Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam :)

8 Posts
5 Users
0 Reactions
481 Views

Witam wszystkich użytkowników, od dzisiaj zaczynam przygodę z kartami, mam nadzieję , że się szybko nie zniechęcę i będę cały czas polepszał swoją grę :) . Konto stare, nawet nie pamiętam kiedy zakładałem i dlaczego ale dopiero teraz wezmę się za to na poważnie :) Pozdrawiam :)

Reply
7 replies

Cześć miles90,

witam Cię na forum. Twoje konto nie jest stare, lecz bardzo stare ;) Dlaczego czekałeś aż tyle czasu, aby wejść na forum oraz zacząć grę?

Nie nastawiaj się na duże wygrane od samego początku i wykorzystaj ten czas na naukę. Pierwsze tygodnie, a może miesiące, to przede wszystkim ciężka praca nad grą. Jednak nagroda będzie spora, gdyż jeśli solidnie przepracujesz czas początków, to późnej łatwiej będzie Ci wygrywać na wyższych stawkach.

Co masz zamiar grać? No limit, fixed limit czy turnieje?

Pozdrawiam,
dohpaZ

Reply

Troszkę latek już ma, ale chyba ja wtedy nie bylem na tyle dorosły żeby móc grać ;p Zamierzam grać w turniejach SnG , póki co jestem po początkowych artykułach bo nie mogę nic z brązu czytać, dzisiaj zamierzam przejrzeć trochę video :)

Reply
filipkow81

To tak jak ja - konto miałem a dopiero za gre porządnie się wziałem 2-3 lata później :) - powodzenia.
btw. ja dostałem srebro 'za darmo' od ps i wtedy dopiero zobaczyłem jakie są ciekawe artykuły ale nie wiem niestety jak to się stało - na pewno wyrobienie srebra na kolejny miesiąc to nie jest jakiś wielki problem bo ja juz w tym momencie mam wyrobione 160 pkt a gram tylko na micro.

Reply
Ares1986

Witam miles90!

Widzę, że masz podobną historię do mojej. Konto założyłem mniej więcej wtedy co Ty, ale nic dalej z tym nie zrobiłem. Dopiero teraz wziąłem się porządnie za naukę. Szkoda mi tylko tego zmarnowanego czasu, ale wszystko jeszcze przed nami. Życzę Ci wytrwałości i wysokich wygranych. Pozdro

Reply

Witaj miles90. Powodzenia i dużo cierpliwości w grze i nauce.

Napisane przez dohpaZ
Twoje konto nie jest stare, lecz bardzo stare ;)

Masz coś do starych ? :f_cool:

Reply

Hej miles90,

skoro zapoznałeś się już z artykułami, to może pobierzesz sobie i zainstalujesz ICM Trainer? W ten sposób lepiej przygotujesz się na grę w ostatniej fazie turnieju. Polecam, na pewno się przyda.

Jeśli chodzi o filmy, to polecam produkcje naszego trenera tmfinger. Pod tm linkiem znajdziesz jego filmy, z czego część jest dostępna od statusu basic, więc od razu będziesz mógł się z nimi zapoznać.

Powodzenia.

Reply

ICM Trainer już zainstalowany i powoli dowiaduję się jak mam się zachowywać w niektórych sytuacjach , naprawdę dobry program na początek:) A do filmów jeszcze dzisiaj zajrzę :) Póki co wpłaciłem moje pierwsze 10 $ i staram się wykorzystać to co było określone w artykułach na SnG 1$ :P

Reply