Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
myślący, wygrywający i uczciwy gracz
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
poznalem Bartka kilka wiosen temu jak ustawilismy sie na Pardubice i razem przemierzalismy Polske w celach pokero-wakacyjnych, mysle ze fidbek jest zbedny bo wiekszosc z Was zna Grindera ktory udziela tutaj treningów i tym podobnych rzeczy , bardzo kontaktowy człowiek co za tym idzie pełna młodzieżówa i profeska , jezeli chodzi o kwestie czysto pokerowe (kilka razy grałem w karty) to ofc znalezc sie na deepie w mtt nie polecam z nim never ![]()
♠_thumbsup:
Kto ci buty ukradł?