Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Laptop

46 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
6,077 Wyświetlenia
damianpat

Przy odrobinie starania 6

Petros86

Źle napisałem- chodzi mi o WSXGA+

Walderam

Jeśli masz rozdzielczość 1680x1050, to na przykład przy najmniejszych stołach na P* lub FTP wejdzie 9 bez nakładania się na siebie. Inną kwestią jest to, czy będzie wygodnie grać - według mnie nie. Z nakładaniem się zmieścisz 9 stolików w wielkości nadającej się do gry, bez nakładania się to 6 stolików to będzie maksimum, co da się zrobić, żeby miało to ręce i nogi :)

A co do zakupów w sklepie z tego linka od Della, to również mogę potwierdzić jego wiarygodność - jestem ich stałym klientem, tyle, że ja kupuję w siedzibie firmy, bo mam ją kilka kilometrów od domu :)

Petros86

A przy rozdzielczości 1280x800 ?

Walderam

Petros86 napisał
A przy rozdzielczości 1280x800 ?

Siłą rzeczy im niższa rozdzielczość, tym minimalna wielkość stolików zajmuje większą część ekranu. A dodatkowo panele LCD mają to do siebie, że jednak najładniej pracują w najwyższej obsługiwanej przez siebie rozdzielczości.

A WSXGA+ to właśnie chyba 1680x1050

Cześć
Moim zdaniem nad wyborem Laptopa to nie bardzo jest nad czym zastanawiać. Wybór na rynku jest dosyć duży. Ja ze swojej strony mogę polecić Acer TravelMate 5320. Ma to co trzeba i może trochę więcej, a co najważniejsze można go kupić bez systemu przez co jego cena będzie dosyć umiarkowana.
Całkiem przyzwoity zwlaszcza dla gier typu poker.
Pozdrawiam
linek