Witam,
Zna ktoś jakiś fajny organizer na Windowsa ? Chodzi mi dokładnie o planowanie dnia wg.godzin. Naczytałem się pierdół o żabach (Zjędz tę żabe) i wkreciło mi się planowanie dnia ;d
Pozdro
Witam,
Zna ktoś jakiś fajny organizer na Windowsa ? Chodzi mi dokładnie o planowanie dnia wg.godzin. Naczytałem się pierdół o żabach (Zjędz tę żabe) i wkreciło mi się planowanie dnia ;d
Pozdro
Witaj Sosen91,
Przeniosłem Twój temat do działu "Technologia i oprogramowanie", bo tu jest jego miejsce.
Ja także naczytałem/nasłuchałem się "pierdół o żabach", jednak ja się do nich nie zastosowałem :facepalm:, a powinienem.
Fajną sprawą będą na pewno kalendarze. Niedawno robiłem projekt na studiach związany z tym tematem i prawie wszystkie kalendarze były porównywane z tym zrobionym przez Googla. Jeśli korzystasz z gmaila, to powinno być dobre rozwiązanie.
Ja jednak poszukałbym jednak jakiegoś rozwiązania niewymagającego połączenia z siecią. Może inni użytkownicy, korzystają z tego typu programów? Ktoś może polecić sprawdzone rozwiązanie?
Pozdrawiam.
Ja ostatnio wklepuję w OneNote listę zadań na dany dzień i odchaczam ![]()
Myślę, że zwykły program do notatek też by się nadał
np. Stickies albo TimeLeft.
Dzięki 02bub02 :fdrink. Nie wiem jak mogłem zapomnieć o "Sticky Notes" (standardowo zainstalowane Windows Vista+), mając 5 notatek na pulpicie :f_rolleyes:. Jednak one nadają się raczej do bardzo luźnych wpisów.
Jeśli ktoś korzysta z GaduGadu to zawsze można skorzystać z alternatywnego rozwiązania, np. AQQ gdzie można doinstalować "budzik". Ja korzystałem z niego jak miałem jakiś ważny (grube $$) freeroll lub dobry turniej. W innych przypadkach to raczej był kalendarz w telefonie.
Jest także stronka http://www.rememberthemilk.com/ . Można tu też tworzyć listę zadań. Fajną opcją są przypomnienia, możemy dostawać wiadomości np. na skypa lub gg o zbliżającym się wydarzeniu. Jednak stronka na początku może wydawać się "ciężką w użyciu".
Pewnie jeszcze sobie o czymś przypomnę to coś dodam.
Pozdrawiam.
Hej Sosen91.
Jeśli potrzebny Ci jest tylko organizer to mogę polecić Time Organizer. Całkiem fajny terminarz do tego możliwość tworzenia notatek.
Możliwość zapisywania terminów lokalnie i w sieci, do tego można tworzyć różne grupy. Opcja budzika i wyłączania komputera o wyznaczonej godzinie też daje radę ![]()
Kiedyś używałem Kalendarz XP (tak się program nazywa), ale to już bardzej centrum dowodzenia, do tego wszechobecne tam reklamy zamulały mi kompa.
Pozdrawiam