Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] mss nl100

7 Posts
4 Users
0 Reactions
1,425 Views
Juniorski90

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wiekszosc mojego bankrolla zostala zamrozona na ftp dlatego szukam inwestora. Interesuje mnie gra mss na nl100 na pokerstars. Oto moj wykres z mss (wiekszosc grana na rush ftp, ostatnie ~36k to nl100)

Potrzebuje 1600$ (40bi na mss nl100). Oddaje 35% zysku z gry oraz rakebacku. Bede gral na 16 stolach. Dzieki obecnej promocji na pokerstars (platinum star od 750vpp) szybko wbije platyne. Platinum star daje rb 19.5% kupujac bonus, lub wyzszy gdybym zdecydowal sie grac satelity do sunday storm (do uzgodnienia). Dlugosc umowy/ilosc rak do uzgodnienia (preferuje 2 miesiace).

Feedback: Feedback Juniorski90

6 replies
Kemor

Napisane przez Juniorski90
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

....
Potrzebuje 1600$ (40bi na mss nl100). Oddaje 25% zysku z gry. Dlugosc umowy/ilosc rak do uzgodnienia. W razie strat po uplywie terminu umowy/ilosci rak oddam to co zostanie + 50% calosci strat po odblokowaniu ftp.

Feedback: Feedback Juniorski90

heh to mnie rozbawilo :) dlaczego nie 100%?

Juniorski90

Nie przewiduje strat po odpowiedniej ilosci rak, wiec sie nad tym glebiej nie zastanawialem :P Oczywiscie wszystko do uzgodnienia jezeli ktos jest zainteresowany.

imgoingtomirage

Witam.

Proszę aby wypowiadały się tylko osoby zainteresowane.
Posty niezwiązane z ofertą będą usuwane.

Pozdrawiam.

7OKER

Jeżeli oferta jest nadal aktualna to proszę o kontakt na priv.

Juniorski90

Edytowalem pierwszy post. Warunki zostaly zmienione na korzystniejsze dla inwestora. Jezeli ktos jest zainteresowany prosze o szybki kontakt.

Juniorski90

Oferta nieaktualna. Stacking zawarty z Kemor`em.