Skip to forum
Notifications
Clear all

feedback eltech

104 Posts
47 Users
0 Reactions
14.6 K Views
ewran

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Brawo, gratuluje do powrotu w sam środek bagna
wiem, że nie stejkuję ale to jest feedback, wiec mogę się wypowiedzieć. Uważam, ze palisz swoje własne pieniadze i każdy kto Cie stejkuje powinien o tym wiedzieć. Zadłużyłeś się na milion, ok, do pracy iść nie chciałeś, Twoja sprawa, uznałeś że odrobisz na pokerze. Spoko, Twój wybór. I co? Nice, nowe oferta 65% gtd i 27% profit. Z całym szacunkiem, ale uważam, że ta oferta nie jest nigdy dla Ciebie profitowa, więc tylko powiększasz tym EV dlugu. Nie wiem jak można być tak głupim żeby będęc zadłużonym na zwrotach gtd dalej wchodzić w to bagno. Jesteś jak grecja, która nic nie robi sobie z progu rentowności obligacji na 10% i notorycznie wypuszcza te nawet 17%, bez bliższej wizji ich wykupienia. A więc z całego serca odradzam wszystkim kupowanie od Ciebie jakichkolwiek udziałów - to jest palenie pieniędzy. Te oferty wyglądają dla mnie jak "pożyczka na 3 dni, 150%" zwrotu. Śmierdzą na odległość i widać że nie odrobiłeś żadnej pracy z kalkulatorem skoro dalej je wystawiasz. Pozdrowienia, dla wszystkich, którzy jednak pakują tam pieniądze. Jesteście spoko
pozdrawiam

Reply
eLTech

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Nie wiem co jest z tymi ludzmi na tym forum, nic nie wiedza, nic nie rozumieja, oferty nie przeanalizuja i pierdola swoje madrosci. Przyjrzyj sie tej ofercie przeanalizuj i wyciagnij wnioski jezeli jestes w stanie, w co watpie patrzac na ton twojej wypowiedzi . A problemy nie byly przez zwroty gwarantowane tzn moze na koniec i one sie do tego przyczynily ale glowny powod to byl gambling. Co do zwrotow gwarantowanych dopoki nie bylo problemow robilem oferty ze zwrotem gwarantowanym 70 % przez okolo 3 miesiace, wyplacilem ludziom dodatkowe dolary ze swojej kieszeni aby doplacic do zwrotu gwarantowanego tylko 1 raz ~150 $. Gdzie jest magia ? Ja oferuje przemyslane oferty ktore przy run badzie dadza okolo 70 % zwrotu, a nie wrzucam mega wariancyjne oferty z mysla oni placa oni ryzykuja.

A spoko to jestes ty , nie masz u mnie zadnych pieniedzy, ale jednak postanawiasz sie wypowiedziec, nic nie wiesz o sytuacji a wyzywasz mnie i moich inwestorow od glupcow. Za kogo Ty sie masz marny idioto ? Zreszta co mozna sie spodziewac po osobie ktora ma nick "gardze_wami"

Reply
ewran

Aha, czyli feedback jest tylko dla tych, którzy Cie stejkują, ale wtedy też nie warto się wypowiadać bo przecież ustalasz osobiście według własnego widzimisię kolejność spłat więc lepiej "nie podpaść"...
Feedback to feedback każdy ma prawo napisać co myśli

Nie nazywam Twoich inwesterów głupcami, co najwyżej uważam, że ich decyzja jest grubo lekkomyślna.

Glupcem nazywam jednak Ciebie, bo jeśli ktos jest zapożyczony na hipergrube pieniądze i bierze, co by o tym nie mówić, następną pożyczkę na grę (bo czymże są oferty ze zwrotami gwarantowanymi jak nie pożyczką) to albo jest głupi albo ma problem z hazardem.

pozdrawiam z całego serca, jak dla mnie możesz narobić sobie i milion długu, szkoda mi po prostu ludzi, którzy potopili swoje pieniądze i teraz w pokorze czytają o tym, że pieniędzy nie bedzie bo "nie żarło", bo "run bad" , ale "teraz to już na pewno grube shipy"

p.s. wbrew pozorom wcale nie uważam, żebyś był kiepskim graczem, jakieś tam wyniki masz, ale sposób prowadzenia przez Ciebie biznesu patrząc po wynikach jest delikatnie mówiąc nieprofesjonalny bardzo

Reply
eLTech

Ok masz prawo sie wypowiadac ale czemu robisz to w sposob taki ze nawet nie przyjrzales sie ofercie, tak ciezko to zrobic ? Ciezko zrozumiec w ogole o co chodzi z tym zwrotem gwarantowanym ? A to ze na 20-30 ofert tylko w 1 wyplacam zwrot gwarantowany to fart ? Idac twoim tokiem rozumowania z checia pozycze od Ciebie czy kogokolwiek pieniadze na gre :) daj mi 10000 ja Ci oddam i to odrazu 6500, wtedy to by byla pozyczka. Oferta ze zwrotem to oferta tak skonstruowana ze ja gwarantuje swoja gotowka ze bedzie ten % zwrotu !!!! W ktorym momencie sie gubisz ? Powiedz pomoge Ci ...

