Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Już dawno stwierdziłem, że absolutnie nie ma sensu wypowiadać się na forum, bo nic oprócz lawiny nienawiści tutaj nie spotkam. Jak widać - nie myliłem się. Jednak nie mogę patrzyć jak obrzucacie mnie fałszywymi oskarżeniami.
Po pierwsze:
Napisane przez KudlatyPL
Szmaters ma pieniądze, mincash tcoopa, mincash SM
chyba, że znów przewalił na lolmasze
jestem pewien, że nie odda, ale trzeba nazywać szmaty po imieniu
Nie przypominam sobie żebym mincashował TCOOP-a, ale odpuszczę sobie łapanie Cię za słówka - już przywykłem, że większość Twoich wiadomości to niesprawdzona kupa gówna. Nie wiem jak Wy sobie wyobrażacie moją grę w pokera, bo mam wrażenie, że w mniej więcej taki sposób: włączam PokerStars raz na dwa tygodnie, rejestruje się do pierwszej lepszej satelitki do SM, wygrywam $500 i wyłączam oprogramowanie? Przecież zanim ja taką jedną satelitę wygram to z 10 będę musiał przegrać, a zaskoczę Was - nie są one darmowe, a z tym wiąże się zmniejszanie stanu rolla. Leci w dół, dół żeby nagle odbić sporo do góry (tak jak to miało sytuację w niedzielę). Piszecie o mnie tak jakbym miał $20k i nie spłacał stackerów, bo nie chce mi się wejść w kasjera. Naprawdę wierzcie mi, gdybym miał całą kwotę, to dawno mielibyście te pieniądze na koncie. Dlatego nie odsyłam Wam częściowo pieniędzy, ponieważ uważam, że łatwiej jest zrobić $1k z przykładowo $300 niż z $0 grając freerolle.
Kolejną sprawą jest postawa największej łachudry jaką miałem poznać kiedykolwiek, oczywiście mowa tu o Kudłatym, który wykorzystuje sytuację w naszej prywatnej wojence. Nie jest tajemnicą, że od zawsze za sobą nie przepadaliśmy. Dlaczego kreujesz się na takiego wielkiego sprawiedliwego, a w tematach elTecha (który jest winny swoim stackerom aż 12 razy więcej niż ja) nie pisnąłeś nawet słówkiem? Dlaczego krzyczysz głośniej niż wszyscy stackerzy razem wzięci? Otóż odpowiedź jest banalna - jesteś pierdolonym trollem, który pod osłoną walki o sprawiedliwość czeka na każde moje potknięcie. Właśnie takim gównem jesteś.
Inna sprawa, która też mnie trochę boli:
Napisane przez pokerface1719
ja nie czekam na pieniądze, ale trochę to żałosne, mi by było wstyd na forum się pokazać a ten w najlepsze wszystko w dupie![]()
Tutaj już przywykłem do Waszego nie zdecydowania. Tuż po ogłoszeniu siebie bankrutem poprosiłem o zamknięcie konta, gdyż miałem odczucia podobne do Ciebie. Nie minął dzień, a już zostałem oskarżony o ucieczkę i brak honoru. Gdy wróciłem, to problem pojawił się w nieco innej formie - jak ten gnój śmie się pokazywać na forum? Moja obecność na forum jest praktycznie znikoma i ograniczam się praktycznie do przeglądania, niektórych wątków i odpisywania w tym dla mnie najważniejszym (tak jest - właśnie w tym).Z chęcią odpowiem na każde pytanie stackerów, ale na PW. Z większością mam dobry kontakt właśnie dzięki tej formie rozmow. Faktycznie TimotheeS, nie mogę podciągnąć tego wątku pod Ciebie, bo jako jedyny usunąłeś mnie z listy przyjaciół co uniemożliwiło mi wysłanie wiadomości. Nie chcę się kłócić z oskarżeniami, że jakby mi zależało to bym się skontaktował, ale nie widzę powodu, żeby zacząć od tego momentu. Po prostu dodaj mnie z powrotem i dogadamy się tak jak staram się to zrobić z resztą stackerów.
Pozdrawiam