Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Hej..

10 Posts
7 Users
0 Reactions
742 Views

czesc wszystkim ;)

9 replies
galer

Cześć Jolka :f_wink:

Cześć Jola!

Witam serdecznie! Może napiszesz nam coś więcej o sobie - skąd jesteś, jak do nas trafiłaś, jaki rodzaj pokera zamierzasz grać... Jestem pewna, że nasi użytkownicy chętnie przeczytają coś więcej :)

Pozdrawiam.

Cześć Jola11,

fajnie, że do nas dołączyłaś/eś, ale po Twoim powitaniu nadal nic o Tobie nie wiemy :(

Napisz trochę więcej o sobie, gdyż chcielibyśmy pomóc Ci w doborze materiałów szkoleniowych. Bez żadnych informacji od Ciebie, trudno nam będzie coś zaproponować, co odpowiada Twoim zainteresowaniom.

Od kiedy grasz w pokera? Jaka odmiana Cię najbardziej interesuje?

Pozdrawiam,
dohpaZ

prOlli

siemanko! _grin:

donnner

Cześć Jola!
Napisz coś więcej o sobie.

Ja gram w pokera na internecie od bardzo niedawna, grałam rekreacyjnie turnieje texas NL Holdem. ale ostatnio wole short handed ;) ...

azg
azg

Jolka, Jolka, pamiętasz ?(

lato ;D

No widzisz, a jednak dało się napisać coś więcej, niż jedno słowo.
Jeżeli koncentrujesz się na grze short handed, to polecam kilka filmów nagranych przez naszych trenerów. Możesz na nich zobaczyć, w jaki sposób radzą sobie nasi trenerzy oraz jak uzasadniają swoje zagrania.
Możesz również uczestniczyć w treningu prowadzonym przez GuZZZ85, naszego specjalistę od SH. Podczas treningu możesz zasypać naszego trenera pytaniami, jeżeli czegoś nie wiesz lub nie rozumiesz

Życzę powodzenia przy stolikach.