A co do splat to wiadomo, tlumacze sie run badem czy czyms tylko dlatego ze ludzie mnie pytaja jak idzie, wbrew pozorom splacilem juz dosyc spora czesc dlugu, prawie 1/3 , ale to i tak wedlug Ciebie malo i pisze ciagle ze ludzie nie dostana pieniedzy bo byl run bad ...

BTW lepiej mi nie podpasc ? Kazdy dostanie swoje pieniadze, owszem Ci ktorzy mi pomagaja dostali szybciej, bo takie mam poczucie sprawiedliwosci, jak ktos mi pomaga to jak sa tego owoce to splacam ich szybciej...

Reply
ewran

Ok, no pomóż
Bierzesz 1000$ na grę. Robisz 0 cashy. Musisz oddać 650$.
No dla mnie stary to jest pożyczka, a Ty odwracasz kota ogonem i można wywnioskować, że grasz tylko za te 350$. błagam, bądź poważny.

"A to ze na 20-30 ofert tylko w 1 wyplacam zwrot gwarantowany to fart ?"
Odpowiadając na to - czy to, że zadłużyłeś się na, nie wiem tam dokładnie, 20k$(?) to pech?"

Możemy prowadzić tę dyskusję w nieskonczoność, do niczego to nie prowadzi.

rozstrzygną backerzy, jeśli oni "podążają" za Twoja retorytką i nadal pragną z całego serca pakować pieniążki, to ich wybór

Reply
eLTech

Przyjrzyj sie ofercię jest tam dodana masa hu sng ktora przy standardowym proficie jaki osiagam z tych hu sng robia zwrot gwarantowany !! Nawet jezeli hu sng nie zrobia zwrotu gwarantowanego to i tak dochodza cashe z turnieji ktore ten zwrot maja robic, NIe ma opcji ze zcashuje 0 to nie ten typ oferty, ale Tobie ciezko to zrozumiec ...

Zadluzylem sie przez gambling nie przez zwroty gwarantowane ANI NIE PRZEZ PECHA.

Ewran dla mnie ty jestes skonczonym idiota i musze Ci odpowiadac i sprostowac to co piszesz bo piszesz glupoty, nie przeanalizujesz oferty, nie wiesz nawet co spowodowalo moj dlug. Uroiles sobie jakies wnioski i snujesz tu swoje teorie...

Reply

Napisane przez eLTech
nic nie wiesz o sytuacji a wyzywasz mnie i moich inwestorow od glupcow. Za kogo Ty sie masz marny idioto ?

Ooo widzę że są równi i równiejsi. :facepalm:

Reply
eLTech

Nie powinienem nikogo wyzywac prawda przepraszam, po prostu jeżeli ktoś rzuca jakieś oskarżenia snuje swoje wywody itp itd, nie znając ani sytuacji, ani nie przyglądając sie ofercie to jest po prostu nie mądry :).

Reply

Na naukę nigdy nie jest za późno - 10 pkt dla Gryffindoru !

Reply
eLTech

Przepraszam Ewran Ciebie i wszystkich za ton w jakim wczoraj pisałem trochę mnie poniosło chciałbym jednak sprostować ze 70 % zwrot gwarantowany nie miał najmniejszego wpływu na moje zadłużeni, stąd twoje wnioski iż wszedłem w sam środek tego samego gówna są błędne. A oferty są tak skonstruowane że powinny zawsze przynieść ten zwrot a jak nie przynoszą to jest to kwestia kilku procent co rzadko się zdarza. Jeszcze raz przepraszam powinienem był tak odpisać od początku

Reply
musashi87

gwarantujesz zwrot 70%.
OK super fajnie, ale czym ten zwrot gwarantujesz? Wiem, że 0 cash przy takiej ofercie jest nierealny no ale załóżmy, że będziesz mieć super run bad i wtopisz 50% stackingu innymi słowy musisz 20% dołożyć ze swojej kieszeni by oddać stakerom (w końcu gwarantujesz 70% zwrot) i jak oddasz skoro już teraz jesteś zadłużony?
Jaka to gwarancja gdy tak naprawdę nie masz środków na pokrycie tej gwarancji?
Tym samym oferta taka jest dla mnie niepoważna.
EoT.

