Witam wszystkich:D
Juz od dłuzszego czasu chodził mi po głowie motyw zeby zaczac pisać bloga a dzisiaj Malarz ostatecznie popchnal mnie do tego sugerujac ze mu sie tam reklamuje
tak wiec od dzisiaj reklamuje sie u Siebie:D
pare słów o mnie:
Niedługo mija rok jak zarejestrowałem sie na PS i zaczalem moja przygode z poksem. wcześniej przez jakieś pół roku gralem okazyjnie jakies frerolle za P* nie majac zielonego pojecia o rzeczy:)
Tak wiec zaczałem czytac strategie i powoli zaczeło sie to kleić.
W skrócie powiem że z jakichś paru centów wygranych na starsach we freerollu zrobiłem 650$ grajac SNG MTT.
W miedzyczasie załozyłem i przypisałem konto na FTP, zeby zdobyc wyzszy status i uzyskac dostep do nastepnych materiałow. Dostałem kapitał startowy z którego zrobiłem drugie 600$ grajac tym razem sng stt na mikrostawkach.
Gdy juz oswoiłem sie z FTP stwierdziłem ze chce miec wyzszy status i przelałem wszystko na FTP gdzie siekałem wtedy STT za 6,50$ i mogłem sobie pozwolić na 11$. Jednak moja gra nie była zbyt dobra + wariancja i po wtopieniu ponad połowy rolla musiałem cofnać sie spowrotem na 6$ki.
Wtedy jeszcze pracowałem na magazynie wiec raczej podchodziłem do tego rekreacyjnie wiazac moze jakies ciche nadzieje.
Punkt zwrotny miał miejsce na koniec 2009 roku kiedy to wkurwili mnie w robocie i stwierdziłem że pier***le to wszystko. Stawiam na jedna karte czyli zaczynam bawić sie w poksa zawodowo.
I tak styczen był miesiacem dobrym. Elegancki upswing na 11$ stt na FTP + do tego wygrany turek za ostatnie 3$ które mi zostały na Starsach dały mi 1200$ pewność siebie i względny spokój.... przez chwile:P Bo jako że wszystko co dobre szybko sie konczy to i od lutego przez nastepne 3 miechy to juz ciagły downswing i wtapianie. Walka o utrzymanie sie na 0 po czesci spowodowana tez duzym obciazeniem psychicznym jako ze mam dom na utrzymaniu, szkołe itd
Jednak jakoś sie ogranałem i zaczałem znowu grac na poziomie. w miedzyczasie wrociłem równiez do SNG MTT i MTT tym razem na FTP w postaci 90ek KO i pozniej 45ek normalnych. Oczywiscie poprawe i stały rozwój w duzym stopniu zawdzieczam Tomkowi (tmfingerowi jakby ktos jeszcze nie wiedział, którego zreszta pozdrawiam jesli to czyta:P ) i jego ocenom na forum SNG.
Maj to już piekna sprawa, czyli 3 miejsce w Iron Man Freerol dajacy mi 2100$ i pozwalajacy wrócic na 24$ stt na ktorych troche wczesniej siedziałem, ale przez swinga musiałem zejsc nizej i 2gie miejsce w superturbosie dzieki którym pojade sobie na wakacje:P i moge pozwolic sobie na jeszcze wyzsze limity bo nie lubie byc overrolled. Czuje przewage nad przeciwnikami wiec gram na stawki na jakie mi roll pozwala
Tak wiec obecnie sa to 60$ stt na FTP, ponieważ obrałem sobie za cel wyrobienie diamentowego statusu na PS do konca czerwca:D
No i na koniec może wykresik podsumowujacy ten miesiac:P

ufff...:) dotarliśmy do konca ![]()
no i jeszcze stan bankrolla na dzien dzisiejszy czyli:
7435$
No jak dotarliście do konca to podziwiam:D
pozdrawiam:)