Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback - Grinder23

23 Posts
20 Users
0 Reactions
3,667 Views
panpankracy

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
myślący, wygrywający i uczciwy gracz :truestory:

Reply
asiarat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

poznalem Bartka kilka wiosen temu jak ustawilismy sie na Pardubice i razem przemierzalismy Polske w celach pokero-wakacyjnych, mysle ze fidbek jest zbedny bo wiekszosc z Was zna Grindera ktory udziela tutaj treningów i tym podobnych rzeczy , bardzo kontaktowy człowiek co za tym idzie pełna młodzieżówa i profeska , jezeli chodzi o kwestie czysto pokerowe (kilka razy grałem w karty) to ofc znalezc sie na deepie w mtt nie polecam z nim never :coolface:

_thumbsup:

Reply
TeemTeem

Kto ci buty ukradł?

Reply