Witam chcialam kupic sobie telewizorek do 1500zl ale tyle tego ze niewiem co wybrac :D. Moze ktos robil taki zakup i sie orientuje co mozna kupic za takie pieniadze ? I czy za tak mala cene jest cos z wejsciem USB zeby odtwarzalo filmy ? z groy thx
Pozdrawiam ![]()
Ps: kurcze sorki ale z widze ze mi sie pomylily kategorie jakby ktos mogl to przeniesc przepraszam za klopot
ja bym dolozyl troche na Twoim miejscu i kupil cos z full hd. Nie napisalas jeszcze jaka wielkosc tego telewizora. Ja 3 miesiace temu kupilem lg lh5000 32' za 2200zl i bardzo sobie cenie, zreszta nie tylko ja. Na wielu forach odnosnie gier polecaja wlasnie ten, ze wzgledu na maly czas reakcji i bardzo dobry obraz.
lh 5000 toz to juz zabytek.
32 w tej cenie dobrej nie znajdziesz wiec zostaja Ci tylko 26'' pozniej Ci cos tam podrzuce
Ja pracując dorywczo w tesco doradziłem pewnym ludziom kupno Philipsa 32" Full HD za jakieś 1600-1700, nie pamiętam dokładnie jaki model i jaka cena konkretnie, ale porozglądaj się za tą marką ![]()
Podejrzewam, że cena mogła być obniżona w związku z czymś.
Jakies 3 miesace temu kupowalem TV. Wybor padl na Samsunga LE32B551- 32 cale, Full HD. Szczerze moge polecic Ci ten telewizor. Nie mam co do niego zadnych zastrzezen. Cena to okolice 1600zl. Soft, ktory w tej chwili wrzucany jest to tego modelu blokuje mozliwosc bezposredniego odtwarzania filmow z USB, ale jest to kwestia zrobienia jednej zmiany w menu serwisowym, po ktorej wykonaniu wszystko smiga jak nalezy (caly proces dokladnie opisany w necie- znalezc to nie jest trudno).
Cos wiecej o TV:
-portow dostatek: 4xHDMI, USB etc etc.
-jedyna wada (choc dla mnie np to zadna wada) to fakt, ze TV mocno przyciaga kurz- ze wzgledu na material, z jakiego zostala zbudowana obudowa. Dobra sciereczka minimalizuje poteznie te niedoskonalosc
co do wielkosci to tak do 32" bo na wieksze ani kasy niemam ani miejsca w pokoju ![]()
dzieki wielkie za rady
pozdrawiam
Sam pracuje w philipsie i polecam goraco 32 PFL 5605 ale jest drozszy niz 1600 zl ale na pelnym wypasie.
B551 to model ubiegloroczny a zdjecie blokady na USB powoduje utrate gwarancji
Napisane przez bMh
B551 to model ubiegloroczny a zdjecie blokady na USB powoduje utrate gwarancji
Zmianę wprowadzoną w menu serwisowym można w każdej chwili cofnąć w dokładnie taki sam sposób w jaki się ja wprowadziło. Logów żadnych ten soft nie posiada więc o ile TV nie zdechnie nam całkowicie to żadnej gwarancji nie stracimy. Dla mocno bojących się można wprowadzać zmianę jedynie na czas oglądania filmów z USB.
Co do ubiegłoroczności to ja kupowałem ten TV w kwietniu tego roku i figurował on również w ofercie SAMSUNGA. Dostępny był także w sklepach internetowych, allegro oraz w hurtowniach. Model produkowany jest już jakiś czas z pewnością, bo wiem, że wcześniej wkładali do nich soft bez blokady na oglądanie filmów z USB.
Podsumowując, po rozeznaniu jaki przeprowadziłem kupując TV miał on najlepszy stosunek jakości do ceny, a po zakupie stwierdzam, że jakość ta jest naprawdę bardzo dobra.
Pozdrawiam.