Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hi, wafflecop, wronkaluk.
Uważam, że na NL50, NL100, a nawet NL200 jest tyle bardzo dochodowych gier, że stratą czasu jest granie z solidnymi regularsami obniżając rzecz jasna swój WR. Zamiast bumhinting, nazwijmy to może dobrym table selecting. Nie widze sensu grania z graczami delikatnie słabszymi, równymi, a tym bardziej lepszymi od nas samych (może poza doskonaleniem swoich umiejętności, ale myśle, że jest na to całe mnóstwo lepszych sposobów i można to robić taniej), a to jak kto gra można już stwierdzić po niewielkiej nawet liczbie rąk lub zerknięciu na pokertableratings .
wronkaluk, mam nadzieje, że rozumiesz, że nie był to hit and run. Zapewne gdybyś to Ty troche wygrał, również wyłączyłbym stół.
Pozdrawiam