Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jest bardzo słabo. Zero kontaktu, stackerów ma głęboko gdzieś. Profit chyba jakiś jest ale nie rozliczony już prawie miesiąc.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zwykły złodziej.
okradł mnie na ponad 600$
wystawił ofertę, którą sprzedał, storbił, po czym milczał przez dłuższy czas, żeby napisać, że storbił bo musiał sobie wypłacać pieniądze inwestorów na życie. klikał kesze, żeby to odrobić.. i nie pykło
poprosił o reload, którego nie dostał. miał załatwić kasę w inny sposób, więc wystawił ofertę na sitki 18osobowe za 1,5$, którą sprzedał, wziął kasę i z tego co widzę po pewnym czasie przestał się odzywać
nie liczę już raczej na dostanie swoich pieniędzy, więc let me just say it:
no co za pizda
Napisane przez kylsonn1
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.okradł mnie na ponad 600$
wystawił ofertę, którą sprzedał, ztorbił, po czym milczał przez dłuższy czas, żeby napisać, że ztorbił bo musiał sobie wypłacać pieniądze inwestorów na życie. klikał kesze, żeby to odrobić.. i nie pykło
poprosił o reload, którego nie dostał. miał załatwić kasę w inny sposób, więc wystawił ofertę na sitki 18osobowe za 1,5$, którą sprzedał, wziął kasę i z tego co widzę po pewnym czasie przestał się odzywać
nie liczę już raczej na dostanie swoich pieniędzy, więc let me just say it:
no co za pizda
byłem inwestorem w tym samym stejku co kylson...podpisuje się pod tym samym - prawda w 100%, zwykły złodziej
nie inwestuj w niego(notka dla mnie)
Napisane przez asienka1990
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.nie inwestuj w niego(notka dla mnie)
:yaoming :