Skip to forum
+++ Zdobądź 20 $ z ...

Notifications
Clear all

+++ Zdobądź 20 $ z naszą promocją Go4Gold +++

80 Posts
35 Users
0 Reactions
7,154 Views
Mooris

Witajcie,

Ruszamy właśnie z nową promocją - Go4Gold. Czas przywdziać złoto!

Zdobądź złoty status w 20 dni oraz 20 $ w gotówce z naszą promocją Go4Gold.

W tym wątku postaramy się odpowiedzieć na wszystkie Wasze pytania.

Go4Gold: FAQ

Z uwagi na dużą ilość pytań, postanowiliśmy stworzyć FAQ, aby odpowiedzieć na te najczęściej się powtarzające.

P: Czy muszę 10SP x 20 uzbierać na jednym poker roomie?
O: Tak. 10 StrategyPoints dziennie przez okres 20 dni musi być zdobyte na jednym poker roomie. Przykładowo, 5 StrategyPoints na Poker770 i 5 StrategyPoints na 888poker nie będą liczone jako pełne 10 StrategyPoints. Co więcej, nie możesz ugrać 5 x 10 StrategyPoints na 888poker, a następnie 15 x 10 StrategyPoints na Poker770, aby uzyskać wymagane 200 StrategyPoints.

P: Czy mogę otrzymać bonus bonusowe 100 StrategtyPoints, jeśli posiadam już złoty status?
O: Tak. Jeśli spełniłeś wymagania odnośnie zdobywania 10 StrategyPoints przez 20 dni w listopadzie na jednym z wymienionych poker roomów, otrzymasz bonusowe 100 StrategyPoints oraz 20 $ w gotówce - niezależnie od posiadanego statusu.

P: Czy bonus 20 $ w gotówce jest absolutnie darmowy?
O: Tak, będzie on dodawany do bankrolla na poker roomie - nie będzie obłożony żadnymi restrykcjami.
P: Czy te 20 dni muszą następować po sobie?
O: Nie, liczą się OBOJĘTNIE KTÓRE dni listopada.
P: Czy którekolwiek bonusy punktowe liczą się przy ugrywaniu 10 StrategyPoints, których trzeba uzyskać 10 SP x 20?
O: Nie. 10 StrategyPoints musisz uzyskać poprzez wygenerowany rake. Żadne promocyjne StrategyPoints nie będą brane pod uwagę (jak te uzyskiwane z SideKicka lub promocji za pisanie postów).

P: Ile razy mogę otrzymać bonus pieniężny?
O: Bonus pieniężny 20 $ możesz otrzymać tylko raz i to na jednym poker roomie.

Reply
79 replies
Miloszpoker2

Elo, rozumie się, ze nie trzeba się do tego nigdzie zapisywać, tak?

Reply
Alextata

Rozumiem ze to ma nauczyc slabszych graczy sytematycznosci w zarabianiu na grze w pokera i na doskonaleniu gry.No przeciez ugrac 1 dolara to jest cczasami ciezki orzech do zgryzienia dla nie ktorych .Nie ukrywam ze czasami i dla mnie.
Zatem podejmuje to wyzwanie i juz dzis 1 dolara ugralem.

Reply
Mooris

Napisane przez Miloszpoker2
Elo, rozumie się, ze nie trzeba się do tego nigdzie zapisywać, tak?

Witaj

Nie, nie musisz się nigdzie zapisywać.

Pozdrawiam

Reply
ikarPL

Napisane przez Alextata
Rozumiem ze to ma nauczyc slabszych graczy sytematycznosci w zarabianiu na grze w pokera i na doskonaleniu gry.No przeciez ugrac 1 dolara to jest cczasami ciezki orzech do zgryzienia dla nie ktorych .Nie ukrywam ze czasami i dla mnie.
Zatem podejmuje to wyzwanie i juz dzis 1 dolara ugralem.

tylko sprawdz aby czy na dobrym pokeroomie bo niestety jest to promocja dla wybranych ;-(

Reply

bardzo fajna opcja na dodatkową kaskę , dobrze że przeniosłem się na everest , wiecie może ile punktów tych everestowych muszę ugrać żeby to było 10 sp ?

