Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema, co prawda nie jestem inwestorem, ale widze w zwiazku z eltechem jedno duze niedomowienie. Ostatnio zaciekawiony cala sytuacja przygladalem sie przez jakis czas jego grze (na roznych stawkach, przeciwko roznym przeciwnikom, zarowno regom jak i fishom) i niestety uwazam ze nie jest on dobrym graczem, a wrecz popelnia mocno kardynalne bledy. Co prawda nie gram husng, ale kto mnie kojarzy ten wie, ze gram hu cash z calkiem niezlymi wynikami, a ze te odmiany sa calkiem podobne (cev=$ev w hu) to mysle ze wiem o czym mowie.
Ogladalem jego gre pare dni temu i juz slabo pamietam jakie mialem konkretne zastrzezenia, ale zeby nie byc goloslownym podam dwie sytuacje, ktore najbardziej zapadly mi w pamiec, obydwie z meczu vs reg: najpierw call pre z T5s vs 2,5x na ~100bb deep i absolutne min value na T high boardzie, a potem DWUKROTNIE c/overshove ponad 2x pot na suchym A high boardzie, gdzie twierdze ze vs reg takie zagranie NIGDY nie bedzie dobre, niezaleznie od historii. Wiecej tbh nie pamietam, ale jego gra ogolnie wydawala mi sie mocno bezmyslna i na zasadzie "nie wiem co zrobic, to wrzuce all in, niech on decyduje".
Reasumujac, uwazam ze gracz moze byc lekko wygrywajacy na micro/low przy dobrym table selection, ale wyzej raczej nie. Kazdy w miare ogarniety reg cashowy hu ogralby go bez problemu.
Sorry za ostre slowa, ale ktos to musial powiedziec, bo widze ze masa inwestorow mysli na zasadzie "przygamblowal, ale to taki dobry gracz ze wrzucanie wiecej kasy na pewno jest ev+", dlatego w ogole dalej go stake'uja, mimo ze imo przy obecnym mindsecie, stawkach na ktore wystawia oferty i table selection jest to gracz przegrywajacy.