Skip to forum
Notifications
Clear all

Masakra

41 Posts
11 Users
0 Reactions
4,888 Views
Jokie707

nie udzielam się tutaj ponieważ są dużo lepsi ode mnie ale nie mogę wytrzymać.Większość pisze o rigged softach ale to PS is rigged.Jak coś im nie pasi do blokują wszystko.Wyglądacie tragiczne wasz PR jest zerowy .Konczny się tak albo nic albo ban omfg wezcie się w koncu ogarnijcie....ludzie dla was zarabiają $

Reply
40 replies
Endurx

Nie pyskuj bo ban poleci _cool:

Reply
Jokie707

za co ?
ja tego nie robię żeby było gorzej tylko żebyśmy mieli lepiej.....nich oni się w końcu ogarną

Reply
Jokie707

jak mozna dawac gamestony w takiej formule.........ktoś kto na was robi przez 10 mscy a potem ma losowy przypadek i ma 0 to jest mniej niż smieszne

Reply

jak to, softy nie są rigged ?

Reply
Jokie707

Napisane przez Wielkimalepeta
jak to, softy nie są rigged ?

są ale Ty musisz być lepszy każdego dnia...

Reply
Head Admin
Marta

Hej Jokie707,

konstruktywna krytyka jest tutaj, wbrew pozorom, mile widziana. Jesteśmy w stanie spojrzeć na temat dokładniej i zastanowić się, co zrobić, żeby zmienić sytuację tak, abyście Wy byli zadowoleni.

Nie do końca rozumiem jednak, co miałeś na myśli otwierając ten wątek - nie umiem się doszukać w nim konstuktywnej krytyki. Widzę, że nie spodobały Ci się warunki promocji Gemstone, jednak nie bierzesz w niej udziału. Dzięki za ogólną uwagę, jednak warunki tej promocji zostały jasno przedstawione w licznych newsach, które pojawiały się u nas na stronie, na forum też jest multum informacji na ten temat. W tym roku system potrąceń został usunięty, jednak jak to jest w przypadku każdej "promocji lojalnościowej", aby wygrać (kasę), trzeba grać. Okres nieaktywności dłuższy niż 2 miesiące zeruje konto, ale nie sprawia, że nabijane Ci są ujemne wartości. Większość użytkowników uważa, że jest to lepsze rozwiązanie niż w ubiegłorocznej edycji.

Bardzo ogólnie wspominasz też, że "blokujemy wszystko, co nam nie pasuje". Nazwałabym to generalizacją, w rzeczywistości edytujemy tylko te posty, które w jakimś stopniu łamią nasz regulamin. Staramy się mieć rozsądne podejście do edycji wpisów - forum jest dla Was - musisz jednak zrozumieć, że niektóre teksty są poniżej krytyki. To samo tyczy się użytkowników, którzy otrzymują blokadę na pisanie. Zanim to nastąpi, delikwent dostaje upomnienia i staramy się zasugerować, że kolejny występek może skończyć się opcją read-only. To zależy od forumowicza, jak będzie przebiegać jego dalsza kariera na forum.

Mam nadzieję, że odniosłam się do tego, co miałeś na myśli. Jeżeli coś pominęłam, a czujesz, że powinno być omówione, daj znać. Proszę jednak, przed napisaniem krytyki, przemyśl dokładnie temat i w miarę możliwości daj konkretne przykłady, które wspólnie możemy "przegadać".

Pozdrawiam i życze wesołych (białych) świąt! :)

Reply
Jokie707

Martusia...jesteś ostatnią osobą tutaj którą chciałbym urazić.....i z tego co pamiętam jestem winny Ci drinka stanie się to ASAP możesz sprawdzić ile robię SP w ostatnich dniach więc krytyka ..że mnie to nie dotyczy jest nie na miejscu.Macie jakiś chore spojrzenie na statusy .Ktoś może mieć brąz or basic
a gra nl 200 or more i jest zły na wasze podejscie do do ludzi którzy opłacają waszą pensję.Kiedyś Tobie napisałem żeby zrobić zlot na promie.............ale Ty masz to w dupie robi to pokerertour.....życie polega na łapaniu okazii just be more then someone..........rozumisz??????????

