Apple to bardzo solidna firma, niby dlaczego wydaje tylko 1 iphona na rok, a taki samsung czy inny po 50 i się szybko psują.
Napisane przez baxx1989
Nikt nikomu przecież nie narzuca zakupu maca, iphone'a, czy ipad'a...![]()
No w sumie racja. Marketing to jednak fascynująca sprawa, trampków z gwiazdką za 300zł też nikt nie każe kupować a ludzie robią to o dziwo z własnej woli :).
Ok spuentujmy faktem, iż Apple to zajebistość a reszta świata to technologiczny plebs :fuckyeah
Nie wiem jak to jest z macbookiem i jakie sa jego specyfikacje ale jestem wielkim hejterem iphona
Telefony drogie, przereklamowane, technologicznie gorsze od HTC (android) ktore sa tansze, nie mowiac juz o tym ze produkty apple nie obsluguja flasha. Iphone nie posiada (chyba) rowniez bluetootha, seriously?
Jedyne co mi sie podobalo w iphonie to kamera HD (porownywalem wiele telefonow).
No tak, ja mam iPhona, jestem szpanerem, debilem i glupcem, bo po co placic 2,5k jak za polowe tej kwoty mozna miec cudownego sgsa z wysmienicie wykonana obudowa, zwlaszcza tylna klapka to arcydzielo <3 nie mozna pominac tez androida! Piekny, stabilny, nie tnacy sie i unikalny system!
Napisane przez Kimes
Nie wiem jak to jest z macbookiem i jakie sa jego specyfikacje ale jestem wielkim hejterem iphonaTelefony drogie, przereklamowane, technologicznie gorsze od HTC (android) ktore sa tansze, nie mowiac juz o tym ze produkty apple nie obsluguja flasha. Iphone nie posiada (chyba) rowniez bluetootha, seriously?
Jedyne co mi sie podobalo w iphonie to kamera HD (porownywalem wiele telefonow).
Bluetooth akurat jest ale służy do łączenia się z innymi urządzeniami