Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zapraszam
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Miałem okazję współpracować gdy mnie stakował, bardzo w porządku osoba i zaufana. Na pewno nie oszust
Niestety gracz okazał się złodziejem. W pewnym momencie kontakt się urwał a znaleziony na FB pali jana że to nie on.
Dodatkowo konto na pokerromach i skrillu założone na kogoś z rodziny.
Manuelos Ty tez swiety nie jestes. Konto sylwiat i manuelos92 na PKR nie nalezy przypadkiem do Ciebie
Gdzie sie podział Twoj blog o PKR? Wszystko tam ładnie pokazałes...
Zaczepiałem Ciebie ( sylwiat) ostatnio na PKR i jakos sie odezwac nie mogles/as?