Reply
Head Admin
Marta

No cześć :)

mówiąc o promocji Gemstone, ładnie nabijasz punkty, jednak nie na roomie, który jest objety tą promocją. Doskonale wiem, że jest u nas dużo użytkowników basic czy brąz, którzy grają wysokie limity - na niepodpiętych kontach.

Prawie każde forum (to z systemem statusowym) charakteryzuje się tym, że występuje tam hierarchia. My staramy się wszystkich traktować tak samo, jednak wśród samych użytkowników da się zauważyć respekt dla np. Diamentów, a większą krytykę w stosunku do brązów. Trochę to mi przypomina dżunglę. :)

Zresztą, niekoniecznie musi być tak, jak wyżej - mamy również sporo szanowanych użytkowników bez wysokiego statusu. Szacunek ten zdobyli merytorycznymi wypowiedziami, świetnym blogiem, pomocą innym i tak dalej.

Zlot na promie - brzmi fajnie, brzmi prosto, brzmi jak super okazja. W rzeczywistości są jednak pewne ograniczenia z naszej strony, o których nie chcę publicznie dyskutować na forum. Nie podjęliśmy się organizacji, bo było to dla nas niemożliwe. Powodzenia dla PokerTour, bo pomysł jest bardzo fajny,

Na drinka wpadaj do Krakowa w piątek 5-go kwietnia (20:00, pub Poligamia na Dietla). Do zobaczenia. :)

Reply
Jokie707

nie dam rady na drinka w Krakowie bo jestem w Londynie ale w Dusseldorfie chętnię Cię ujrzę bo mam chęć chociaż raz w życiu wbić diamonda.....omg to PP już nie jest wasz room przecież nabijam dla was punkty.btw widzę że sprawdziłaś................

Reply
Jokie707

czemu nie ma już tomasona (trenera) w dziale?

Reply
Head Admin
Marta

Jokie707, PartyPoker nie jest już naszym partnerem, ale w ramach umowy, do 2015 roku, będziemy przyznawać graczom StrategyPoints za grę na tej platformie. Niestety PartyPoker nie bierze udziału w promocjach, które organizujemy, także jeżeli chciałbyś sie na którąś załapać, zapraszam do działu Poker roomy, gdzie znajdziesz listę naszych partnerów oraz do sekcji Promocje, gdzie znajdziesz... tadaaam - nasze promocje. :D

Nie bardzo rozumiem pytanie o Tomassona225, chodzi o wycofaną ofertę prywatnych treningów? No cóż, trener zdecydował, że po takim, a nie innym odzewie społeczności, której chciał zaoferować coś fajnego, lepiej będzie jak póki co zrezygnuje z tej opcji. Tutaj znajdziesz kilka słów wyjaśnienia.

Reply
Jokie707

i co i cisza........

Reply
Jokie707

to odpowiedz mi jak ktoś może zostać trenerem i wy wycofujecie jego ofertę..........to jest more then s....

Reply
Head Admin
Marta

Napisane przez Jokie707

to odpowiedz mi jak ktoś może zostać trenerem i wy wycofujecie jego ofertę..........to jest more then s....

To nie tak. Jak napisałam wyżej, oferta została wycofana na prośbę trenera.

Reply
Jokie707

jak to robicie z kogoś trenera a on nie może dawać treningu to albo wy jesteście z dupy albo trener z dupy...

Reply
Jokie707

cichosza.....respect 4 ....U know

Reply
Jokie707

jak ja uwielbiam ja my na nich zapierdalmy a oni mają wyjebane

Reply
Jokie707

czekacie az przeleci ni h....będę raliował

Reply
Jokie707

będzie Sm do 8 rano