Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback Kurtolini

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
401 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

HALA MADRID! :D

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Szp4Q

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

nie polecam

Odpowiedz
Cytat
bania12345

nie polecam
Bez zgody inwestorow gral wyzsze stawki. Nie przeprowadzil rozliczenia. Wyplata ktora dostalem byla zupelnie z kosmosu i bardzo zanizona. Slaby kontakt z inwestowami lub momentami zupelnie jego brak. Z daleka widoczne problemy z mindsetem. Ogolnie slaby gracz i slaby stejking.

Odpowiedz
Cytat