Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
skończył mi się właśnie staking z grinderem i nie bede pisal o wyniku bo to nie o to chodzi... jest on raczej wygrywającym graczem a i tacy mają czasem gorsze okresy w grze, więc brak profitu nie jest czymś strasznym
zaczne najpierw od plusów:
grinder jest miłym, przyjaźnie nastawionym i komunikatywnym człowiekiem i odpowiedział na każde pytanie jakie mu zadałem, udostępnił wszystkie informacjie o sobie których od niego oczekiwałem i nie robił z tym problemu, dotrzymal umowionego terminu i wrzucal update z wynikami na bieżąco, w razie pytan podawal aktualny stan stakingu, pieniadze znalazly sie na moim koncie zaraz po umieszczeniu podsumowania stakingu na forum, z całą pewnością moge powiedzieć, że jest on uczciwym człowiekiem i nie bedzie probowal oszukać stakerów
niestety minusy:
w trakcie trwania stakingu zmienił zasady o czym oczywiście napisał na forum w odpowiednim wątku, ale nie upewnił się, że każdemu to pasuje i czy każdy o tym wie. Miałem u niego udziały wynoszące 20% i uważam, że powinien się mnie zapytać osobiście na priv lub upewnić się czy śledzę wątek na forum... biorąc pod uwage wcześniejsze rozmowy z nim było to zapewne przeoczenie, ale niestety w biznesie nie ma na nie miejsca 
Podsumowując w skrócie: jeśli grinder wystawi kolejną oferte to polecam zakupić w niej udziały