Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Zagrać live, czyli jak zbudować rolla, by to zrobić? Road to 10k (MBC)

347 Posts
56 Users
611 Reactions
21.3 K Views
RobertByku2

Siema!

Nie ma co się rozpisywać o mnie, bo "stara dupa jestem".

Zachęcony nową promocją (Loteria dla Blogerów) oraz Bankroll Challenge zaczynam rozgrywkę na cashu od $90 na PokerStars (zacząłem gierkę już wczoraj). Widząc możliwość ewentualnego dobicia rolla promocjami będę tutaj wstawiał update'y co poniedziałek, by w Bankroll Challenge uczestniczyć. Jeśli będą jakiekolwiek inne wpisy, to tylko pokerowe i okołopokerowe.

Plan do wykonania #1 - do 30 kwietnia 2023 roku zrobić 100k rozdań na NL5 reg.

Zazwyczaj mam te 3-4h dziennie na gierkę czasu. Poker nie jest "całym moim światem". Mam życie codzienne, pracę, rodzinę, więc nie będzie haseł typu atak najszybciej jak się da, czy zawsze i wszędzie możesz wszystko (#rzyg) no i nie mam ochoty jakoś się uzewnętrzniać. Blog jest tylko dla spełnienia warunków promocji, a przy okazji pobazgram co nieco w każdy poniedziałek. Zamierzam klikać NL5 i nie zamierzam się stamtąd ruszać, czuję się tam dobrze.

Info dla warunków Bankroll Challenge:

Start: $90.00
Stawki: NL5 reg
Cel do końca 2023: $1000.00

Pierwszy update w poniedziałek.
Pozdro!

346 replies
kacic

Siemka. Widziałem cie na stolikach.
Powodzenia!

Demiser

Warto dla kilku tysięcy cebulionów klikać przez kilkaset godzin?

RobertByku2

Napisane przez Demiser
Warto dla kilku tysięcy cebulionów klikać przez kilkaset godzin?

Warto się bawić i wcale nie poświęcać na to wielu godzin. Gdzie indziej zarabiam pieniądze. Widzę, że lubisz w każdym tego typu klimacie się dopierdolić i pisać jak bardzo złym pomysłem jest klikanie w karty :D

Napisane przez kacic
Siemka. Widziałem cie na stolikach.
Powodzenia!

Wzajemnie! :D GL!

Demiser

No złym pomysłem jest klikanie za 5zł na godzinę. Lepiej sobie pograć w grę

RobertByku2

Napisane przez Demiser

A czym jest poker online? Grą :f_drink:

mampokera

Napisane przez Demiser

Ty sobie grasz w starcrafta a Robercik w pokera. Tylko że on jeszcze sobie przy okazji uzbiera na nowy telefon a ty co najwyżej przejdziesz misje.

Demiser

To już spiny bez spiny lepiej grać. Jak dobrze pójdzie to i mieszkanie kupisz

Demiser

A kto was, śniących, będzie budził?

pzareba

.

popieram

Redwinee

Fajnie, jakby tak od czasu do czasu jeszcze jakiś moderator tu zajrzał i usunął te wysrywy Demiserów, Dyszek i innych zwycięzców.

Powodzenia Robert :f_drink:

RobertByku2

TYDZIEŃ #1

Ilość rąk razem: 7023 (7% celu)
Stawki: NL5 reg
Aktualny bankroll: $151.48
Zysk/strata: +$61.48
Czas uczestnictwa w rywalizacji (w tygodniach): 1

DzikiHenry

ladny wynik, zamiatasz kolesiami
mozesz napisac ile h gry i ile rake. chce porownac do zooma
Aha jeszcze jedno , dziala ta promo jeszcze? bo twoj link do niej przestal sie wyswietlac, w sumie to moze rzucilbym sie na te promocja jak szczerbaty na suchary :D w koncu hejtu na bank bede mial sporo wiec i jakies pkt wpadna czy tam bilety :D

imgoingtomirage

Powodzenia :f_thumbsup:

RobertByku2

Napisane przez DzikiHenry
ladny wynik, zamiatasz kolesiami
mozesz napisac ile h gry i ile rake. chce porownac do zooma
Aha jeszcze jedno , dziala ta promo jeszcze? bo twoj link do niej przestal sie wyswietlac, w sumie to moze rzucilbym sie na te promocja jak szczerbaty na suchary :D w koncu hejtu na bank bede mial sporo wiec i jakies pkt wpadna czy tam bilety :D

Na teraz - $27.11 rake, rozdań 7430, łączny czas w HM2 1214 minut (chociaż tutaj nie wiem, jak zlicza ten czas HM2, pamiętam, że w przeszłości był topic na ten temat, że może coś źle zliczać).

Wychodzi 7.30 bb/100 rake.

Co do linka, właśnie rano to zauważyłem. Ledwo promka wpadła, a po dwóch dniach wpis usunięto i w sumie to nie wiem, czy dalej obowiązuje, chociaż na koncie w prawym górnym rogu są "misje" do wykonania za bilety. Jedynie martwi mnie fakt, że nagrody są zupełnie inne (zdecydowanie słabsze) od tego, co pierwotnie było napisane w niedziałającym już linku.

Dlatego tutaj pytanie do kogoś ze staffu - czy promocja dalej obowiązuje i czy na warunkach przedstawionych 2-3 dni temu? Bo trochę mi tu śmierdzi "angielskim wyjściem" z promocji.

kacic

A jak wyniki przedstawiają się BB/100 i EV BB/100 bez rakeback?

RobertByku2

Na obecną chwilę. Tylko to jest totalnie niemiarodajne i nie ma sensu się nimi sugerować. Zobaczymy po 100k hands.

Head Admin
spinek

Cześć RobertByku2,

Tak, loteria związana z blogowaniem + Mega Bankroll Challenge jak najbardziej działa. Nie wiem, jak do tego doszło, że news zniknął. Powinien znów być widoczny. Tamta strona z poprzednimi nagrodami zapewne zostanie poprawiona/usunięta.

RobertByku2

Napisane przez spinek
Cześć RobertByku2,

Tak, loteria związana z blogowaniem + Mega Bankroll Challenge jak najbardziej działa. Nie wiem, jak do tego doszło, że news zniknął. Powinien znów być widoczny. Tamta strona z poprzednimi nagrodami zapewne zostanie poprawiona/usunięta.

Jest, wielkie dzięki :f_drink: od kiedy nalicza punkty, no i kiedy je zlicza za czynności? Zaraz po ich wykonaniu, czy z opóźnieniem?

RobertByku2

Ależ z ledearboardu wyrzygało