Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback - mqrcin

4 Posts
4 Users
26 Reactions
8,313 Views
kamil13151

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

To będzie wątek feedbackowy użytkownika mqrcin.

Nie brałem udziału w stakingu ww. użytkownika, ale wg. mnie to co wydarzyło się w mistrzostwach HUSNG PokerStrategy.com będzie pomocne w przyszłości, kiedy to może będzie chciał wziąć staking lub z kimś współpracować. Najważniejsze jest to, że rozegraliśmy ze sobą pojedynki, po czym na forum napisał, że to nie jego konto. Natomiast jego kłamstwa szybko wyszły na jaw, ponieważ zapomniał, że na swoim blogu umieszczał swoje screeny z tym nickiem. Link do wątku: https://forums.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=345541

Reply
3 replies

Strategy powinno zrobić specjalne mistrzostwa dla scammerów. Frekwencja byłaby zacna i z ciekawością czekalibyśmy na ogłoszenie werdyktu: kto najlepiej oszukiwał. :yaoming:

Reply
RADKO6

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
:yaoming:

Reply
HatchetHarry75

To ja mu wystawię feedback: król spamu, ajatollah trolli, władca minusów, książę śmiecenia na każdym blogu.

Nie wnosi na forum absolutnie nic choć ma zdanie na każdy temat. Co gorsza im popularniejszy wątek i lepszy gracz tym większa szansa, że się tam objawi

Howgh!

Reply