Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Brawo, gratuluje do powrotu w sam środek bagna
wiem, że nie stejkuję ale to jest feedback, wiec mogę się wypowiedzieć. Uważam, ze palisz swoje własne pieniadze i każdy kto Cie stejkuje powinien o tym wiedzieć. Zadłużyłeś się na milion, ok, do pracy iść nie chciałeś, Twoja sprawa, uznałeś że odrobisz na pokerze. Spoko, Twój wybór. I co? Nice, nowe oferta 65% gtd i 27% profit. Z całym szacunkiem, ale uważam, że ta oferta nie jest nigdy dla Ciebie profitowa, więc tylko powiększasz tym EV dlugu. Nie wiem jak można być tak głupim żeby będęc zadłużonym na zwrotach gtd dalej wchodzić w to bagno. Jesteś jak grecja, która nic nie robi sobie z progu rentowności obligacji na 10% i notorycznie wypuszcza te nawet 17%, bez bliższej wizji ich wykupienia. A więc z całego serca odradzam wszystkim kupowanie od Ciebie jakichkolwiek udziałów - to jest palenie pieniędzy. Te oferty wyglądają dla mnie jak "pożyczka na 3 dni, 150%" zwrotu. Śmierdzą na odległość i widać że nie odrobiłeś żadnej pracy z kalkulatorem skoro dalej je wystawiasz. Pozdrowienia, dla wszystkich, którzy jednak pakują tam pieniądze. Jesteście spoko
pozdrawiam