Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
człowiek a społeczny,
Nie wypowiem się na temat umiejętności tego gracza, ale jako partnera biznesowego nie polecam ze względu na brak jakiejkolwiek możliwości porozumienia.
Witam serdecznie,
Wątek z feedbackiem ma na celu wyrażanie zarówno pozytywnego feedbacku jak i negatywnego. Post musashiego jak najbardziej spełnia wymogi, dobrego, konstruktywnego negatywnego feedbacku. Nie ma absolutnie żadnych podstaw, aby post ten był zgłaszany do moderatorów, a już na pewno nie w taki sposób w jaki to robisz, co zostało Ci również przekazane drogą mailową
Jeżeli uważasz, że treść posta musashiego nie jest zgodna z prawdą, masz pełne prawo do obrony, odpisując mu w tym wątku, kulturalnie i rzeczowo
Co więcej, ja ze swojego doświadczenia wyciągniętego z założonego przez Ciebie wątku z prośbą o staking, mogę się w całkowitej zgodzie podpisać pod tym, co napisał musashi
Pozdrawiam
wiec zapraszam pozostalych trolow do wpisywania sie w tym temacie
Witam
Nie widzę sensu kontynuowania tego tematu. Jeśli sam autor namawia do trollowania, nie będzie tutaj niczego dobrego.
Trzeba zdać sobie sprawę z faktu, że staking nie jest dla każdego i że opinia ludzi nie zawsze jest pozytywna.
Pozdrawiam i zamykam