Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Telewizor

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
852 Wyświetlenia
marinero36

Witam!

Zbieram się na zakup telewizora. Znalazłem coś takiego http://www.mediamarkt.pl/telewizor-3d-thomson-39fu6663,id-288827 Do tego groupona, że z 2 parkami okularków wyszłoby 2kPLN. Może ktoś rzucić okiem? Może możecie polecić coś lepszego w podobnej cenie? Fajnie jakby był to Smart TV :)

@edit: jest opcja powieszenia tego TV na ściane?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
kNoq001

Konstrukcja Montaż ścienny, Podstawa

a co do samego telewizora, 2k i telewizor 3d to jakos w parze mi nie idzie z jakoscia, dodatkowo thomson 39cali
http://forum.pclab.pl/forum/94-HiFi-audio-RTV-AGD/ polecam zalozyc temat tutaj abys nie kupil jakiegos bubla a najlepiej przejdz sie po sklepach i sam zobacz jak obraz wyglada na konkretnym tv (sprzedawcow raczej sie nie sluchaj bo beda wciskali cos co musza a nie cos co jest dobre jakosciowo)

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

Pracuje w firmie produkujacej odbiorniki LG, wiadomo kazdy chwali swoje lecz jesli chodzi o jakosc jest na prawde OK (to juz nie to samo co w przypadku felernych telefownow LG:). Nie widze sensu w kupywaniu telewizorow 3D ze wzgledu na wyzsza cena, efekt moze i maly jest ale nie wyobrazam sobie ogladania na tym calego filmu (to juz nie to samo co kino). Na chwile obecna preferuje jakiegos LED'a + oczywiscie Wifi ready, IMHO bez tego ani rusz.

Rowniez planuje zakupic odbiornik z tym ze 32-calowy. Sposrod modeli wysegregowalem cos takiego: LG 32LS570s (zeby odbierac internet bezprzewodowo nalezy dokupic dongla wartosci ponad 100zl. Drugi model to Samsung 32EH5300 gdzie rowniez musimy dokupic dongla. Oczywiscie jesli chcesz wiecej cali to modele sa rowniez dostepne.

Aha jesli chodzi o wieszanie to w LG na pewno sie da, bo testowalem, z tym ze musimy dokupic uchwyt scienny.

Odpowiedz
Cytat
marinero36

Dzięki za odpowiedź, ja niestety przez swinga poczekam z zakupem trochę czasu, później jeszcze raz napiszę :)

Odpowiedz
Cytat
MarioAK

Imo nie ma sensu kupować telewizora z 3D gdzie sygnał mamy tylko z C+. Co innego z Smart TV. Oczywiście FHD i 100hz to podstawa. 32eh5300 wydaje się ciekawą propozycją tylko pamiętaj że jest to hybryda (telewizor LED o grubości LCD).

Odpowiedz
Cytat