Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - zaperos

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
460 Wyświetlenia
zaperos

Feedback.

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

_thumbsup:

Wraz z Salykiem stackowałem zaperosa na NL10 - Nl10 Fr P*

Szybko się dogadaliśmy, wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z ustaleniami, podobnie z wypłatę, także polecam i życzę wszystkim takich partnerów biznesowych.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez madavaster
Wraz z Salykiem stackowałem zaperosa na NL10 - Nl10 Fr P*

Szybko się dogadaliśmy, wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z ustaleniami, podobnie z wypłatę, także polecam i życzę wszystkim takich partnerów biznesowych.

Pozdrawiam

Podpisuję się rękami i nogami. Wszystko przebiegło wzorowo. Tylko takich transakcji Wam życzę :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Witam,
staking odbył się bez problemów - bezproblemowe rozliczenia
Polecam

Odpowiedz
Cytat