Reply
eLTech

Ale mam jakiegos rolla ktorym gram i z niego go oddam , a ze to nie dobrze ani dla mnie ani dla osob zadluzonych to inna sprawa. Gorzej jak z oferty musze wziac 60 % i przyjdzie taka wtopa :)...

Reply
musashi87

Napisane przez eLTech

Ale mam jakiegos rolla ktorym gram i z niego go oddam , a ze to nie dobrze ani dla mnie ani dla osob zadluzonych to inna sprawa. Gorzej jak z oferty musze wziac 60 % i przyjdzie taka wtopa :)...

Jedyną osobą zadłużoną tutaj jesteś ty, choć pewnie chodziło Ci o twoich wierzycieli.
Czyli z tego co piszesz zwrot kasy w tej ofercie ma priorytet przed zwrotem pozostałym wierzycielom. Choć takie zapewnienie wcale mnie nie nastraja optymistyczniej do tej oferty. Bo założę się, że osoby u których jesteś zadłużony też były przekonane że dostaną swoją kasę jak tylko oferta się skończy. I w moim mniemaniu nie jest to uczciwe wobec wierzycieli. A zaufanie miedzy inwestorami/wierzycielami a graczem jest najważniejsza w przypadku ofert stackingowych.
Mnie nie przekonałeś. Ale każdy musi myśleć za siebie porównać możliwe zyski z poziomem ryzka i jeśli to porównanie im się spodoba powinni inwestować w przeciwnym razie zaś powstrzymać się od inwestycji.
Teraz już naprawdę End of Topic

Reply
Mocnym

Eltech ma Honor i potrafi wyjść z twarzą z najgorszego bagna.
Raz przygamblował, ale pieniądze spłaca a to najważniejsze.

Ja uważam, że skoro on potrafi być na tyle uczciwym, aby chcieć oddać te pieniadze, to można jego oferty szczerze polecić. Pieniądze pewne jak w banku :sdrink

Reply
xiondz77

Co tu gadac, miałem juz sobie dac spokoj, ale jak widac w kolejnych ofertach znowu cos kombinuje (to brak pradu,komputer nawalil,korki na ulicy).
Albo jestes najwiekszym kretaczem ,albo najwiekszym pechowcem jakiego ta planeta urodzila .Znajac zycie i ludzi stawiam na to pierwsze.
Byłem w bardzo trudnej sytuacji finansowej (zostałem okradziony, gdy byłem na urlopie) poprosiłem AlTecha o jak najwczesniejsza spłate długu nie było tego b.duzo jak na jego "-" okolo 144$ .Zapewniał mnie ze sie postara oddac jak najszybciej.
Po jakims czasie okazalo sie ze ustala splaty wedlug wlasnego "widzimisie" i ludzi z przedziału 100$- 300$ bedzie spłacał na koncu.
Potraktował mnie jak gówno gamblujac moje i innych inwestorow pieniadze i poraz drugi gdy chodzi o splate.
Odrobienia tych pieniedzy nie widać, bo chodz zapewnia w kolejnych "ciekawych ofertach" o proficie to ciagle jakies niespodziewane okolicznosci mu w tym przeszkadzaja.
STANOWCZO ODRADZAM.

Napisane przez Mocnym
Ja uważam, że skoro on potrafi być na tyle uczciwym, aby chcieć oddać te pieniadze, to można jego oferty szczerze polecić. Pieniądze pewne jak w banku :sdrink

...chyba w tym banku http://pl.wikipedia.org/wiki/Lehman_Brothers

Reply
hellYeahEnT

Kasa na gwarantowany zysk powinna byc osobno na mb czy netku, zeby moc go wyplacic od razu po skonczeniu oferty i tyle - wtedy bad czy good run niewazny - i chyba kazdy tak rozumie gwarantowany zysk.

Reply
eLTech

Sprostuje Ci Ent, kase na zwroty gwarantowane cały czas miałem, ( nie gwarantowany zysk, lecz zwrot ), i nie chodzi o to że tej kasy mi brakło po prostu przegamblowałem :).

Reply
hellYeahEnT

Aha, no to spoko. Gumbol happens, wiem po sobie : P

Reply
fidelloz

raczej niespoko :P Szczegolniagdy to Twoja kasa

Reply
hellYeahEnT

Wiem, nie rozumialem sytuacji. Myslalem, ze wystawil oferte "za 15k, 66% gwarantowane" i nie mial tego "10k" odlozonego.

Reply