markeba domyślnie to będą się one wyświetlać tak samo jak 9 stołów. Wcześniej wspomniałem o tym, że nie ma znaczenia czy te 9 stołów będzie się wyświetlać na ekranie 5 calowym 1920x1080 lub na ekranie 50 calowym 1920x1080. Na zrzucie ekranu będzie to widoczne tak samo, bo rozdzielczość jest taka sama. Tylko na małym ekranie stół będzie miał np. 2cm szerokości, a na dużym 25cm (to tylko przykłady).
PokerStars dobrym poker roomem jest
Większość z zamieszczonych zrzutów ekranu jest z tego poker roomu, bardzo możliwe, że domyślny tile ustawia stoły tak aby stoły na siebie nie zachodziły. Jeśli jednak jest to mały monitor z dużą rozdzielczością to wtedy, aby stoły fizycznie nie były za małe nakłada je na siebie. Prawdopodobnie możesz je zmniejszyć ręcznie ( czowel )
Odnośnie rozdzielczości 1920x1200 jest ona na pewno lepsza dla osób grających 4/9/16 stołów, bo proporcje stołów na większości poker roomów pozwalają na lepsze ułożenie stolików. Są to jednak monitory, które trudniej dostać (mniejszy wybór i są one przeważnie droższe). Jeśli masz zamiar grać na 8 stołach to ja pomyślałbym o monitorach o proporcji 21:9, rozdzielczość wtedy to przeważnie 2560x1080. Sam o tym myślałem, ale chwilowo budżet na to nie pozwala.
smellslikecheapspiryt jeśli chcesz konkurować z już istniejącymi programami to oprócz funkcji rozmieszczenia stołów musisz dodać coś jeszcze
Podstawą jest stworzenie programu, który umożliwia konfigurację profili przez użytkownika, a nie tylko przez autora programu.