
Poza tym proszę Was o zachowanie kultury i ograniczenie używania wulgaryzmów w rozmowach. Nie zachowujmy się jak ludzie komentujący polskie filmy na YouTube.
ultrac
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Miałem przyjemność stakowania Walera i mogę tylko mówić w samych pozytywach. Staking zakończony profitem, kontakt i info na bierząco. Sam staking rozliczony błyskawicznie. Oby więcej tak uczciwych ludzi. Polecam !