Skip to forum
Notifications
Clear all

Cześć :)

19 Posts
14 Users
0 Reactions
1,104 Views

Cześć,
tutaj Asia. lat 24
Zarejestrowałam się na Poker Strategy prawie dwa lata temu - wtedy zaczęła się moja krótka przygoda z pokerem. Przez pół roku grałam i szlifowałam swoje umiejętności.

Wróciłam na Poker Strategy, bo piszę pracę magisterską, właśnie o pokerze :) - konkretnie skoncentruję się na tzw "mindsecie" :) Mam nadzieję znaleźć tutaj odrobinę wsparcia merytorycznego w temacie i może kilka króliczków doświadczalnych.

Pozdrawiam :)

Reply
18 replies
BartekkB

Hej Asiu,

super, że postanowiłaś do nas wrócić :fdrink Zdradzisz może dlaczego porzuciłaś grę i naukę pokera?

Sądzę, że nie muszę Cię "oprowadzać" i przedstawiać naszej oferty ale w związku z Twoim zainteresowanie mindset'em poniżej podrzucam kilka linków, pod którymi znajdziesz wiele interesujących rzeczy:

Mam nadzieję, że informacje jakie znajdziesz przydadzą się w Twojej pracy ;)

Jeśli to nie tajemnica to może zdradzisz nam tytuł swojej pracy magisterskiej?

No i przede wszystkim zachęcam Cię do powrotu na stoliki bo poker to nie tylko pieniądze i ciągłe doskonalenie się ale również świetna zabawa :fdrink

Gdybyś miała jakieś pytania to daj znać, chętnie pomogę ;)

Pozdrawiam,
Bartek

Reply
Bicek

:appl:

Reply
Psychopata

Miło że wróciłaś:f_drink:

Reply
xeperek

Przyznaj się że storbiłaś darmowy hajs od pokerstrategy jak 90% ludzi :D

Reply
djseeed

.

Reply

PS to dobry wybór =) powodzenia ;)

Reply

Powodzenia w pisaniu pracy :) witaj!

Reply
draco09

Powodzenia z pracą :)! Jest tu taki jeden spec od psychologii w pokerze :D

Reply
slawciu

Siema, życzę wielu sukcesów! :)

Reply
Lonke777

Jak wyzej

Reply
Jarzab86

:welcome: Witaj na naszym forum, życzymy powodzenia przy pokerowych stolikach! :gl:

Reply

Cześć Wam!

muszę się przyznać, że odkąd zamieściłam mojego posta to nie zaglądałam tutaj. Nie spodziewałam się nawet, że ktoś odpisze :)

Jestem mega pozytywnie zaskoczona, że ktoś mnie tutaj zauważył, i że społeczność Pokerowa jest taka aktywna!

Jest mi też niezmiernie miło podzielić się z Wami najnowszymi wiadomościami o mojej magisterce! Otóż jest już ankieta i zaczęłam zbierać wyniki. Odeszłam nieco od tematyki czysto "mindsetowej" i połączyłam ją z podejściem do ryzyka. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wypełnianiem to poniżej wklejam link :)

Nie chcę Wam za dużo pisać o koncepcji w tej chwili, żeby nie sugerować odpowiedzi, ale bardzo chętnie wszystkim się podzielę jak zamknę ankietę.

https://www.ankietka.pl/ankieta/170980/badanie-podejmowania-decyzji-w-warunkach-niepewnosci.html

Reply

a i z wrażenia zapomniałam dodać

BartekkB - dziękuję za linki - właśnie je przeglądam i widzę, że część rzeczy się przyda :)
xeperek - Tak skrobnełam darmowy hajs, nawet nie przegrałam wszystkiego od razu i mam ciągle zainwestowane kilka dolarów i zdarza mi się pogrywać, ale w tej chwili inne rzeczy mi w głowie!

No i jeszcze raz dziękuję za wsparcie!!! WSZYSTKIM

Reply

:banana:

Reply
xeperek

Czyli masz dobry mindset i podejście do ryzyka :f_drink:

Reply
sphinx100

Siema. Moge byc Twoim królikiem doswiadczalnym :)

Reply

zapraszam do wypełnienia ankiety w takim razie :)

Reply
draco09

Heja :-) Powodzenia z tą pracą :-) Jak już będzie obroniona na 5 to daj poczytać :-)

Reply