Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Feedback - adramalech

3 Posts
2 Users
0 Reactions
648 Views
adramalech

Feedback

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

2 replies
adramalech

madavaster nie dokonal wpisu na moj temat...
czuje sie zobowiazany zrobic to sam.
przedwczoraj po wtopieniu kilku stackow zerwalem umowe z madavastarem. calosc kwoty stackingu zostala zwrocona na konto inwestora.

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Siema,

potwierdzam, że było tak jak mówi adramalech. Otrzymałem z powrotem wszystkie środki i nie miałem żadnych zastrzeżeń, także wszystko git _thumbsup:

Pozdrawiam