Reply
dlrzz

Witam,

Z naszego linka opisowego Everest Poker

Za każdy ugrany Summit Point na Everest Poker otrzymasz 0,5 StrategyPoint na PokerStrategy.com.

Pozdrawiam

Reply

Napisane przez dlrzz
Witam,

Z naszego linka opisowego Everest Poker

Za każdy ugrany Summit Point na Everest Poker otrzymasz 0,5 StrategyPoint na PokerStrategy.com.

Pozdrawiam

Dziękuje :)

Reply
InspectorPL

Hej, jak liczą się "dni" ? Czy od północy do północy CET ?

Reply
sojowyjarz

Oni znaczy Everest? Na Everescie doba konczy sie chyba o 1:00 w nocy. (teraz od zmiany czasu).

Reply
d4gger

Jak jest z aktualizacją punktów z Everesta na PS ?
Kiedy na koncie będą widoczne punkty zarobione na Everest wczoraj?

Reply

@up , dokładnie o to samo chciałem zapytać , bo zauważyłem że punkty z everestu bardzo rzadko są zliczane tj raz na kilka dni , mam nadzieje że to nie wpłynie jakoś negatywnie na zliczanie punktów

Reply
Mooris

Spokojnie, wszystkie punkty zostaną Wam dopisane. Pamiętajcie, że sami musimy czekać na odpowiednie informacje od roomów, stąd takie opóźnienia, jednak na pewno nic nie zostanie pominięte przy promocji.

Pozdrawiam

Reply
d4gger

Ja tam się o punkty nie boję, bardziej chodziło mi o informacje czy punkty są zliczane codziennie, co tydzień, "jak popadnie" , albo "jak się Everestowi zachce wysłać info" ? ;)

Wcześniej niespecjalnie zwracałem na to uwagę ale dzisiaj patrze, że jest 0 i stad to pytanie.

Reply
rumbacz

strasznie głupia ta promocja, widać zaś dla wybranych.

Reply
sojowyjarz

Punkty z Everesta są naliczanie średnio trzeciego dnia przy 'porannym update'.

Raz na jakies 1-2 miesiaca zdarza sie jakis przestoj, ale byl niedawno tak ze pewno do konca promocji sie nie powtorzy :f_thumbsup:

Reply
Alextata

Gdzie moge sprawdzic ilosc rake z danego dnia czy danej sesji?

Reply
plusEVqba

Napisane przez Alextata
Gdzie moge sprawdzic ilosc rake z danego dnia czy danej sesji?

Najprosciej w HM w podsumowaniu sesji na koncu domyslnie masz ustawiona warosc " rake "

Reply
Alextata

Dzieki a jak w koncu sa naliczane punkty ale chodzi mi o gold promocje ?
Bo dwa razy ugralem powyzej dolara i dostalem po 1 punkt dwa razy po 3 dolary i teraz na koncie mam 14 pkt.Czyli za cos musialem dostac 10pkt ale za co?Bo w koncu teraz nie moge sie polapac ile ugrac tych dolcow zeby miec 10 pkt dziennie a jaeszce mam szanse na zloty status.

Reply
Skibcio

Alextata przeczytaj jeszcze raz warunki promocji... Musisz ugrać 10SP (ok 2-3.5$ raku zależy od roomu). Dostaniesz dodatkowo za każdy dzień 10sp gdy zdobędziesz co najmniej 1SP. Dostajesz też pkt za pisanie na forum, ale te pkt się nie liczą do tej promocji. Jeśli grasz sng to łatwo sobie policzyć ile musisz ugrać, ale cash może być trochę gorzej bo HM nie zawsze pokazuje dobrze.

Reply