Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pad do gry

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,855 Wyświetlenia
Miloszpoker2

Yo!

Mam takie pytanie, otóż kupiłem sobie dziś pada, takiego za 10zł by zobaczyć jak mi się na takim bedzie multitablingowało. No i zainstalowałem go go usb, napisało mi że sprzęt gotowy do urzycia, ale co tera? Jak chce na jakiś guzik ustawić hotkeya w oprogramowaniu starsów to nic nie działa. Co jeszcze muszę zrobić?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
szoker22

ja tez kupiłem pada esperanze za 20 zł w realu ale nie wiem czy takim mozna w ogole grac w pokera jakby nie bylo to pierwszy raz slysze o czyms takim :)

Odpowiedz
Cytat
radonis

Da się na pewno na padzie od xboxa,a a nie wiem czy na zwykłym. Odnośnie pada xboxa widziałem kiedyś test na ten temat robiony przez polskiego gracza DaWarsaw :)

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2

To znalazłem w blogu warsawa:

"okazalo sie, ze wcale nie jest to takie skomplikowane. Na poczatek trzeba zakupic kontroler xbox/pc, czyli taki, ktory oprocz standardowych opcji posiada mozliwosc bezprzewodowego polaczenia z komputerem (taki czujnik, jak przy bezprzewodowej myszy czy klawiaturze). Potem trzeba sciagnac program, ktory pomaga zdefiniowac przyciski z kontrolera do uzytku na PC (xpadder za 30pln) a nastepnie zdefiniowac odpowiednie klawisze w tableninja lub hotkeys na PS i przypisac je do kontrolera. Latwizna, ogarnalem to w dwie godziny. Przyciski na kontrolerze zdefiniowalem tak, jak na ponizszym obrazku"

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Cześć,

Przez jakiś czas grałem na padzie i sądzę, że jest to super ułatwienie przy grze. Ręce mniej się męczą, ruchy są szybsze. Kupiłem taki za 10 zł, zrobiłem skrypt AHK, odpowiadający przyciskom na klawiaturze, a później te przyciski zbindowałem w TableNinja (sądzę, że w sofcie P* można to samo zrobić).

Czyli podsumowując:

pad -> AHK (przenosi przyciski na klawiaturę) -> Table Ninja

lub

pad -> AHK (przenosi przyciski na klawiaturę) -> HotKeys PokerStars

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
02bub02

Można też przyporządkować klawisze pod pada w XPadderze.

Odpowiedz
Cytat

@dlrzz

Mozesz podrzucic ten skrypt?

Odpowiedz
Cytat

http://forum.ilock.pl/Thread-Xpadder-Pad...ki-i-klawiatury

sam zakładałęm podobny wątek(pad zamiast myszki) kilka wątków niżej ;) padzikiem się ładnie gra ale do maks 6 stołów bo przy większej ilości to gra się naprawdę ciężko...

Odpowiedz
Cytat